Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 14 minutami, warann napsal:

Ok, takze takto. Font se vyresi, @mydlinkaTM jeste nadhodi 3 moznosti. Bereme, ze odhlasovano je L.E. 2024, nicmene se to tam musi vejit a musi to byt aspon trochu videt. Pokud by tech znaku bylo moc, pak by se to zkratilo na L.E 24. 

Nešlo by to případně rozdělit na dva řádky?

L. E.
2024

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi bych počkal na to, jaký nám dá @mydlinkaTM kondice, tedy rozměry využitelnýho prostoru na klipu, technoligický možnosti toho laseru, fonty, který má k dispozici, atd. Já to tam potom načmárám, než bys řekl Victorinox.

Odkaz ke komentáři

Nejsme limitka od Mikovu, aby to lidi kupovali po 5 a behem okamziku toho bylo plny Aukro. 🤣 Tudiz jeden clen jeden nuz. :)

Co se týká rozměrů volného prostoru klipu. Dodám, ale radeji az ty klipy budu mit v hrsti. Vyrobce mel dva modely (s dirama a bez).

Odkaz ke komentáři

A je planovany seznam nebo jen zprava do vlakna zaplatil jsem? Oboje ma svoje nedostatky, ale jak jsme videli tak se seznamem byly problemy i pri hlasovani a ted bude jeste vetsi koncentrace zapisu v jednom okamziku (predpokladam).

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Prochy68 napsal:

A je planovany seznam nebo jen zprava do vlakna zaplatil jsem? Oboje ma svoje nedostatky, ale jak jsme videli tak se seznamem byly problemy i pri hlasovani a ted bude jeste vetsi koncentrace zapisu v jednom okamziku (predpokladam).

Bylo to mysleny tak, ze bude seznam a prepokladem pro zapis bude jiz provedena platba. V pripade nejaky kolize se samozrejme platby daji odkontrolovat treba pres SZ. Pokud se ukaze, ze nekdo vojebaval - napr. i tak, ze se zapsal a platbu provedl az ex post, je to duvod pro cervenou kartu bez moznosti pardonu. 

A k tomu druhymu postu - ne neverim, ze jsou tady sami Dusinove, ani ja jim nejsem (a ani jsem ho nikdy nemel rad), ale soucasne verim a doufam, ze tu ani nejsou smejdi, co se budou kvuli noziku navzajem vojebavat. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...