mAra_ Odesláno 4. února 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Kór, když je to s jednorožcema.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Ok, mlcim. Asi tomu moc nepomuzu, ale ja ho fakt nechtel nasrat. Jen me to zajimalo. Samozrejme mam k jeho praci velkej respekt a jsem moc rad, ze se do toho pousti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 V pohode, vyčkej na zpravy z výroby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 (upraveno) Tak at se tady zatim, co Vojta tvori, neco deje, tak platby. UC teda frci, zatim jich je tam 22. Prehled je delanej doma jen s mobilem neb cekam na zamecnika, tak podle toho to vypada. Ale pro info snad staci. Zbytek dodam, jakmile to tam bude. Upraveno 5. února 2024 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Tak uz to tam je. Delano opet na kolene, ale pro prehled to snad staci. Je tam vse vyjma Vojty, kterej si to nebude posilat sam sobe (objednavky dela on, ja mu to jen posbiral). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Velke diky vsem organizatorum a Vojtovi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Diky moc, kluci! Jste nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Přidávám se k díkům a těším se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 ... a já bych chtěl poděkaovat za důvěru ve mě vloženou a samozřejmě se každému noži budu věnovat tak, jako bych ho vyráběl pro sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Jsem tam :-). To mám radost :-). Budu se těšit na předání. Skvělá práce. Děkuji David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2024 Bezvadné, díky za organizaci a těším se moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Já mohu spáchat seppuku, ale nebudu na to mít ten stylovej nožík všechna hlasování jsem prošel, pak přišel soused na návštěvu, no a když jsem si vzpomněl, tak bylo pozdě. Tímto se hlásím o kus, který se první dostane do prodeje, no nic, no… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Nic si z toho nedělej. Já si byl tak jistej, že 35 kusů bude až moc, že jsem se chtěl v klidu přihlásit až tak v deset večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 Kluci, fakt ste mysleli, ze na "nakuo" budete mit dost casu? Takhle rychle se nevyprodaly ani listky do divadla Mir ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 To zní jako příležitost, jako když Marek Ztracený vyprodával Eden, prvně měl být jeden koncert a vyprodal se za pár hodin, pak druhej, to stejný a nakonec byl i třetí. Teď ukecat mydlinku a 100ks musí padnout a bude to jak limitky od seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2024 před 32 minutami, Lamiczka napsal: ..a bude to jak limitky od seiko .. a nebo Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Aby jste si nemysleli, ze jsem s kackama emigroval, treba do Bulharska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Tady to tedy jede, skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2024 Kedy náhodou sa niekedy v blízkej budúcnosti oživila pôvodná myslienka limitky (based on Spyderco ), tak sa hlásim a som pripravený poslať peniz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se