Wagoneer Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Dnes lehká italská večeře..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 Hovězí roštěná 4 hodinky v troubě, na provensálských bylinkách... A ktomu 3 hodinky delaný vepřový vývar.Příloha pečené brambory s červenou řepou (ty ještě nejsou :-) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 A už jsi to zbouchal ? Nebo to ještě stihnu z Mimoně...............??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 1. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2015 No nic, pizza asi nestačila, tak ještě kousek kance z pece...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 V 1. 8. 2015 v 18:06, mondeo2 napsal: A už jsi to zbouchal ? Nebo to ještě stihnu z Mimoně...............???Promiň, když jsi psal, tak jsem zral jako to cune a nevsiml si .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Nedělní dopoledne u plotny a totok je výsledek.Kuře alá kachna na houbách, cheesecake (neboli chézekake, jak jsem jednou slyšel v Prostřeno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 V 1. 8. 2015 v 19:13, Wagoneer napsal: No nic, pizza asi nestačila, tak ještě kousek kance z pece...:-)Kaňour vypadá skvěle! Jak ho děláš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Maxel - 24 hodin v červeném víně spolu s mrkví, cibulí, česnekem a divokým kořením, sůl, pepŕ. Pak na dvě hodiny vše do pekáče do vyhŕáté pizza pece, jen kontrolovat podlití a hotovo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 nedělni bašta, oblíbenej řízek, na odlehčení krmě lehkej br. salát, doporučuju všem milovníkům nesmrtelný kombinace řízek & salát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Potrebuju radu, videl jsem tento recept, ale uteklo mi jak vyndat pater, mate s tim nekdo zkušenost?http://everydaygourmet.tv/recipe/pancetta-wrapped-rainbow-trout-stuffed-with-spinach/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 V 3. 8. 2015 v 8:12, Sarka Farka napsal: nedělni bašta, oblíbenej řízek, na odlehčení krmě lehkej br. salát, doporučuju všem milovníkům nesmrtelný kombinace řízek & salát Hod sem recept na ten salat. Vypada fajne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 V 4. 8. 2015 v 7:28, Hasňa napsal: Hod sem recept na ten salat. Vypada fajne.http://www.apetitonline.cz/recepty/7821-lehky-bramborovy-salat.html vynechal jsem kefír, jinak přesně podle receptu a v podstatě jsme ho snědli ještě předtím, než se dodělaly řízky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Kuva chlapi, sem jsem nemel koukat před obedem :-). Jdu az v jednu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 jo, tohle je pred obedem narocny tema, nalacno sem vubec nelezt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 jidlo prosteho lidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Já jsem to dnes odbyl kuřecím kuskusem se zeleninou a rajčatovým salátem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 V 4. 8. 2015 v 8:42, Sarka Farka napsal: http://www.apetitonline.cz/recepty/7821-lehky-bramborovy-salat.html vynechal jsem kefír, jinak přesně podle receptu a v podstatě jsme ho snědli ještě předtím, než se dodělaly řízky Dikes. Udelam. Proste a je to osvezeni. Brambory jime casto a zmena bude vitana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 my doma děláme nějak takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 na víkend mám v plánu rybu a myslím, že přesně takovou přílohu si zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 4. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Dnes jen vepřové na houbác s rýží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se