Návštěvník Zmizík Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 s tím s Tebou souhlasím do posledního, sám se v restauracích nestravuju, když vidím jaký čuňata tam vaří.To si radši dám klidně suchej chleba k obědu (to beze srandy), ale musí bejt dobrej, nejlíp z nějakého menšího pekařství, ale i takovej slunečnicovej Lidlu není špatnej a dá mi to daleko víc než nějakej smažák ve 4. cenový ...Cece zkus nekdy topinku, vyjde to sice na peknou dardu ale je to vo neco lepci.
gandalf Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 (upraveno) s tím s Tebou souhlasím do posledního, sám se v restauracích nestravuju, když vidím jaký čuňata tam vaří.To si radši dám klidně suchej chleba k obědu (to beze srandy), ale musí bejt dobrej, nejlíp z nějakého menšího pekařství, ale i takovej slunečnicovej Lidlu není špatnej a dá mi to daleko víc než nějakej smažák ve 4. cenový ...A ty si fakt myslíš, že menší pekaři nepoužívají velkovýrobně namíchané chlebové směsi s pěnidly místo kvásku? Snad jediný rozdíl je v tom, že je to více propečené, protože to pečou delší dobu. Ale důležité lákty, které vznikají při přirozeném kynutí chleba v tom nejsou /jen barviva/.edit.: někdo mi ukradl písmenko Upraveno 23. září 2014 uživatelem gandalf
obrbobr Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 A ty si fakt myslíš, že menší pekaři nepoužívají velkovýrobně namíchané chlebové směsi s pěnidly místo kvásku? Snad jediný rozdíl je v tom, že je to více propečené, protože to pečou delší dobu. Ale důležité lákty, které vznikají při přirozeném kynutí chleba v tom nejsou /jen barviva/.edit.: někdo mi ukradl písmenkoano,tak naivní zase nejsem, ale chce to jedině zkoušet a zjistit kde ten chlebík chutná nejlíp.Taky je pravda, že zmražený a rozpečený polotovar leckdy chutná lépe než rádoby čerstvý chléb.
obrbobr Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 no neke Zmizíku, díky za radu, to by mě nenapadlo ... Cece zkus nekdy topinku, vyjde to sice na peknou dardu ale je to vo neco lepci.
tommas4 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 A milionáři si prej dávají na topinky česnek!!!!
obrbobr Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 to jsem taky slyšel a dokonce čínskejA milionáři si prej dávají na topinky česnek!!!!
Robertilos Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Dneska jsme si na oběd uvařili václavkový guláš a k tomu kváskový žitno pšeničný chleba z místní pekárny a samosebou radegast
montemar Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 v makru maj nadherny zebirka wagyu.. a ani nejsou za raketu, kolem 3oo/kg, coz, vezmeme-li v uvahu cenu masa na steaky kolem 25oo/kg je fajn... zitra je asi hodim na gril, ma byt hezky
mondeo2 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 gde máš knedlík a máš to nějak utopený ale jinak KRÁSA, mám rád tyto domácí jídla, hned bych si dal
Juraj11 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Knedlik?Nebudu si zbytecne zasirat zaludek .Utopeny?Ve stave je sila,to me ucila babicka .Ne,jsem hodne stavovej a na knedlik uz nebylo misto,toto je treti porce .
mondeo2 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 hezký třetí porce, tak to má být.........
Tomas_2002 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Odesláno 4. října 2014 Knedlik?Nebudu si zbytecne zasirat zaludek .Utopeny?Ve stave je sila,to me ucila babicka .Ne,jsem hodne stavovej a na knedlik uz nebylo misto,toto je treti porce . Připomíná mi to kamaráda a jeho oblíbené heslo: "Na čo chleba, jebať treba"
Frostie Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Připomíná mi to kamaráda a jeho oblíbené heslo: "Na čo chleba, jebať treba" chleba to akorát brzdí. Ideální poměr na 300 gramů Csabaie je max! půl krajíčku chleba na otření prstů! 1
Robertilos Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Dneska jsme čerpali inspiraci na Karlovickém gastrofestivalu. Jídla, jako kohout na víně v hotel Babská nebo jehněčí kýta v Lanterně od R. Pauluse byla vynikající
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 chleba to akorát brzdí. Ideální poměr na 300 gramů Csabaie je max! půl krajíčku chleba na otření prstů!moja rec! chlapci, toto som ani nemal otvorit, zase mam hlad?. ach jo!
exBURN Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 O víkendu jsem dostal chuť na číze . 200g hovězího, sýr slaninka a rucola. Doma na grilu
Mirek Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Houby jsou prej na noc těžký, ale vážil jsem je a je to necelejch 80 gramů ;-)
mondeo2 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 hle to jsem měl dneska taky, smážu prostě můžu noc nenoc...............
montemar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2014 poridil jsem fondue.. ma nekdo zkusenost, jaky syr dobre funguje?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se