Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vinox vyhrál, byla možnost hlasovat pro více variant nože a tak lze předpokládat, že finální rozstřel by asi nic moc neměnil. 

Stejně nás s Vinoxem čeká ještě dlouhá cesta (výběr typu, konfigurace, atd.) tak proč to ještě protahovat. Rád bych ho měl ještě letos.

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Radši řezat rejčem než atrapou nože.😄 Ale přeju vám vítězství... 

Odesláno

Zavíracích nožů mám plné krabice, od nožířů i velkých značek. Proto jsem doufal, že by další limitka chronomagu mohl být Victorinox. Kdo chce Manix, který prohrál, tak počkejte na limitku chronomagu číslo 3. Pojďte už prosím řešit Vinox a nehlasovat už dále. Moc se těším na malý nůž do kapsy (-:

Odesláno

A sak keď to nejak pekne vymyslite, namotaju sa možno aj tí čo boli že "vnox nikdy". Napríklad ja.

Odesláno

Přátelé, Spyderco prohrálo, jakkoliv jsem si to nepřál, je potřeba brát to tak. Pravidla byla nastavena jasně. Holt nás bylo míň.

To ovšem neznamená, že když se nám výsledek prvního hlasování nelíbí (mně), tak že na to peču a nechám to být. Jednou jsme.se.do toho uvrtali, tak pokračujeme k úspěšnému výsledku. 

Prosím dejte nám ještě chvíli, ještě jsme si nevolali. Dnes či zítra rozbehneme druhou vlnu hlasování o modelu

Děkuji za pochopení.

Odesláno (upraveno)

Bude to jako s každou limitkou, tisíc názorů, stovky odstoupení, ale až se to vylouplo do reality, tak člověk litoval, že do toho nakonec nešel. Já věřím zdejší kolektivní inteligenci, že to dopadne dobře, vždy tomu tak bylo. Když to šlo šejdrem, tak to po právu chcíplo...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

No s těma hlasama to bylo z mého pohledu trosku zvláštní, ale budiž. 

vinoxe jsem nechtěl hlavně proto, že jednoho už od Vojty mám, ale se zájmem budu sledovat, co z toho vyleze.

Odesláno
před 12 minutami, John_Lenon napsal:

No s těma hlasama to bylo z mého pohledu trosku zvláštní, ale budiž. 

Úplně upřímně, řekl jsem si, že jsme tu všichni dospělí a nemusím jednoho každého hlídat, jestli zvládne hlasovat. 

Nápady dělat hlasování přes google dokumenty jsou sice fajn, ale jen dokud to nemusíš řídit. Takže systém čárek a čísel, vychvalován a vyzdvihován, bude i nadále naším nástrojem.

Odesláno
před 1 minutou, mAra_ napsal:

Nápady dělat hlasování přes google dokumenty jsou sice fajn, ale jen dokud to nemusíš řídit.

Jak to myslíš? V čem by to byl problém? Uděláš Google formulář, možnosti, nějaké kontaktní údaje a jednoduchý souhlas se zpracováním a je to…

Máš to pak hezky na jednom místě včetně kontaktních údajů na lidi a je to, ne? :) 

A tím teda nechci nikoho drbat nebo tak, jen mi to přišlo brutálně nepřehledný a ve finále i lehce netransparentní. ;)

Odesláno

Borci, nějakých limitek jsem se tu už účastnil a jednu sám dotáhl do konce a upřímně, díky @mAra_ že to řeší. Každej je kámoš s jiným přístupem nebo systémem, nikdy se člověk nezavděčí všem (já jsem tehdy poslouchal pro změnu, jak jsou google tabulky/forms zbytečně složitý a proč to neřeším jako vždy seznamama ve vlákně a SZ). Umí to být celkem vyčerpávající.

Chápu, že některým výběr nesedí (mě osobně to bylo jedno s lehkou preferencí vnoxe a proto jsem ani nehlasoval). Ono se to fakt ještě desetkrát otočí na dalších detailech (model, železa, design, barvičky, ...). Pojďte se raději soustředit na další kroky jak šťourat do toho co by kdyby...

Odesláno
před 40 minutami, tomina666 napsal:

Jak to myslíš? V čem by to byl problém? Uděláš Google formulář, možnosti, nějaké kontaktní údaje a jednoduchý souhlas se zpracováním a je to

A tohle přesně já dělat nebudu, neb to neumím.

před 26 minutami, Lamiczka napsal:

Borci, nějakých limitek jsem se tu už účastnil a jednu sám dotáhl do konce a upřímně, díky @mAra_ že to řeší. 

Děkuji za uznání, ale řeší to se mnou i @mydlinkaTM a @warann

Jinak teď jsme si volali, možnosti dali na stůl a brzy bude zase nové hlasování.

Díky za pozornost.

M.

Odesláno (upraveno)
před 50 minutami, Lamiczka napsal:

Borci, nějakých limitek jsem se tu už účastnil a jednu sám dotáhl do konce a upřímně, díky @mAra_ že to řeší. Každej je kámoš s jiným přístupem nebo systémem, nikdy se člověk nezavděčí všem (já jsem tehdy poslouchal pro změnu, jak jsou google tabulky/forms zbytečně složitý a proč to neřeším jako vždy seznamama ve vlákně a SZ). Umí to být celkem vyčerpávající.

Ale zase nekup to. Naprdnout nejednou kámoše a kolegy a současně i manželku ....

No nic, snad teď nezmastím, co vyplynulo z večerní porady. @mAra_ @mydlinkaTM prosím o kontrolu.

1. 81 mm Climber, má 3 řady vč. nůžek. Tři řady vč. klipu jsou blbost. Čili nechat tak, jak je, ale bez klipu nebo jej vykuchat o jednu řadu (otvíráky) a doplnit klipem. Vývrtka a nůžky zůstávají.

2. 111 mm Alpineer, základní delší kudla s vývrkou, klip jde bez dalšího, jde o verzi no onehand.

3. 111 mm Hunter XT, zde naopak verze onehand, pro účely klipu vykuchat jednu řadu - párák a vývrtku.

Dodávám, že navržené verze nejsou nějakým nahodilým rozmarem či střelbou od boku, ale jde o výběr pokud možno univerzálních veriant s jejichž úpravama má Vojta zkušenosti - zde technická: u verze 1 Climber s klipem se bude muset ověřit kompatibilita zkušebním kusem. Náklady (nijak závratný) se následně rozředí do ceny jednotlivých nožů.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Pojďme prosím začít hlasování.

1. Climber 81 jak je s nuzkama - 0

2. Climber 81 vykuchany s klipem bez nůžek - 1

3. Alpineer 111 (no one hand) - 0

4.Hunter Xt 111 - 1

Prosím opět kopírujte a pridavejte se. Ale jen ty, co by o danou možnost měli zájem, prosím.

Opět platí možnost, dar hlas více variantám.

Za realizační tým děkujeme 😉

Odesláno

1. Climber 81 jak je s nuzkama - 0

2. Climber 81 vykuchany s klipem bez nůžek - 2

3. Alpineer 111 (no one hand) - 0

4.Hunter Xt 111 - 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...