Já ml. Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Omlouvám se za opoždění ... zaplaceno a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) Tak ještě zbývají dva. Při tom čekání koukám na hodiny a nejsem z toho Happy. Každopádně jsem rád, že nás bylo jen 35 a ne třeba 88. Nazdar (aneb trochu hravosti snad nezaškodí). Upraveno 6. března uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března to jsem hlavně rád já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Ahoj. Nějak jsem to zmrvil. Napravím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 7 minutami, Kupa54 napsal: Ahoj. Nějak jsem to zmrvil. Napravím. Nic se nedeje, jen posli asi primo @mydlinkaTM spravny kod. Penize tam jsou, sparovany to je, jen ten kod. Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Ahoj, šlo by mi prosím napsat zda tam jsem také? Nebo spíš kdo chybí. Ať je zbytek v klidu. Děkuji David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Já mám seznam od Marka a jsi také na odpolední várce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Tak to už jsem v klídku :-). Moc děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 17 minutami, dzerik1 napsal: Ahoj, šlo by mi prosím napsat zda tam jsem také? Nebo spíš kdo chybí. Ať je zbytek v klidu. Děkuji David Ti dva jsou schovaní zde: Při tom čekání koukám na hodiny a nejsem z toho Happy. Každopádně jsem rád, že nás bylo jen 35 a ne třeba 88. Nazdar (aneb trochu hravosti snad nezaškodí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Vim o tom, sorry, myslim na to, do vecera to napravim. Dobra sifra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března před 3 minutami, Happy88 napsal: Vim o tom, sorry, myslim na to, do vecera to napravim. Dobra sifra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzerik1 Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března Tak jsem se bál zbytečně :-). Super citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 6. března Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března (upraveno) To byl snad vetsi fofr, nez ta prvni platba. V praci dnes bida, vsechno nalevacku. Dorazim domu, nacnu vino, sedim konecne v tichu, v kresle a otevru si forum. A tady naopak vsechno - hlavne @mydlinkaTM prekonava pozitivne ocekavani. You made my day Odeslano jest. Moc diky, tesim se. Upraveno 6. března uživatelem nazdarhodiny preklep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Děkuji všem za realizaci tohoto projektu, obzvášť @mydlinkaTM je pašák nožík je perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Zrovna jsem odnesl posledni balicky na pobocku a koukam, že první vlaštovka uz dorazila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března A já jen hlásím, že mám rovněž splněno = na účtu jsou připsány bez výjimky všechny doplatky. Takže rovněž všichni byste měli obdržet v nejbližších dnech své balíčky . Blížíme se tedy k finále, myslím, že se to celkem zadařilo hlavně díky @mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Borci, jste skvělí, realizace limitky pro 35 lidí od vykopnutí, přes domluvu a všechny hlasování, až po výrobu a distribuci za 2 měsíce je prostě neuvěřitelnej masakr, díky za to všem zůžastněným a @mydlinkaTM zvlášť.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Diky všem, je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března To bolo huste, dokonaly koncert vsetkych zucastnenych ... V tichosti dufam ze sa raz ozivi myslienka vol III based on Spyder a zbehne rovnako elegantne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března před 17 minutami, Lamiczka napsal: Borci, jste skvělí, realizace limitky pro 35 lidí od vykopnutí, přes domluvu a všechny hlasování, až po výrobu a distribuci za 2 měsíce je prostě neuvěřitelnej masakr, díky za to všem zůžastněným a @mydlinkaTM zvlášť.... Vojta je jasnej, ale rád bych ještě vyzdvihl @mAra_, bez jehož iniciativy a součinnosti bysme dnes měli taky leda prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se