Murphy97 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 13 minutami, Micey napsal: Chudak slepicka. V klidu, nic se ji nestalo, ta byla az potom, prvni bylo vejce.
Maxel Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Operation finale. Nemohl jsem se rozhodnout, jestli k tomu provensálskou majdu nebo s listovym spinačem. Tak sem spáchal vobje. Hrany jako dycky předvařené, dopečené v troubě. Na to, že se mi tentokrát nepovedla dokonale smotat, snad poprvý se nic z náplně neevakuovalo mimo roládu. Najs.
Micey Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Krasny. Ale tech devet hranolek:)
warann Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 před 18 hodinami, krutor napsal: Ja mam taky rolky, ale na jiny zpusob. To vypada luxusne, akorat mam nevyhodu, ze sam nevarim, tak musim ukecat zena.
Maxel Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Krasny. Ale tech devet hranolek:)Budeš se divit, ale normálně těch 9 stačilo a byl sem najedenej Většinou si k photo-porci přidávam, tady to s masem a hutnou vomajdou nebylo třeba. Takže, win-win.
M.K. Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 V 6. 11. 2020 v 10:54, Roman I. napsal: ahoj, v návodech píšou 4-6 týdnů. Já bych to tam tak dlouho nenechával. Tak dva týdny a pak do lednice. Je to imho velká alchymie. Co fermentuješ, jak je to nakrájené a hlavně při jaké teplotě. Nahrubo to nemáš. Teď jsem v tom dělal kimchci. při teplotě cca 15 stupňů tak týden a pak do lednice. Je to taková ta počínající ponožka, chuťově moc dobrá, ale zabarvila mi to trocha sojovky, co jsem tam dal, takže ne focení to moc není. Já rád pročítám tento bloq. https://www.zkvaseno.cz/ Já nechal kimčchi 24 hodin při pokojový teplotě a pak vrazil do ledničky (před třemi dny), tak jsem zvědav... Jo a ten web stojí za čtení.
Maxel Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2020 Na večeři si rodinná rada přála něco sladkého, tak tedy lívance s borůvkovým coulis a javorovým sirupem. Pokrm z škatule “chodící sacharid”, naštěstí si to všichni můžou dovolit; já ne.
Zeeberdee Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Super. Pekne se lesknou, jsou jeste necim potreny?
Maxel Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Po smažení jsou potřené máslem. Možná to taky dělá ten sirup.
Tom4 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Kousek přes noc noc pečené drůbeže se zelím a na sádle pečenými škubánky Odpo jdu rýt záhonky A pak si udělám zbytek těch škubánků s cukrem, mákem a povidly
LovecK Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Dnešní oběd: - dýňový krém s kari a chilli - pro mě husí prsa - zbytek famílie požadoval paličky a křídla - jako příloha nádivka, nějaký saláty a tak. Funím na gauči...
Moty Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Já měl budík ana 4:30 a do 12 sem konfitoval husu, letos měla jen 3,5kg, takže byla dost mala, zbyla půlka prsa
hator Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 před 48 minutami, Moty napsal: Já měl budík ana 4:30 a do 12 sem konfitoval husu, letos měla jen 3,5kg, takže byla dost mala, zbyla půlka prsa Ahoj konfitoval si v kachnim sádle nebo oleji?
Tom4 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 No a zbytek těsta od oběda skutečně posloužil jako sladká večeře s mákem a povidly
Moty Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 před 3 hodinami, hator napsal: Ahoj konfitoval si v kachnim sádle nebo oleji? AHoj, kachní ani husí sem neshaněl, už loni jsme to dělal ve vepřovém sádle a bylo to super, použil jsem celkem 2kg sádla, ale stačilo by třeba 1,7kg
hator Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 před 14 minutami, Moty napsal: AHoj, kachní ani husí sem neshaněl, už loni jsme to dělal ve vepřovém sádle a bylo to super, použil jsem celkem 2kg sádla, ale stačilo by třeba 1,7kg Díky chystám se na to příští víkend a přemýšlel jsem jaké sádlo použít nebo olej jsem někde viděla v receptu. Ale olej mně docela zvláštní
Moty Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Viděl jsem v nějakým receptu to dát na 12-24hodin do 20% solnýho roztoku příště zkusím
krutor Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Taky jsem mel dneska husu a ani jsem tentokrat nemusel varit.
M3maniac Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2020 Samé dobrotky, já trocha skotu
rooosta Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2020 Deti chceli burger v sobotu tak prečo nie ešte aj žemľa domáca bola...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se