Rici-Pici Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Pečené krůtí stehno s nastavovanou br. kaší a restovanou kořenovou zeleninou.
Maxel Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Rici & roura - moc pěkně pánové! Krůtí burgery se slaninou a třemi druhy sýra - gouda v mase (jsou to vlastně takové holanďáky), parmazán a kozí sýr jsou rozpečené na slanině. Bulky nejsou domácí, na to už po včerejší firemní akci neměl energii. Určitě je to ale vystřelí do kulinebe, takže doporučuju - třeby ty podle Koko (Menu domu).
Bells Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 My jsme měly doma takový tuňákový víkend
pebe Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 holky, chtělo to ještě o trochu méně, ale vypadá to SUPER
Bert Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Dnes tartiflette. Nefotitelný, neskutečně dobrý. Jediná změna, žádnej hermadůr, protože ho neměli, ale romadůr.
Bells Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 pebe holky? Jinak příště bude jistě lepší, tuňáka jsem griloval zatím jen párkrát.
Bert Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 pebe holky? Jinak příště bude jistě lepší, tuňáka jsem griloval zatím jen párkrát. My jsme měly .....
nividic Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 holky, chtělo to ještě o trochu méně, ale vypadá to SUPER To me zajima, to mene. Mne pripada, ze vic syrovy uz to uprostred bejt nemuze. Ale pravda, nemam s tim moc zkusenosti.
Bells Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Berte uz mi to doslo, uff jsem si vybral slabsi chvilku Pebe, uz rozumim
pebe Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 jasně že to jde ale tak třeba moje přítelkyně by nesnědla ani toho Bellsova tuňáka
Bells Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Jo todle je pecka, tak bych si to představoval. Příště musím změnit metodu grilování, respektive přípravy. Chtěl jsem grilovat větší kus najednou s tím, že ho pak nakrájím, ale lepší by rozhodně bylo nařezat si steaky už předem a pak je jen takto z lehka zatáhnout.Mno až budu kuchtička jak Maxel, tak to půjde, já něco dělám jen občas, jinak jsem na to línej
Maxel Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Krůtí steak zapečený v řeckém jogurtu, římském kmínu, zázvoru, chilli a limetové šťávě ? brokolicový cupcake s mozzarellou ? zelený hrášek ? cherry rajčata s balzamikovou redukcí.
Moty Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 římskej kmín nemám rád, je takovej anýzovej, blee:-)) ale brokovnicový souffle pekný
Horhe Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) Tak tady je takovej recepitík. Snad se neprojeví ta stádovost, jak u vepřovek a tak podobně. https://www.youtube.com/watch?v=CQSehIcwn6Y Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem Horhe
Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Pečené kuře s kmínem na mrkvy, celeru a cibuli. Zelenina na větší kusy, do pekáče a podlít cca 2-3dcl vody. Na to kuře jen osolené (i dutina) a pokmínované. 2h na 140st., potom na 200st. cca 30min. z každé strany - během toho několikrát potřít kůži rostlinným olejem. Jak je akurátní barva, maso ven, zcedit výpek a zeleninu chvilku dopéct pod grilem (jinak bude jak bláto). Výpek prohřát, doladit solí/pepřem a zjemnit kouskem másla. Voala, taková nuda jako pečený kuře.
svijanskymaz Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Za ten sterilovany hrasok by Ti dal Babica Michelina:-)
Maxel Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Začni zas vařit pořádný pivo a pak kritizuj
VS Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Ještě mi nedoschnul bůček a už je tu další.http://doprirody.prakticky.sk/2018/01/09/recept-na-susenu-krkovicku-zvladnete-aj-vy-coppa/
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2018 Du si na to koupit vakuovačku. Vzpomněl sem si, že mám sklep, kde by se to dalo vyzkoušet.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se