Moty Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 Víš co říká eskymácký přísloví, nikdy nejez žlutý sníh:-) S medvědím česnekem to bude stejný
dan83 Odesláno 4. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2016 vcera prvni jarni obed venku, na prani spuntu kureci vyvar, druhe kolo byly 6hodin pecene kachni a kureci stehna pri 110st, jen polozene ja jabkach a pomerancich, trochu soli, pepre a kminu, po 6hod trouba prepnuta na gril a cca 20min na barvu, priloha jasminova ryze varena ve vyvaru s jarni cibulkou a stava z vypeku, priloha nakladana repa a Plzen - bylo to
montemar Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 .. maso dvou barev s houbama, bambusem a rejzi..
Maxel Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 (upraveno) Šunka na zítřejší pánskou jízdu s pár ex-kolegy v ČB je redy. K tomu vokurka, chleba a pifko.Sem zvědavej, co dovalí ostatní. PS: kdybyste někdo měl v plánu se objevit U Černého Koníčka nebo v XL Pubu, tak se tam možná potkáme Upraveno 7. dubna 2016 uživatelem Maxel
gandalf Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Šunka na zítřejší pánskou jízdu s pár ex-kolegy v ČB je redy. K tomu vokurka, chleba a pifko.Sem zvědavej, co dovalí ostatní. PS: kdybyste někdo měl v plánu se objevit U Černého Koníčka nebo v XL Pubu, tak se tam možná potkáme Tos nemohl napsat??
Maxel Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Tos nemohl napsat??Promiň, nějak mě to napadlo zveřejnit až teď :/
Sicik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Tak jsem se dnes poprvé vrhl na přípravu T-Bone steaků O něco menší a propecenejsu pro slečnu A tady pro mě A výsledek? Sent from my iPad using Tapatalk
montemar Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) jdu cmudit tudle potvoru Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem montemar
sect Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Makro? Včera jsem se tam taky na to díval, akorát bych vůbec nevěděl co s tím.....
Návštěvník km.kmk Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Hlavně sem si chvilku nebyl jistej kde to má předek a kde zadek. ...
montemar Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 strašek kudlankový. priprava jako krevety. .. ale videl jsem to dneska taky poprve..
mondeo2 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 to je stejně prča co člověk fšechno nesežere.............. .................a nemyslím to nijak zle, jen taková nalá úvaha.......
Maxel Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 Tak jsem se dnes poprvé vrhl na přípravu T-Bone steaků ...Ta poslední fotka mi připoměla scénu z filmu Ctihodný občan. Gerard Butler dokázal i tu kost využít ke svému prospěchu
montemar Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2016 tak ten strasek je vo nicem.. k jidlu je asi 2% objemu.. ale maso dobry
USER47 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 No ty vole.:-DTeď se budu bát do moře.:-D
mondeo2 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 No ty vole.:-D Teď se budu bát do moře.:-D Neboj..........................
tommas4 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Skvělý. Jinak v moři se přece není čeho bát. Kromě horseshoe krabů, z těch jsem byl docela nesvůj.
rolas Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2016 Já si vzpomněl hned na toto video .http://www.videacesky.cz/navody-dokumenty-pokusy/pravdiva-fakta-o-strasku-pavim
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se