Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak ještě zbývají dva.

Při tom čekání koukám na hodiny a nejsem z toho Happy. Každopádně jsem rád, že nás bylo jen 35 a ne třeba 88. Nazdar (aneb trochu hravosti snad nezaškodí).

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 minutami, dzerik1 napsal:

Ahoj, šlo by mi prosím napsat zda tam jsem také? Nebo spíš kdo chybí. Ať je zbytek v klidu. Děkuji David

Ti dva jsou schovaní zde: Při tom čekání koukám na hodiny a nejsem z toho Happy. Každopádně jsem rád, že nás bylo jen 35 a ne třeba 88. Nazdar (aneb trochu hravosti snad nezaškodí).

Odkaz ke komentáři

To byl snad vetsi fofr, nez ta prvni platba. V praci dnes bida, vsechno nalevacku. Dorazim domu, nacnu vino, sedim konecne v tichu, v kresle a otevru si forum. A tady naopak vsechno - hlavne @mydlinkaTM prekonava pozitivne ocekavani. You made my day 🙏🏻Odeslano jest. Moc diky, tesim se. 

Upraveno uživatelem nazdarhodiny
preklep
Odkaz ke komentáři

A já jen hlásím, že mám rovněž splněno = na účtu jsou připsány bez výjimky všechny doplatky.

Takže rovněž všichni byste měli obdržet v nejbližších dnech své balíčky 🗡️.

Blížíme se tedy k finále, myslím, že se to celkem zadařilo hlavně díky @mydlinkaTM 👍

Odkaz ke komentáři

To bolo huste, dokonaly koncert vsetkych zucastnenych ...

V tichosti dufam ze sa raz ozivi myslienka vol III based on Spyder a zbehne rovnako elegantne ...

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Lamiczka napsal:

Borci, jste skvělí, realizace limitky pro 35 lidí od vykopnutí, přes domluvu a všechny hlasování, až po výrobu a distribuci za 2 měsíce je prostě neuvěřitelnej masakr, díky za to všem zůžastněným a @mydlinkaTM zvlášť....

Vojta je jasnej, ale rád bych ještě vyzdvihl @mAra_, bez jehož iniciativy a součinnosti bysme dnes měli taky leda prd. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...