Maxel Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu (upraveno) Já mam od Lauben, a spokojenost. Ale taky je v permanenci spíš sporadicky. Kdybych z toho chtěl vymáčknout maximum a používat často, beru KitchenAid. https://www.datart.cz/kuchynsky-robot-lauben-1200bc.html Upraveno 11. listopadu uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu A hele… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Klasicky chaotické rychlo klohnění 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu V 11. 11. 2024 v 10:10, milda21 napsal: Za mne dobrá cena, třeba se bude někomu hodit. Poslední dva kusy skladem. https://www.pottenpannen.cz/p/five-star-set-2-nozu-nuz-santoku-18-cm-a-spikovaci?recommId=766dd4c316df5b88f2b625df8fb1df0f V 11. 11. 2024 v 20:07, Maxel napsal: A hele… Dík za tip kluci. Nevím jak tu moji objednávku chtějí přepravovat, ale neberte to, když "prepper food storage" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno včera v 15:18 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:18 Trocha té usychající omyté zeleniny na polévku. Na jakou pak asi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno včera v 15:19 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:19 Nápověda: chybí lemon grass, zázvor, kardamon, badyán, skořice, papričky a čerstvá cibule .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno včera v 15:35 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:35 to vypadá na fooooočko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno včera v 15:50 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:50 Jo jo. Zkrátka jsem línej, a nakupuji na cca 40 porcí, všechno to připravím a pak zamrazím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno včera v 16:20 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 16:20 (upraveno) @jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-)) Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. Upraveno včera v 16:20 uživatelem vikinho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Na kynutí ošatka a na pečení buď silnější plech ( třeba 5 mm) a do plechu dole voda, nebo do litinového hrnce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Poprvé v nové udírně-vypadá to dobře a voní nádherně Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami před 22 hodinami, vikinho napsal: @jkba kitchenaid u nás vyhrál a maká jak šroubek (a to jsem slevil z heavyduty na artisan :-)) Každopádně,.. v čem pečete chleby? keramika/silikon/litina/plech? dáváte kynout do cedníku/ošatky.. Peču ve skleněném oválu Simax a první půlhodinu mám přikryté alobalem. Pak 15 min horkovzduch, před tím potřu lehce Odolenou vodou. Kvůli lesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se