Prochy68 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Do 4k - 10 Do 5k - 1 Do 6k - 11 Do 7k - 9 Do 8k - 0 Nechci bejt za rebela, ale proč to nepsat přímo cislama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Co blbneš, to by bylo moc přehledný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 5 hodinami, tikzot napsal: Já kopiroval dal neupravený text a I přidal do kategorie do 4k Ahoj, udělal jsem to samé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Kdyby se šlo do ZT tak jsem ochotný se z těch 5k presunout výše. Jen jeste pripomenu kombo victorinoxe a Spyderca Případně nůž od Victorinox jako základ by mohl byt Victorinox Evoke. Má fajn deep carry clip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Mame nejaky termin, do kdy by se melo rozhodnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Hele, nebylo by fajn udělat přes google formulář / anketu, kdy bude tak nějak všechno pohromadě s nějakým deadlinem? -typ nože - rozpočet - přezdívka Chnmg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Nejdůležitější je, jak se k tomu postaví @mydlinkaTM Co, za kolik a jestli vůbec bude chtít realizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Přátelé, Vidím dvě možnosti. Varianta 1: jedeme v tom všichni ve variantě do 4k, je nás cca 30. Při 50,,% úmrtnosti (neb jistě se všem netrefime do chuti jaký nůž, jaká modifikace etc), nějakých 15 nožů. Varianta 2: jedeme v tom ti, co se vejdeme do 6k -> stejnou logikou jsme na cca 10 nozich... Necháme to tu ještě chvíli a pak se posuneme dál -> výběr modelu nože . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Btw. O anv jste nepřemýšleli? česká firma, ceny nižší. S kvalitou byli poněkud nevyrovnaní, ale věřím, ze čas to snad už opravil. https://www.anvknives.com/cs/ mydlinky se už někdo ptal, jestli by byl ochoten to udělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Môžem sa pripísať keď sa ukáže co to bude za nôž a zakolko?Alebo je lepšie zapísať sa teraz a keď mi nebude výber pasovať, tak vystúpim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna @ivan_989 Viz výše Přátelé, Vidím dvě možnosti. Varianta 1: jedeme v tom všichni ve variantě do 4k, je nás cca 30. Při 50,,% úmrtnosti (neb jistě se všem netrefime do chuti jaký nůž, jaká modifikace etc), nějakých 15 nožů. Varianta 2: jedeme v tom ti, co se vejdeme do 6k -> stejnou logikou jsme na cca 10 nozich... Necháme to tu ještě chvíli a pak se posuneme dál -> výběr modelu nože . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 1 hodinou, John_Lenon napsal: Btw. O anv jste nepřemýšleli? česká firma, ceny nižší. S kvalitou byli poněkud nevyrovnaní, ale věřím, ze čas to snad už opravil. https://www.anvknives.com/cs/ mydlinky se už někdo ptal, jestli by byl ochoten to udělat? ANV jsem mel a uz bych ho nebral. Ta kvalita fakt za ty penize nestála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Do problematiky nozu moc nevidim, ale libila by se mi varianta podporit nejakou ceskou firmu/vyrobce, pokud je to realne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 6 minutami, Z. Paul napsal: ANV jsem mel a uz bych ho nebral. Ta kvalita fakt za ty penize nestála. Já mám tři. Kvalita se postupně, za 4 roky co je sleduju, zlepšuje. Ale pořád mi přijde za ty peníze koupit třeba gripa. Nicméně zmiňoval jsem je hlavně z důvodu jistého patriotismu. Ale když tohle nebude, zlobit se nebudu. Btw. griptilian je taky jistota a jsou na něj i akce, že je třeba za trojku. https://www.kapesni-noze.cz/klasicke-zaviraci-noze/benchmade-griptilian-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Do 4k - 11 Do 5k - 1 Do 6k - 11 Do 7k - 9 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Do 4k - 11 Do 5k - 1 Do 6k - 11 Do 7k - 10 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Do 4k - 11 Do 5k - 1 Do 6k - 11 Do 7k - 11 Do 8k - 0 Jsem in! Přijde mi jako pro nožonadšence i nožoamatéra jako nejlepší volba Benchmade Bugout, ale jsem pro každou špatnost :). Hlavně ne prosím výroba Čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal400 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Do 4k - 11 Do 5k - 1 Do 6k - 12 Do 7k - 11 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Herdek, tak já o víkendu skoro nevylezu z dílny jak makám a tady se zatím rozjede diskuse na 6ti stránkách. Musím to nejdříve pročíst abych si udělal nějaký obrázek co na mě šijete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Do 4k - 12 Do 5k - 1 Do 6k - 12 Do 7k - 11 Do 8k - 0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se