Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Panecku, jak my si davali se Slunecnikem a spol. v Polsku do nosu, vsechny tydle jejich vynikajici svinstva. Nez sem teda spadnul do toho sklepa.

Odesláno

Panecku, jak my si davali se Slunecnikem a spol. v Polsku do nosu, vsechny tydle jejich vynikajici svinstva. Nez sem teda spadnul do toho sklepa.

Ty jsi do toho sklepa skocil

Odesláno

Pánivé, vy udíte, já kvasím. Ježíšek mi přinesl set na fermentaci, asi by to to šlo udělat i svépomocí, ale takhle to je vychytaný a všechno licuje. Sklenice, gumová zátka, kvasná zátka, keramické kameny. První věc, co jsem spáchal, byl řepný kvas. Červená řepa, cukr, bobkový list, sůl, česnek, nové joření, žitný chleba, zalít převařenou vodou, zatížit a nechat být. Dnes jsem slil kvas, úžasná silná kvašená šťáva zemité a nakyslé chuti, vhodná k popíjení jen tak v malém množství nebo do vývaru při přípravě polského baršče. Další pokus budou pickles. Vedle zavařovacího hrnce tohle bude druhá ?zbytečnost?, která nebude v kuchyni zahálet. Jsem nadšený. Akorát se s tím kvasem musím držet zpátky, abych se z toho neposral. Doslova deed93b1013406ae21701b14b318e503.jpgSent from my iPhone using Tapatalk

Pánivé, vy udíte, já kvasím. Ježíšek mi přinesl set na fermentaci, asi by to to šlo udělat i svépomocí, ale takhle to je vychytaný a všechno licuje. Sklenice, gumová zátka, kvasná zátka, keramické kameny. První věc, co jsem spáchal, byl řepný kvas. Červená řepa, cukr, bobkový list, sůl, česnek, nové joření, žitný chleba, zalít převařenou vodou, zatížit a nechat být. Dnes jsem slil kvas, úžasná silná kvašená šťáva zemité a nakyslé chuti, vhodná k popíjení jen tak v malém množství nebo do vývaru při přípravě polského baršče. Další pokus budou pickles. Vedle zavařovacího hrnce tohle bude druhá ?zbytečnost?, která nebude v kuchyni zahálet. Jsem nadšený. Akorát se s tím kvasem musím držet zpátky, abych se z toho neposral. Doslova deed93b1013406ae21701b14b318e503.jpgSent from my iPhone using Tapatalk

Nic ve zlém ale uvidíš za rok jak budeš kvasit mě napadlo úsloví mého kamaráda ona si prdel přebere

Odesláno

Tak všeho s mírou vid;-) trochu se mi teda pripekl med na tej kýtě, ale jinak to bylo prudce žratelný;-) čočka jen na řapíku, šalotce mrvi a bilým víně, mlask!

Odesláno

Kluci,

Nemáte někdo tip na sušičku ovoce nějakou lepší? Chtěl bych to pořídit domů, bydlím v lese, tedy hub hromady, a zasadil jsem borůvky a tak, a tak bych to chtěl pak sušit.

Taky aby se v tom dalo dělat Jerky. To jsem teda taky nikdy nedělal, ale láká mě to moc :-)

Co jsem si vyhlédl je tohle:

https://www.klarstein.cz/?cl=details&cnid=2acca8cc84301412a51c3865ca4c5950&anid=7aa5f326c739226d4fa42d0351e8219a&varselid[0]=ff0ee7ddf3e2ed991dbe7fe5f70cfe2d

Ale rád si nechám poradit.

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...