Jehlan Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července před 14 hodinami, Waya03 napsal: Jezevčík taky ve vůni, přípravy na první delší trip vrcholí "Auta stojí v kolonách, taxem přijel Daxem. " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července @warann jedu na tom na chatu do Jižních Čech a tam najezdím asi taky celkem dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Ok dik, tak at se to vydari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Já přemejšlim, že bych si šel udělat papíry na velkou motorku, ale spíš proto abych se líp naučil jezdit a mohl si třeba někde na velký motorce chvíli sjet, vyzkoušet. Jinak mě baví trpasličí stroje jako je můj Dax, nebo taky ta Honda CT125 (Hunter Cub), ta mě pořád ještě nepustila. @warann Tak si kup k velkýmu skůtru trpaslíka pro zábavu, skoro žádný místo to nezabere, náklady taky minimální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července To me samozrejme opakovane taky napadlo. Varianta to je. Jinak kdyz jezdime na vylety, tak (uz jsem to tu nekde psal) mame velmi odlisne stroje a taky schopnosti a zkusenosti. Motky od velkych skutru pres Trans Alpa, Stromka 650 po Speed tripla a vlastne nikdy nebyl problem, ze by nekdo na nekoho cekal. A na nejaky vetsi tripy po svete stejne neni prostor. Jo a “tresnicka”- zena se mnou obcas nekam jede, snad i celkem rada, ale zasadne jen skutru. Mam pocit, ze kdybych ji dal vybrat litrovyho skutra (pokud by existoval) a treba RE, klasickyho Bulleta, tak sedne na skutra s predstavou, ze je to bezpecnejsi. A kdyz se zminim, ze na tom ADV 350 v zasade jezdim rychleji, nez drive treba na W650, tak jen krouti hlavou a sklebi se, jakoze strasne kecam. Kazdopadne jezevcik super. Mozna bych nekdy napsal, ze bysme s brachou na otocku zajeli to omrknout na zivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Adv 350 je výborná voľba . Keď jazdiš sam ťažko hľadať niečo iné . 350 je tak akurát pre jedneho . Keď už by ste na jednej moto jazdili dvaja tak od 600 a viac vlastne získaš pocit ako na adv 350 keď jazdiš sam . Niekedy je lepšie manželke kúpiť vlastný skúter ako jazdiť dvaja na jednom veľkom . Monkey či DAX je skôr zábava a keď si ju niekto kúpi tak hlavne preto že sa mu tá motorka páči a jednoducho ju chce . A babeta to už je skôr záľuba vlastniť ju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna A pak ze to na skutru nejde . Z patka na sobotu jsrm si dali i se zenou vylet s prespanim ve Varnsforfu v pivovaru Kocour. Maji tam nove udelany velmi pekny ubytovani. Takze kdo nechce spat ve vagonech (ktery jsou zvlast mororkari dost oblibeny), ma moznost komfortnejsi varianty. Patek - domov, zamek Krinec, Hamr na Jezere, Cvikov, Varnsdorf. Sobota Varnsdorf, Skalni hrad Sloup, Modlivy Dul, Zakupy, domov. Vlastne me dycky prekvapi ze to i ve dvou jede na pohodu i rychlosti prekracujici limity (coz samozrejme nedelam ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Pánové, mohl by mi někdo ve zkratce shrnout, co bych měl udělat při přípravě na zazimování svého mazlíka? Jako nováček v tomhle oboru mě čeká první zima a tak bych nerad něco zanedbal a třeba by to pomohlo i dalším ( nikdy jsem neměl nic většího než babetu a ta nám byla ukradena, takže se žádnej servis nekonal a táta, vášnivej motorkář už bohužel není aby poradil, když mohl, tak mě dvě kola s motorem vůbec nezajímala ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Hele já jsem si teď přečet, jak na je tom Bert, má to od něj šťávu, , tak prostě to popadni a dej to sklepa. Tuhle havěť uneseš a do jara žádná starost. Hlavně ať to jezdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Vlastně, hlavně vylej nádrž nebo tam dej benzín Shell, aby ti motor na jaře šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Skůtra jsem minulý rok dal do garáže, vyndal baterku a přikryl plachtou. Na jaře jsem dofouknul pneu a oživil baterku pomocí externího startéru. Překvapilo mě to s vylití nádrží, to je pravda nebo sranda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Nebo lepší benzín bez biosložky a do plné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Já to chápu tak, že je lepší dolít to co nejvíce to jde, tak aby tam zbylo minimum vzduchu. Osobně tam leju Vervu 100. U sekačky Honda mám zase v návodu k obsluze, že po sezóně se má benzín všechen vylít, ale tam je to asi o tom že je to plastová nádrž? Popravdě nezlobil bych se kdyby to někdo mohl detailně osvětlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Baterka: dobít na max. Pokud máš obavu, že z ní něco trochu cucá, tak odpojit. Pokud ne, nechyl bych, jednou za měsíc až dva dobít. Nádrž plastová: benzín pryč. Nádrž plechová (většina): benzín až po strop, co nejméně vodnatějící. Bohužel, konkrétní typ se furt mění, někde je o tom diskuze. Myslím, že Vervou 100 nic neposereš. Řetěz: vyčisti a namazat. Máš - li něco do suchého prostředí, tak tím, ať to není zas tak mastný. Kapotáž: umýt, nechat vyschnout Kola: do vzduchu teď vážně: máš li centrál, tak na centrál, nemáš li, podlož .... Speciality jako karbec: neřeším, neumím. Vím, že se něco od někud vypouští, ale na to mám Jagmana. Celkově: přikrýt, dát jí pusu na dobrou noc a slíbit, že se na jaře uvidíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Bert - , pěkně si to rozepsal, na pusu jsem zapomněl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Naprostá nutnost! Zvláště když se jedna z mých holek jmenuje Sněhová Vločka, a ta druhá Špinavá Děvka. Ano, mám i Mezka a Negra, ale ti pusu nedostávaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Nicméně sezóna ještě neskončila, se zazimováním bych počkal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září Jel jsem si pro kanystr benzínu a pak na malej okruh okolo Řevnic. Vyjel jsem na Černou skálu abych udělal nějaký pěkný fotky. Ale co čert nechtěl, už to tam okupoval zamilovaný páreček tokající při západu slunce. Takže fotky žádná sláva, bylo to trochu trapný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září @Waya03 No, vzhledem k tomu, jak jsi drzej v jiném vlákně, bych, být Tebou, při okruhu okolo Řevnic opatrně pošilhával směrem k Černošicím, jestli se z toho směru náhodou na tříkolce neřítí Bud Spencer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 24. září Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září @Bert třeba se někdy potkáme v Řevnicích na závorách, Tvůj stroj určitě poznám. Btw. Bud Spencer byl atlet, mist Itálie ve stylu prsa a dvojnásobný účastník olympijských her. Přirovnání byla lichotka, nikoliv urážka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se