Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

pěkně se to tady rozjelo s Marmitem.

Já ho baštím už asi rok, objevil jsem ho také v Tescu, počkal jsem si až bylo v akci se slevou 50%, takze za 28,-Kč a nakoupil ho do zásoby.

Jsem na tom asi už závislej, strašně mi to chutná. Nejraději to aplikuju na cheese wafers z Lidlu, což jsou takový kulatý slaný sušenky (vypadaj jako hostie), kupuju ty Spicy. Lehce je potřu Marmitem, mám na to takovou malou plastovou lžičku. K pití dobré červené víno a nic mi neschází :-))

Take zkusim;).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sarka Farka, parada. Neco jako knedle s vajickem, taky genialne jednoduchy a strasne dobry:)

tl

Jo Souhlas!!!

Odkaz ke komentáři

to ne, nejsem vegetarián :-))

marmite je mozna OK (zatim jsem nemel prilezitost ochutnat), takze vcerejsi sazka na jistotu a po delsi dobe obycejnej ceskej burtgulas z kvalitnich spekacku.

S patkou chleba nekompromisne dobra a genialne jednoducha dobrota :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

právě jsme se vrátili z jadranského gastrofestivalu, takže dovolte pár fotek

mise byla úspěšná, přibral jsem dvě kila

post-953-0-85948900-1440663646_thumb.jpg

rižot plodovi mora na vinném základu

post-953-0-71027800-1440663649_thumb.jpg

crni rižot

post-953-0-95366400-1440663652_thumb.jpg

riba (blíže nespecifikovaná)

post-953-0-02924600-1440663656_thumb.jpg

pohane ligne (smažené kalamáry)

post-953-0-48297000-1440663659_thumb.jpg

rižot plodovi mora umak rajčica

post-953-0-52443200-1440663662_thumb.jpg

škampi "intrada"

post-953-0-00485200-1440663665_thumb.jpg

lazanje škampi

post-953-0-58860100-1440663665_thumb.jpg

ligne na žaru

post-953-0-58353800-1440663668_thumb.jpg

riba (blíže nespecifikovaná)

omlouvám se za gramatické chyby, které místní názvy mohou obsahovat, všechna konzumovaná jídla jsem díky zapomětlivosti nevyfotil, protože jsem debil a zapoměl jsem si vzít na večeři tydlifón, za zmínku stojí zejména ražniči ot grdobine, bohužel bez obrázku

výjevy byly zachyceny v lokalitě mezi Trogirem a Splitem v restauracích Intrada, Agava a Baletna škola

http://www.restoran-baletnaskola.com/

http://www.konobaintrada.com/

https://www.facebook.com/pages/Restoran-Agava/1402349986651590

Odkaz ke komentáři

Volám cestou z práce: " Ahoj, je doma něco k jídlu?" Odpovědí mi bylo, že tak normálka a že je horko a že šla na koupálkou s dcerkou. Přijedu domů a lednička překypuje hnusnou zdravou zeleninou, že by se přežraly dvě ovce do bezvědomí. K romu balíček šunky a poslední dvě vajíčka. Humus. Vymyslel jsem pomstu. Zeleniny se ani nedotkl, udělal si volská oka se šunkou a k tomu marmite soldiers. Na proužky nakrájenej opečenej toust s marmite pomazánkou, anglickým hnusem z kvasnic, co vypadá jak leštidlo na boty a chutná jako vazelína s vegetou. Ty proužky toastu namáčím do žloutku na volskej okách.. Pomsta byla sladká. Ten manželčin ksift po polibku na uvítanou, k nezaplacení....

Tak ti moc děkuju, Romane - hlásím se do stáda  :baaasmiley: Dnes večer jsem si přinesl z Tesca tu menší skleničku, co kdyby mi to nejelo, že, a už toho mám půlku sežranou, ještě jsem nestihl rozklepnout ty vajíčka na pánev... Zítra cestou z kanclu jdu pro větší zásoby  :punk:

post-14111-0-77682100-1440710289_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pár stránek zpět někdo říkal, že v případě, že mi Marmite nezachutná, tak než abych ho vyhodil, že si ho ode mě radši vezme. Tak právě tato situace nastala. Takže tímto nabízím tento týden koupený 125 g Marmite, otevřený, s minimálním úbytkem (jen jedno tenké natření na chleba). Kdo byste měl zájem, dejte vědět a můžem se domluvit na předání. V opačném případě to poletí do koše - nikomu u nás to nechutná. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...