lukis Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) obalovane platky v trojobalu, tatarka, rane brambory, okurkovy salat...za tohle sel bych sveta kraj...naposled jsme to jedl jako male decko Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem lukis
tommas4 Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Mám nadúrodu patizónů - poraďte :-)Taky tak, nechceš nějaký poslat? Jinak jakýkoliv recept na zpracování cukety a zaměnit cuketu za patizon, přece jen je těch receptů z cuket k dohledání více.
Lamiczka Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Kluci nemáte i nějakej recept na dýně? Vypadá to, že jsme prohodily počet rostlin s cuketou a budeme tím letos zavalení. Na zahradě to vypadá jak v džungli, protože se ty dýně rozlezly přes ostatní záhony a půl trávníku... O víkendu jsem utrhl první a takových tam bude víc... Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Lamiczka
Micey Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Dýně je rozhodně lepší, než vodnatá cuketa:) Já nejradši pečenou, nebo polívku, nebo v rizotu.
JaRooN Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Výborný je dýňový kompot. Když si k tomu ještě přidáš oblíbené ovoce, je to fakt chuťovka...
Lamiczka Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Já si jen nejsem jist, jestli jsme trefili dobrej druh. Standardně bereme máslovky...Takže využívat stejně? Dělám z ní doma i curry a je to v pohodě. Jinak rizoto a polívka je klasika. Kompot ala ananas z ní dělávala máma. Nic, budem to muset všechno vyzkoušet. Za další nápady budu rád...
Frostie Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Výborný je dýňový kompot. Když si k tomu ještě přidáš oblíbené ovoce, je to fakt chuťovka...a úplně optimální je smíchat dýňový kompot s ananasovým, to nemá chybu.
montemar Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 dynovej kompot je uzasna zalezitost.. jak to, ze vam to tak roste? ja mam sice mraky lupeni, ale dyne maximalne do prumeru 10cm.. asi jsem nekde udelal chybu
Moty Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Kluci nemáte i nějakej recept na dýně? Zrovna dneska budu dělat zeleninové curry a do toho je dýně ideální, dáš si tam další zeleninu dle chuti https://holycowvegan.net/easy-vegetable-curry/ Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Moty
Lamiczka Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Kompost...jednak v tom místě asi 2-3 roky přímo komposter stál, takže tam teď ty dýně a cukety rostou jak blbý (loni jsme měli jen dýně a všechno to rozdávali po sousedech) a druhak každou sezonu na začátku přihnojím. Původně, než jsem ten barák koupil, tak byl kompost v jednom místě na zahradě a dodnes tam roste tak hustá tráva, že mi to brutálně dusí sekačku, takže to asi funguje Mám na zahradě udělaný z plastových zatravňováků box, do kterýho sypu posekanou trávu (normálně na drzo ze sekačky, což by se nemělo) a různej bordel ze zahrady a funguje to dobře. Každý jaro z toho vysypu tak troje kolečka pěkný hlíny... Tady z těch to je, jen tuším dělávaly větší (120x80) nebo to mám z těch 60x80, musel bych to změřit...https://www.recyklace.cz/cs/produkty/Plastova-zatravnovaci-dlazba/ Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Lamiczka
Rudykopalsson Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Kluci a vy ty kompoty fakt jíte? Já ho měl naposled snad ve školní jídelně a dneska by mě nenapadlo si ho k čemukoliv dát. Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Rudykopalsson
montemar Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 je to luxusni. nesmi to ale bejt rozvareny/mekky, ale krupavy jak ananas
Lamiczka Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Teď mě napadlo, nemáte někdo dobrej recept na dynove chutney s chilli papričkama. Prostě něco dobře pikantního k masu Chutney jsem ještě nedělal, tak něco pro blbce
Frostie Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 je to luxusni. nesmi to ale bejt rozvareny/mekky, ale krupavy jak ananasPřesně tak
Tittus Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Kdyz jsem byl malej, tak babicka delala krupavej dynovej kompot a zrali jsme ho snad furt a ke vsemu. Od te doby ho nenavidim, nedavno jsem ho zkusil. Ani nahodou
tommas4 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Vloni jsem vypěstoval takové ty klasické velké dýně, dělali jsme kompot (s ananasem),pak taky marmeládu z dýně napůl s meruňkama a ještě variantu té marmelády s mátou,do palačinek je to kulervoucí záležitost.
Lamiczka Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 (upraveno) Tvaroh na slano, nove brambory, pazitka, maslo.Drahy jak prase, narocny na pripravu, ale kdyz to milujes, tak to jednou prezijes Sent from my iPhone using Tapatalk Romane, jak děláš ten tvaroh na slano? Napadlo mě při dnešním obědu, že by to nemuselo být špatný jako drobná náhrada za tatarku, kterou jsem v tom vedru nechtěl riskovat... Případně nemáte někdo recept na nějakou takovou "omáčku" na základu třeba ze zakysané smetany? Dnes byla domácí smažená cuketa a brambory s máslem....a na sucho to prostě není ono Upraveno 3. srpna 2017 uživatelem Lamiczka
Tondaa73 Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 Já mám moc rád tzatziki, a občas, když je doma nedostatek správných surovin nahradím jogurt mlékem nebo smetanou. Zkrátka...česnekem a okurkou nic nezkazíš.
montemar Odesláno 3. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2017 vareny hovezi jazyk, mangold, matovo-jablecne chutney
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se