gunman Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Victorinox : 24 Spyderco Tenacious : 10 Spyderco Manix2 : 24 RAT 1 nebo : 14 SpydercoDelica/Edela/Endura: 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Victorinox : 24 Spyderco Tenacious : 11 Spyderco Manix2 : 24 RAT 1 nebo : 14 SpydercoDelica/Edela/Endura: 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Victorinox : 24 Spyderco Tenacious : 11 Spyderco Manix2 : 25 RAT 1 nebo : 14 SpydercoDelica/Edela/Endura: 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Victorinox : 25 Spyderco Tenacious : 11 Spyderco Manix2 : 26 RAT 1 nebo : 14 SpydercoDelica/Edela/Endura: 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Victorinox : 26 Spyderco Tenacious : 11 Spyderco Manix2 : 26 RAT 1 nebo : 15 SpydercoDelica/Edela/Endura: 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_R Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Victorinox : 27 Spyderco Tenacious : 11 Spyderco Manix2 : 26 RAT 1 nebo : 15 SpydercoDelica/Edela/Endura: 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Victorinox : 28 Spyderco Tenacious : 11 Spyderco Manix2 : 26 RAT 1 nebo : 15 SpydercoDelica/Edela/Endura: 11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Tak po poradě tomu dáme ještě zítřek a celý víkend s tím, že tuhle fázi ukončíme v neděli v 23:59 hod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 To jsou nervy!V ramci nasrani co nejvice lidi bychom mohli zvolit variantu s nejmensim poctem hlasu… Btw mate svoleni nejvyssiho na pouziti loga Chronomagu? Aby to nekoncilo predzalobni vyzvou… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 ha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Jenom rychlý dotaz, na Chronomagu jsem už několik let a rád, ale fakt chcete dávat logo, nebo nápis na ten nůž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 ha Pecka. Jak se zacala vybirat kudla, tak jsem to vypustil z hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Jenom rychlý dotaz, na Chronomagu jsem už několik let a rád, ale fakt chcete dávat logo, nebo nápis na ten nůž? Jaky ma potom smysl delat chronomag limitku kudly, kdyz tam nebude nic ve spojeni s forem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 to je takový vyšší level. Já hrdě nosím batoh značky BASTA, který se taky domluvil tady a nakonec se tam logo nedalo. Zasvěcení vědí a jinak je to více nadčasové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 No nejsem si jistý, ale na té první nožolimitce taky žádné logo nebylo a podle mne nebylo ani na všech hodinkových limitkách, i když je Chronomag spojoval, vznikly tady a byly parádní . Spíš si říkám, aby to pak nevypadalo jako nějaký reklamní nožík.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 před 2 minutami, ismit napsal: to je takový vyšší level. Já hrdě nosím batoh značky BASTA, který se taky domluvil tady a nakonec se tam logo nedalo. Zasvěcení vědí a jinak je to více nadčasové. Přesně tak nějak jsem si to myslel, ti co vědí vědí a ti co nevědí, vědět nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 před 7 minutami, sect napsal: No nejsem si jistý, ale na té první nožolimitce taky žádné logo nebylo a podle mne nebylo ani na všech hodinkových limitkách, i když je Chronomag spojoval, vznikly tady a byly parádní . Spíš si říkám, aby to pak nevypadalo jako nějaký reklamní nožík.... Myslis na tehle? Tak, ze bychom si proste kazdy koupili nejaky nuz a nemusime vlastne nic resit ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Ne, myslím tenhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 Ale, to je pěkné, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 18. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2024 před 12 minutami, Maxmillian napsal: Myslis na tehle? Tak to je přesně to co jsem myslel tím reklamním nožem. Omlouvám se, tuhle limitku jsem tady prošvihl a nevěděl jsem o ní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se