mydlinkaTM Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 24. února 2024 Nahlásit Odesláno 24. února 2024 Tohle je pecka sledovat! Diky moc ze to sdilis, kazdej den je pro me mala radost, co se tu objevi novyho.
mydlinkaTM Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Odesláno 25. února 2024 Tak si tady od 8 šmrdlám šmirglem a přemýšlím, jestli je to pro JR_2010 už dostatečný podíl ruční práce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nazdarhodiny Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Odesláno 25. února 2024 je to bozi. Ja jsem uprimne prekvapen, jake - pro me necekane - mnozstvi prace za tim je. @mydlinkaTM velky obdiv a diky, za praci i prubezne prispevky. Kontroluju to tu casteji, nez rubriku, co ma kdo dnes na ruce
JR_2010 Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Odesláno 25. února 2024 před 4 hodinami, mydlinkaTM napsal: Tak si tady od 8 šmrdlám šmirglem a přemýšlím, jestli je to pro JR_2010 už dostatečný podíl ruční práce? Jsem saturovanej a samozřejmě nesmíš brát moje přihlouplý komentáře vážně, je mi jasný, že s tím je bambilion práce...díky!
mydlinkaTM Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Odesláno 25. února 2024 Report z dnesniho odpoledne. Po zabroušení strenek vyvrtat jeste do každé z vnitrni strany odlehceni pro cep. A hurá na výrobu čepů. Čekají mě tři čepy se závitem a jeden upíchnutý a to celé 35x. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jen pro pripomenuti, neb jsme to v unoru nijak neukoncili. Nápis na klip, který dostal nejvíce bodů bude vypadat takto. Nechci vyvolávat nějaké nové hlasování. Jen si to potvrdit. Debata na toto tema skoncila na strance 47.
mydlinkaTM Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 ... dneska jsem si vzal kvůli limitce dovolenou. Ráno jsem pracoval na čepech a v poledne jsem pískoval střenky abych sjednotil povrch. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
John_Lenon Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Jop, tyhle strenky byly správná volba.
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2024 @John_Lenonpočkej, až je uvidíš povoskované... Já už je viděl... A je to pecka...
warann Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Odesláno 26. února 2024 @mAra_ I ty jeden . Ja chtel napsat neco podobnyho, jen jsem nevedel jak to formulovat, abych je co nejvic navnadil
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2024 Budeme dobráci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 26. února 2024 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2024 (upraveno) Před a po .... Díky @mydlinkaTM Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. února 2024 uživatelem mAra_
John_Lenon Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Odesláno 27. února 2024 Ještě pořád smutníte nad tím, že nedopadly křiklavé barvy? Já tedy ne.
Pepino777 Odesláno 27. února 2024 Nahlásit Odesláno 27. února 2024 Velka parada, se to budu bat nosit, abych si ho nevosoupal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se