tenge Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 (upraveno) Dnešní oběd...slaměný vdovec a něco jsem jist musel...vepřová na tymiánu ( čerstvý z parapetu) Odesláno z Red rice Upraveno 30. března 2014 uživatelem tenge
Hasňa Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Kdyz delate domaci haburgry, v jake posloupnosti kladete maso, syr, rajce, kecup, horcice, cibuli, okurku od spodni k horni housce? Furt se mi to rozpadalo a rozjizdelo.
jschmid Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Kdyz delate domaci haburgry, v jake posloupnosti kladete maso, syr, rajce, kecup, horcice, cibuli, okurku od spodni k horni housce? Furt se mi to rozpadalo a rozjizdelo. Většinou se to dělá tak, že na vrchní otočenou část housky se dá majonéza, zelenina a sýr a na to se pak přiklopí spodní část housky s masem, otočí se o 180 stupňů a burger je na světě. Zkušenější zvládnou přiklopit vrchní část se zeleninou rovnou na spodek s masem, chce to grif.
Hasňa Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Aha, takze odspoda maso, syr, zelenina, majoneza. Diky.
Viktor Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 S tímhle postupem bych raděj nezval Bruce W. na barbecue.
Hasňa Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Nedavam majonezu, ale horcici a kecup. Slo mi o tu sekvenci.
Toams Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Odesláno 30. března 2014 Pratele, kamaradi ... zhanam tuto omacku "Peter Luger Old Fashioned Sauce", kamarat mi ju vozi zo Statov, resp. vozil, teraz sa tam prestahoval, tym padom uz nevozi a zatial som na nu nikde nenarazil.Nemate tip, pripadne porovnatelnu "nahrazku"?
tenge Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Něco dobrého ke odpoledni kávě Odesláno z Red rice
VS Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Něco dobrého ke odpoledni kávě Odesláno z Red riceChvilku jsem dumal, jestli je to buchta nebo svíčková.
tenge Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Buchta z červený řepy, proto ta barva Odesláno z Red rice
montemar Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 svacinka a pozdni obed. ty potvory bretansky bych moh furt..
tenge Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2014 Tak ještě ty ústrice poznám, to druhy netuším co je to za macka a to poslední vypadá chutné ...
Kytkosaurus Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 To druhý tipuju na mořskýho ďase, doporučuju vygooglit, má krásnou tlamu (-; (a výborný maso)
montemar Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 jojo, das. .. delal jsem ho nadvakrat - prvni pulku jsem upekl v troube na masle, pac jsem machroval a rikal si, netreba googlit, bude to tak dobre - a byl trochu tuhej.. .. pak jsem se prece jen podival na nejake doporucene zpusoby pripravy, na jejichz zaklade jsem druhou cast vyfiletoval, obalil v koreni a mouce. vysledek byl nesrovnatelny. je to skvela ryba.
Robertilos Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Už druhý den táhneme demi glace Strašně dobře to voní
zid Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 Buchta z červený řepy, proto ta barva Odesláno z Red riceAhoj, muzu poprosit o recept a pripravu? diky
zid Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Napiš to tadyJe nas tady vic milovniku repy
Micey Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Co takhle kolacky? Oni to asi myslej vazne.http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?url=/zpravy/na-vasi-strane/tak-to-je-bomba-lada-hruska-si-pro-vas-pripravil-recept-na-rychlokolacky-z-tavenaku.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se