Horhe Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Nezkoušeli jste někdo dělat takto dlouhodobě třeba vepřové koleno, bůček, krček nebo jinou prasárnu? Jo, kupuju v Makru nějakou marinovanou krkovici. Cca 2 kila masa, 6 hodin v troubě na málo. Maso je krásně červený, šťavnatý a jen se sype. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Na jak moc málo? Zakryté a podlité? Upraveno 15. února 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 (upraveno) Skleněnej pekáč s víkem, trochu podlejt, první hodinu na 150, pak stáhnout na 110 a těch 5 hodin dopýct. Půl hodiny před koncem odkrejt a zvednout teplotu na 180. Edit Omyl Upraveno 15. února 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 Dík, v sobotu vyzkouším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 To by tady mohlo mít úspěch http://www.novinky.cz/koktejl/259281-dabelska-chilli-papricka-ochromila-svet-pali-i-pres-latexove-rukavice-a-muze-zabit.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 (upraveno) Předpokládám že na konci roku si je bude Gandalf servírovat k snídani Upraveno 16. února 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Taková rychlá studentská večeře, koupil jsem chlazeného tolstolobika, osolil, opepřil a vykoupal ho na asi 2 hodinky ve směsi oliváče, citronové šťávy, a pak šup s ním na pánev, k tomu brambory, zapíjím vlašským ryzlinkem (máme vedle bytu celkem sympatickou vinotéku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Toldstolobik je tučná ryba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Toldstolobik je tučná ryba. To je ale zdravej tuk. Říká se tomu omega3 nenasycený mastný kyseliny DHA to je dokosahexaenová a EPA to je Eikosapentaenová, víš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 To je ale zdravej tuk. Říká se tomu omega3 nenasycený mastný kyseliny DHA to je dokosahexaenová a EPA to je Eikosapentaenová, víš... No, dyť nic neříkám. Rybí tuk=zdravej tuk. Jen sem říkal, že je toldstolobik tučnej, cožs teď nepřímo přiznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 No, dyť nic neříkám. Rybí tuk=zdravej tuk. Jen sem říkal, že je toldstolobik tučnej, cožs teď nepřímo přiznal. Nojo, přiznal jsem sem něco sem neměl? Tak to teda hned vodvolávám.... jinak tolstobík je dobrej na uzení, asi jako kapr, ale ne teda v tvý udírně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Předpokládám že na konci roku si je bude Gandalf servírovat k snídani Dneska jsem dostal diplom od J. Kerlese za chilli pomazánku a plněné chilli papričky. Heč. Jo, kdo umí, ten umí. A to se nechlubím. Ty Trinidad Scorpion Butch T mám od loňska a zatím stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dneska jsem dostal diplom od J. Kerlese za chilli pomazánku a plněné chilli papričky. Heč. Jo, kdo umí, ten umí. A to se nechlubím. Ty Trinidad Scorpion Butch T mám od loňska a zatím stačí kdo je J.Kerles? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 kdo je J.Kerles? Nemaloval někdy v pravěku kreslený vtipy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 16. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2012 Dneska jsem dostal diplom za chilli pomazánku a plněné chilli papričky. Heč. A co to vlákno o chilli, bude? Furt to tu hledám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Hledal jsem inspiraci na víkend a dostala se mi do rukou předrevoluční verze japonské kuchařky. Například příprava sushi mě rozsekala (doporučuji shlédnout seznam ingrediencí). (možná by to mělo být spíš v humoru, ale sem to tak nějak víc sedne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 Ale kikkoman byl koukám dostupný už tenkrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 A co to vlákno o chilli, bude? Furt to tu hledám! Omlouvám se, lezla na mně viróza a byl jsem nějak bez nálady. Napravím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 (upraveno) Někde jsem slyšel, že Angličané byli světová námořní velmoc, protože měli doma vošklivé baby, které neuměly vařit, takže radši často odplouvali na moře. Dnes je to jiné. Britská kuchyně se zcela změnila a výsledkem je, že nejčastěji podávané denní jídlo v Londýně už není fish & chips, ale chicken korma Já mám tradiční ostrovní kuchyni celkem rád. Na jaře se těším, až udělám irish stew (dušené jehněčí na pivě guinness) a moje žena mi pokaždé z cesty z Anglie doveze haggis (ovčí tlačenka v ovčím žaludku). Co se mně opravdu ekluje, je vánoční puding a porridge. Včera jsem dělal shepherds pie - děti to milují( v podstatě mleté maso s brkaší ) V oleji osmažit cibuli, přidat mleté hovězí a osmažit do hněda. Osolit, opepřit, česnek, tymián a plechovka drcených rajčat. Chvíli dusit. Přidat mrkev na kolečka. Udělat vedle brkaši. Ale vymíchat, žádnej tupej mixér. Slít brambory, rozšťouchat, mrsknout tam máslo, trochu teplýho mlíka a míchat, dolít teplý mlíko a zase míchat, dokud to nebude hladký, ale trochu takový lepivý. Vymazat zapékací mísu máslem, kydnout do ní maso, rozmatlat po dně a nakydat navrch brkaši, vozdobit vlnkama, tj. vovlnkovat a zapéct na 190 stupňů necelou hodinu, až kaše zezlátne. blbě se to fotí, ale chutná to božsky Upraveno 19. února 2012 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 Blbě se to fotí možná proto, že to vypadá hnusně. Ale zas to může bejt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se