tommi_d Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 před 40 minutami, busdriver napsal: Pokus o neapolskou pizzu. Na tvaru musim jeste zamakat, ale chutove ok. Si zbytočne skromný... vyzerá luxusne...
Maxel Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) Tak pešek. V “našem” Lidlu waguy nic, pani ani nevěděla, co to je Na čtvrtý advent pečené kuře macerované 48h v brinu se solí a citrónovou šťávou, br.kaše, císařský hrášek na másle, majda z výpeku. Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem Maxel 2
Maxel Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 Jo, a chlapci paráda. Všichni. Ale pizzina teda obzvlášť!
Maxel Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) Na večeři dětí nejoblíbenější — všechno smažený. Mozzarella sticks, krevety, kuřecí kousky. Peklostroj! Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem Maxel 1 1
busdriver Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 před 5 hodinami, Maxel napsal: Ale pizzina teda obzvlášť! Dik. Vlastne v tom mas trochu podil .. par stranek zpet si daval odkaz na kitchenaid v akci.. sice nakonec odjinud, ale koupil sem ho. No a pak sem zjistil, ze byt v nem vyrobim docela obstojny testo, tak klasicka el. trouba proste pizzu nema sanci spravne "nafouknout". Takze k tomu jeste na terase strasi nova pizza pec a prvni pokud viz. ten prispevek.. Ale ty testa, to je teda veda jak prase, uplnej kulinarni rabbit hole..
Roman I. Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2024 V 20. 12. 2024 v 17:43, Micey napsal: Dneska sem celkem cumel ze maj v chladaku v Lidlu v nasem malym meste wagyu hovezi, po cca 90g, cena myslim 350/Kc za deset deka. Vypadalo hezky mramorovany, zejtra asi nejakou malou porci na zkousku vemu:) Nic lepsiho nez hodne zprudka zatahnout a osolit nema cenu vymejslet, zejo. Ne ne. Ne zprudka. Wagyu je tukem prorostlý, potřebuje, aby ten tuk pomalu prostoupil masem. Kdyz to zatahnes, nerozpusti se ti dokonale. Osobne nakoupeno od pana Mullera, chovatele wagyu skotu.
krutor Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 Ten z lidlu je strašně tenký měl bys well done. Tak už je tady salát na zítra a letos zkouším inovaci s jablkem.
Jone Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2024 …u nás se teprve táhne vývar z hlav; nějak jsem letos ve smyku
Moty Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 Dneska k obědu houbový kuba, evidentně ho tu vytvořil nějakej zatoulanej Ital, protože sme si na to dali parmigiano reggiano a bylo to teda molto béne
bohus76 Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 Poléfka nachystána i se salátem ( ten od včera)
Moty Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 před 34 minutami, Moty napsal: Dneska k obědu houbový kuba, evidentně ho tu vytvořil nějakej zatoulanej Ital, protože sme si na to dali parmigiano reggiano a bylo to teda molto béne Sorry, jeste foto 1
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 před 6 minutami, Moty napsal: Sorry, jeste foto To mám hodně rád
mlsoun1 Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 Salát mám a teď už dvě hoďky smažím řízky 1
Hellé Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 (upraveno) Ja mam vianocne poleno Upraveno 24. prosince 2024 uživatelem Hellé 1
papen Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 Taky trochu bucku na svatky. 2 1
honza71 Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 (upraveno) Jsem masovej, ale jednou za rok, navic kdyz v tom ma clovek taky svuj podil na vyrobe, tak proc ne Kluci byli letos liny, tak jsou pernicky nenazdobeny. Upraveno 24. prosince 2024 uživatelem honza71
Maxel Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2024 Hezké svátky, kulináři A bacha na kosti 1
Maxel Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2024 Na Štěpána se nestíhalo, tak až dnes — Štěpánská s křepelčími vejci. 1 2
bohus76 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2024 Trocha tortilly s masovou směsí a cesnekovým dipem 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se