Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

před 1 minutou, John_Lenon napsal:

U mikarty záleží dost na tom, jaka barva to bude, rozhodne bych v tomhle směru neblaznil. Ale taky bude velká otázka na Vojtu, na co půjde dat ten klip a na co ne. Protože podle průběžných výsledku si myslím, ze varianta bez už je smetena ze stolu.

střenky by měly být modré dle barvy Chronomagu, už to tu zaznělo

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 minutami, Frantik napsal:

Mosaz, mikarta, stonewash.....to by byla moje představa 🙂 

Presne tak bych to rad videl i ja.
Nicmene to nebudu pitvat, abych pak nebyl obvinen z predpojatosti 😁
A ve finale, z toho co se rysuje, vezmu bez problemu asi cokoli. 

Odkaz ke komentáři

před 3 minutami, warann napsal:

Presne tak bych to rad videl i ja.
Nicmene to nebudu pitvat, abych pak nebyl obvinen z predpojatosti 😁
A ve finale, z toho co se rysuje, vezmu bez problemu asi cokoli. 

tak myslím, že o tom už pomalu mužem začít hlasovat. Přijde mi, že volba modelu už je víceméně rozhodnuta, ne?

Odkaz ke komentáři

Teď jsme si s klukama volali.

Model nože - rozhodnuto. Bude to Compact s klipem.

Ohledně barev / materiálu, Mydlinka sem dá nějaké návrhy, co je možné, nějak se tu o nich v klidu pobavíme a pak vyvoláme další kolo hlasování.

Díky

Odkaz ke komentáři

pánové, abych to nějakým směrem trochu usměrnil a to hlavně i vzhledem k počtu nožů blížícímu se třicítce a limitován i mým strojním vybavením bych viděl jako použiltné materiály micartu nebo G10. Kovy určitě ne a dřevo v kombinaci s klipem také ne, mohlo by praskat. 

Odkaz ke komentáři

Znovu se zeptám, bude nějaký limit kusů téhle limitky? Já bych zájem měl, zatím ten model je pro mě o.k., ale taky bych chtěl, aby se mi to líbilo, tak čekám na ty návrhy ohledně designu.

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, JR_2010 napsal:

Znovu se zeptám, bude nějaký limit kusů téhle limitky? Já bych zájem měl, zatím ten model je pro mě o.k., ale taky bych chtěl, aby se mi to líbilo, tak čekám na ty návrhy ohledně designu.

já totéž, od začátku jsem "tady", ale hlasování jsem pouze sledoval 

edit: modrý G10, co vy na to ? 

https://allegro.cz/nabidka/1pc-diy-drzak-zaplaty-material-g10-kompozitni-ant-13934962661?utm_feed=712e6653-4749-4512-b084-b6e297fc9e0b&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=CZ>Home>Tools>3P>PMAX&ev_campaign_id=20027778153&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIl-G47-b1gwMVIQKtBh0XggRvEAQYBCABEgKxlvD_BwE

Upraveno uživatelem špelda66
Odkaz ke komentáři

Predpokladam, ze ted se dohodne design strenek a pripadne dalsi upravy (stonewash). Pak ti, kdo budou mit o nuz zajem zaplati zalohu na koupi nozu. Tim bude dany pocet kusu limitky, neoredpokladam, ze by se delaly nejake noze navic. Takze rozhodujici pro ucast a pocet bude platba zalohy na zakoupeni noze. Alespon tak to bylo minule.

Odkaz ke komentáři

G10 bude dobrá, mě by se líbila černá horní vrstva s průřezem na spodní modrou ve tvaru loga Chronomag. To bych dal co největší se rozumně vejde na šířku střenky, klidně by ten kruh mohl být na jedné straně trochu useknutý.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, prischera napsal:

Predpokladam, ze ted se dohodne design strenek a pripadne dalsi upravy (stonewash). Pak ti, kdo budou mit o nuz zajem zaplati zalohu na koupi nozu. Tim bude dany pocet kusu limitky, neoredpokladam, ze by se delaly nejake noze navic. Takze rozhodujici pro ucast a pocet bude platba zalohy na zakoupeni noze. Alespon tak to bylo minule.

Díky za shrnutí, mělo by to být přesně tak. Čili teď bude další fáze, kdy se bude řešit design (střenky - materiál plus barva, logo, stonewash atd.). Až se vyladí toto, případně další další věci, které mě teď nenapadají, tak se vybere záloha a teprve tím to bude dané a závazné.

Dosavadní hlasování na to nebude mít vliv, čili bude se moct připojit i někdo, kdo doposud nehlasoval či hlasoval pro jinou verzi a naopak dosavadní hlasování "pro" nebude nijak závazný pro nutnost složení zálohy a objednání nože.

Předpoklám, že @mAra_ to vidí stejně, když tak mě doplní.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...