Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ahu6a5e8.jpg

 

Dnešní oběd...slaměný vdovec a něco jsem jist musel...vepřová na tymiánu ( čerstvý z parapetu)

 

Odesláno z Red rice

Upraveno uživatelem tenge
Odesláno

Kdyz delate domaci haburgry, v jake posloupnosti kladete maso, syr, rajce, kecup, horcice, cibuli, okurku od spodni k horni housce? Furt se mi to rozpadalo a rozjizdelo.

 

Většinou se to dělá tak, že na vrchní otočenou část housky se dá majonéza, zelenina a sýr a na to se pak přiklopí spodní část housky s masem, otočí se o 180 stupňů a burger je na světě. Zkušenější zvládnou přiklopit vrchní část se zeleninou rovnou na spodek s masem, chce to grif.

Odesláno

jojo, das. .. delal jsem ho nadvakrat - prvni pulku jsem upekl v troube na masle, pac jsem machroval a rikal si, netreba googlit, bude to tak dobre - a byl trochu tuhej..

.. pak jsem se prece jen podival na nejake doporucene zpusoby pripravy, na jejichz zaklade jsem druhou cast vyfiletoval, obalil v koreni a mouce. vysledek byl nesrovnatelny. je to skvela ryba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...