Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Narazil jsem na recept na dříve zmiňovanou nduju:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A jako bonus je recept na medvědí klobásky:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Maso od čtvrtku v mořidle, teď předáno do pekáče......doufám, že nezapomenu vyfotit i finální verzi :whistling:

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem dodělal náplň do tortill. Manželka neodolala, tož jedna pro ní.....sorry za fotku, trochu se mi hnula ruka a znovu fotit nebudu :

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnešní večeře.....vepřová panenka se šunkou na zelenině :

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Ty di taky do kytek,jak mi bylo celý večer dobře,říkám si ani nemám hlad ale jen do tý doby než jsem kouknul na tvoji véču :P Tak teď jdu vyplenit ledničku chjo :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ehm....já to k večeři neměl, je tam hrášek a cibule, to nesmím. Pošmákl si zbytek rodiny. Já měl rejži s mrkví ( to jsem sem fakt nedával ) .

 

Aha tak to promiň,rejže s mrkví to snad ani nejde ne :crying_anim02: ?Já zlikvidoval zbytek od neděle (br,knedlík červ zelí a vepřovou krkovičku)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci zkusit doma sušený maso, máte někdo zkušenost nebo ověřený návod? Jaký maso? Marinovat /nemarinovat? Složení koření?

 

Mám horkovzdušnou troubu která dá min. teplotu 50°C, neni to hodně?

Nechce se mi kupovat sušička ovoce, další krám do baráku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci zkusit doma sušený maso, máte někdo zkušenost nebo ověřený návod? Jaký maso? Marinovat /nemarinovat? Složení koření?

 

Mám horkovzdušnou troubu která dá min. teplotu 50°C, neni to hodně?

Nechce se mi kupovat sušička ovoce, další krám do baráku..

 

Je hromada způsobů i receptů, jen si vybrat jaký Ti bude vyhovovat:

 

http://clanky.vareni.cz/susene-maso-aneb-co-bychom-meli-vedet/

 

http://syry.phorum.cz/forum/index.php?topic=6.0

 

http://www.survivor.cz/suseni-masa.html

 

http://www.globalsoftgames.com/text.php?typ=122

 

http://www.jahodapetr.cz/susene-maso.html

 

http://www.maarty.cz/?p=10

 

http://forum.osvalech.cz/viewtopic.php?f=10&t=550

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky něco jsem si předtím taky našel, šlo mi spíš o zkušenosti, pročtu to a o víkendu zkusim experimentovat..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...