Honza.manta Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 před 11 hodinami, Hasňa napsal: Hoši, kde se dá sehnat to malé kolečko na pověšení. Mě prasklo na mini švýcaráku, co mě léta zachraňuje a nikde ho nemůžu sehnat. Na karabinách na přívěscích na klíče bývají takové malinké kroužky na klíče, ty používám já. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mydlinkaTM Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 (upraveno) ... předpokládám, že nějaký korálek na ten kroužek asi chtít budete, když už tam ten kroužek je? Upraveno 1. března 2024 uživatelem mydlinkaTM
mydlinkaTM Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 (upraveno) hmmm, tak to zkus ještě jenou a česky, já nemluvit jazykem tvého kmene, lovče jelenů Upraveno 1. března 2024 uživatelem mydlinkaTM
JR_2010 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Já nevím, jak je to jinak, česky, ale jelena jsi trefil, je to zub, ale když to bude z tygra, nebo lva, tak to taky přežiju...
mydlinkaTM Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 jasný není problém ale dívám se do šuplete a špičáky jako na potvoru došly Tak nic já něco spíchnu, nechte se překvapit.
JR_2010 Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 (upraveno) No vidíš, a je to vyřešený Hlavně prosimtě žádnou Pandoru, manželka by si myslela, že jsem za to dal moc peněz. Upraveno 1. března 2024 uživatelem JR_2010
warann Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Tak to vypadá, že se chýlíme k finále. Dle propočů to vychází na doplatek 500Kč plus poštovný. Zde je idea taková, že se to bude posílat Zásilkovnou, přičemž příslušný kód si každý vytvoří sám, současnně si zaplatí poštovný a vytvořený kód mi zašle ve zprávě pro příjemce spolu s doplatkem. Neposílejte nic hned, kód má nějakou expiraci, takže zatím je to jen pro info.
Xenomorfus Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Neuveritelne. Nicmene, ja pak poslu neco navic, at je ta prace trosku zohlednena a vsichni, co se na tom podileli si muzou koupit aspon panaka ;-).
warann Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Hlavně - až se to bude posílat - bude tentoktát dost důležitý nezapomenout uvést nick
Xenomorfus Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Joooo, to je dobra pripominka! Bo sou tady exoti, kteri treba ten nick napisou do okynka "zprava pro mne" ;-). Ale tak verim, ze kdyz uz ted nebude takovy fofr, tak to dopadne ;-).
Lamiczka Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Ale tak tentokrát se nebude startovat odesílání peněz, v konkrétní hodinu, že ne @mydlinkaTM já taky bral, že jsi chtěl klid na práci a nemáme do toho kafrat, aby to nevypadalo, že tě hecujem Vždycky jsem rozepsal slova chvály a před odesláním si na to vzpomněl a smazal.... přeposílal jsem fotky aspoň kamarádovi kovářovi, abych s někým tu radost sdílel... Vypadá to super, už se těším, hlavně je to teda realizace v rekordním čase, to tu nebylo ještě určitě.
warann Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Odesláno 1. března 2024 Já bych to teda upřesnil, že ani tak nešlo o krafání nebo komentáře, ale jen o některý druhy dotazů na Mydlinku, na který zde nebyl tak nějak prostor odpovídat. Ale to je fuk, myslím, že dílo se blíží ke zdárnýmu konci a sám čučím, jak rychle to Vojta zvládá
Hasňa Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 [mention=606]Hasňa[/mention] ty malý kolečka nemám, pokud Ti bude stačit s venkovním průměrem 12 (modely 91 a 111mm) tak Ti klidně pošlu Jinak děkuji za slova chvály, snažím se seč mi síly stačí. To nepůjde protáhnout tím malým přívěsným. IMHOJinak teda, abych byl k tématu, váš nůž tady je parádní!
mydlinkaTM Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 Asi mě z nich už klepne. A to ještě nejsou nabroušený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 Parada! Ty si bleskovy pocuvaj, nehovor, ze si na tom nerobil 24/7.
nazdarhodiny Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Odesláno 2. března 2024 se mi nechce verit, ze uz je to tak blizko a nekde tam je uz muj kousek
mydlinkaTM Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Musel jsem si od skládání a šroubování na chvíli odpočinout. Tak jsem začal brousit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JR_2010 Odesláno 3. března 2024 Nahlásit Odesláno 3. března 2024 Já to budu mít jenom na houby, tak s tím mým se nemusíš nějak moc crcat, akorát tak bych se říznul...ale jinak děkuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se