horskjan Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března @mydlinkaTM@warann neskutečná rychlost, smekám, takhle ve svém volném čase - právě před chvílí mi psala Zásilkovna, že zásilka je podána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Zaplaceno, poslední znak v kódu zásilky je 0 - tedy NULA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Diky za pochvalu, ktera nicmene patri vylucne Vojtovi. Jeho cinorodost a rychlost sam nechapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Zaplaceno. Děkuji za perfektní organizaci a hromadu fotek z výroby. Vůbec jsem nečekal, že to půjde tak rychle. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Zaplaceno vcetne prispevku na tekuteho kaprika. Diky moc! Mydlinka je buh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Tak jsem to poslal a snad to je všechno, jak má být Děkuji všem organizátorům limitky a především Mydlinkovi za maximální nasazení. Jste borci a 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Tak 12 kousku jsem pred patou hodinou odeslal cestou do Lidu. A ted jsem dobalil zbytek. Dosla mi role hnedy pasky, tak jsem nastesti nasel cirou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Tvl, mydlinko, kde ty vlastně bydlíš, že bychom tě přetáhli k nám do firmy. Jako vůbec nechápu, že jsem před 2 hodinama poslal peníze a už před hodinou mi psala zásilkovna, že mi balíček jede domů.... Já umím jiný věci, ale závidím lidem, kteří dokážou být takto brutálně činorodí a organizovaní, fakt klobouček.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Lamiczka: Az se budes divat na nejakou marvelovku s nejakym superhrdinou, vzpomen na Mydlinku. To je jeho superschopnost! ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Kousek od Pardubic, ale uz takhle premyslim, jestli bych nemel chodit do prace tak na 6 hodin? Jedno je hotovy a dalsi me zacalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Něco mi říká, že by ses uživil jen tímhle koníčkem. fakt jsi borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března před 34 minutami, Lamiczka napsal: Tvl, mydlinko, kde ty vlastně bydlíš, že bychom tě přetáhli k nám do firmy.. ..a kdyz se na tu zasilkovnu podivas pozorneji tak uvidis, kde pan mistr bydli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Taky odeslano, diky moc, uz se na nej tesim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března @mydlinkaTM to je v pohodě, my nemáme problém se zkrácenýma úvazkama @Murphy97 vidíš, to mě nenapadlo, můžu mistra stalkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Přátelé mám zaplaceno 28 ks. info předáno @mydlinkaTM Pouze v jednom případě chyběl u kódu nick, nicméně to jsem dohledal. Ale @Kupa54 tam má jako kód 5 numerických znaků, což se mi nezdá. Prosím prověřit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Jestli jsem dobře počítal, chybí doplatek od posledních 3 lidí. Bylo by dobré, pokud by to stihli do pátku, neb pak odjíždím pryč a neberu si ani ntb, kde to eviduji. Plus znovu prosím kolegu @Kupa54 o správný kód. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 1 hodinou, warann napsal: Jestli jsem dobře počítal, chybí doplatek od posledních 3 lidí. Bylo by dobré, pokud by to stihli do pátku, neb pak odjíždím pryč a neberu si ani ntb, kde to eviduji. Plus znovu prosím kolegu @Kupa54 o správný kód. Přišel jsem já? Bohužel nesla udělat okamžitá platba. Nevím, jak rychle moje banka připisuje v případě standardní platby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 4 minutami, John_Lenon napsal: Přišel jsem já? Bohužel nesla udělat okamžitá platba. Nevím, jak rychle moje banka připisuje v případě standardní platby. Jsi tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března @John_Lenon mám Tě v dnešní druhý kupičce, nechtěl jsem v poledne zahltit tu nebožku ve Vinotéce, tak jsem dnešní várku rozdělil na dvě půlky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Díky za update pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se