Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

ehm....já to k večeři neměl, je tam hrášek a cibule, to nesmím. Pošmákl si zbytek rodiny. Já měl rejži s mrkví ( to jsem sem fakt nedával ) .

 

Aha tak to promiň,rejže s mrkví to snad ani nejde ne :crying_anim02: ?Já zlikvidoval zbytek od neděle (br,knedlík červ zelí a vepřovou krkovičku)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci zkusit doma sušený maso, máte někdo zkušenost nebo ověřený návod? Jaký maso? Marinovat /nemarinovat? Složení koření?

 

Mám horkovzdušnou troubu která dá min. teplotu 50°C, neni to hodně?

Nechce se mi kupovat sušička ovoce, další krám do baráku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci zkusit doma sušený maso, máte někdo zkušenost nebo ověřený návod? Jaký maso? Marinovat /nemarinovat? Složení koření?

 

Mám horkovzdušnou troubu která dá min. teplotu 50°C, neni to hodně?

Nechce se mi kupovat sušička ovoce, další krám do baráku..

 

Je hromada způsobů i receptů, jen si vybrat jaký Ti bude vyhovovat:

 

http://clanky.vareni.cz/susene-maso-aneb-co-bychom-meli-vedet/

 

http://syry.phorum.cz/forum/index.php?topic=6.0

 

http://www.survivor.cz/suseni-masa.html

 

http://www.globalsoftgames.com/text.php?typ=122

 

http://www.jahodapetr.cz/susene-maso.html

 

http://www.maarty.cz/?p=10

 

http://forum.osvalech.cz/viewtopic.php?f=10&t=550

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky něco jsem si předtím taky našel, šlo mi spíš o zkušenosti, pročtu to a o víkendu zkusim experimentovat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...