Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 2 hodinami, JR_2010 napsal:

Já to budu mít jenom na houby, tak s tím mým se nemusíš nějak moc crcat, akorát tak bych se říznul...ale jinak děkuju.

😅

Odesláno

K tomu mam dobrej příběh. Loni chtela manzelka trochu nabrousit svuj Vinox na houby, protoze uz byl tupej jak poleno. Tak jsem ji ho trochu obliznul a kdyz se druhy den na houbach, hned na zacatku sberu dvakrat za sebou porezala, tak jsem radeji v zachovani rodinne pohody, honem rychle začal hledal šutr abych ho zase ztupil. 😇 byl to docela problém v tom lese najít. 🤣

Odesláno

Takže report z dnešního dne. Toho času mi spinká na parapetu 25 kudliček, který čekají až jim navážu korálky. 😉 

Dalších 10 ks čeká v dílně až je složím. Dneska jsem zvládnul akorát těch 25 nabrousit. A potom jsem si od toho musel jit už odpočinout. 😞

V pátek večer jsem zapojil do manufaktury mladýho. V rámci učení se na soustruhu, vám pod mým dozorem, vyrobil korálky. Tak ať víte od koho jsou. ;)

A mě dneska odpoledne v rámci toho odpočinku ukecal, abych mu už konečně udělal rotační svěráček na vázání mušek. 😉

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

...a kdyby byla fotka pod Mydlinkuv stul, tak bychom videli tridu cinskych deti, kteri to pomahali rozebirat, brousit, vrtat, rezat, lazurovat, skladat,.... ;-).

Bo to neni mozne to stihnout!

Kloboucek!

Odesláno
před 1 hodinou, Xenomorfus napsal:

...a kdyby byla fotka pod Mydlinkuv stul, tak bychom videli tridu cinskych deti, kteri to pomahali rozebirat, brousit, vrtat, rezat, lazurovat, skladat,.... ;-).

Bo to neni mozne to stihnout!

Kloboucek!

Máš to za pět set... Jak jinak by to šlo stihnout..... Ale děti pak sežereme ..uděláme nějakou hromadnou grilovačku;-)

Odesláno

To by byla skoda je sezrat ;-). Este par limitek by mohli zmaknout! ;-). 

Jako je to takova parada, ze byt v te limitce tech nozu 100, tak to zmizi uplne stejne rychle. Je to vlastne obdoba "vlkovek", jen s  ultramegagigableskovou realizaci ;-). 

Jo a fotky realizace mam stazene taky a jeste sem je poslal kamosovi, co je hodinkove a nozove postizeny ;-). Koukal. 

Odesláno

Tááák milánkové, tyhle ještě musím nabrousit, těm doma navážu korálky a můžou šupem do Zásilkovny. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...