Frantik Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 14 minutami, warann napsal: Ok, takze takto. Font se vyresi, @mydlinkaTM jeste nadhodi 3 moznosti. Bereme, ze odhlasovano je L.E. 2024, nicmene se to tam musi vejit a musi to byt aspon trochu videt. Pokud by tech znaku bylo moc, pak by se to zkratilo na L.E 24. Nešlo by to případně rozdělit na dva řádky? L. E. 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 10 minutami, PavelK napsal: Nešlo by to případně rozdělit na dva řádky? L. E. 2024 To je otazka na @mydlinkaTM pripadne @JR_2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Asi bych počkal na to, jaký nám dá @mydlinkaTM kondice, tedy rozměry využitelnýho prostoru na klipu, technoligický možnosti toho laseru, fonty, který má k dispozici, atd. Já to tam potom načmárám, než bys řekl Victorinox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Jenom pro jistotu, jaký je limit kusů na člověka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna @JR_2010 diky. @sect zcela nepochybne je planovan jeden ks na cloveka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Nejsme limitka od Mikovu, aby to lidi kupovali po 5 a behem okamziku toho bylo plny Aukro. Tudiz jeden clen jeden nuz. Co se týká rozměrů volného prostoru klipu. Dodám, ale radeji az ty klipy budu mit v hrsti. Vyrobce mel dva modely (s dirama a bez). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Můžu jen poprosit o startovací okno někdy po 20-tý hodině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 9 minutami, warann napsal: @JR_2010 diky. @sect zcela nepochybne je planovan jeden ks na cloveka. Díky. Jenom že je lepší, aby to tady bylo zmíněno. Mi každopádně jeden bohatě stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna před 3 minutami, sect napsal: Díky. Jenom že je lepší, aby to tady bylo zmíněno. Mi každopádně jeden bohatě stačí V pohode, jsem naopak rad, ze to bylo pripomenuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna (upraveno) Jojo.. já, mydlinky a warann si bereme 3x3 kusy na kšeft takže zbývá #26 ks .. Edit: vtip dobrý,ne ? Upraveno 31. ledna uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Mám pocit, že zrovna UniCredit pořád nepodporuje okamžité platby. Nebo už to zavedli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Asi ne. Ale to jsme probirali a nebude dulezity cas pripsani. Proste posles penize a zapises se do poradniku. Zatim - snad naivne - predpoklademe, ze to nikdo nebude vojebavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února A je planovany seznam nebo jen zprava do vlakna zaplatil jsem? Oboje ma svoje nedostatky, ale jak jsme videli tak se seznamem byly problemy i pri hlasovani a ted bude jeste vetsi koncentrace zapisu v jednom okamziku (predpokladam). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Všechno to bude o pravdivosti a čestnosti každého z nás, bude to bezva. Kolik je tu asi Mirků Dušínů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Před hodinou, Prochy68 napsal: A je planovany seznam nebo jen zprava do vlakna zaplatil jsem? Oboje ma svoje nedostatky, ale jak jsme videli tak se seznamem byly problemy i pri hlasovani a ted bude jeste vetsi koncentrace zapisu v jednom okamziku (predpokladam). Bylo to mysleny tak, ze bude seznam a prepokladem pro zapis bude jiz provedena platba. V pripade nejaky kolize se samozrejme platby daji odkontrolovat treba pres SZ. Pokud se ukaze, ze nekdo vojebaval - napr. i tak, ze se zapsal a platbu provedl az ex post, je to duvod pro cervenou kartu bez moznosti pardonu. A k tomu druhymu postu - ne neverim, ze jsou tady sami Dusinove, ani ja jim nejsem (a ani jsem ho nikdy nemel rad), ale soucasne verim a doufam, ze tu ani nejsou smejdi, co se budou kvuli noziku navzajem vojebavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Použitelnej rozměr volnýho prostoru na klipu (pokud teda pošlou to co jsem objednal???) je 8,2 x 5 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 1. I a) 2. I b) 3. I c) 4. II a) 5. II b) 6. II c) 7. III a) 8. III b) 9. III c) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února (upraveno) Jak na to koukam, priklanel bych se k b) sloupci (proste verze L.E. 24). Radsi min znaku, ktery jsou lip videt, nez spousta blech. Upraveno 1. února uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se