Horhe Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Narazil jsem na recept na dříve zmiňovanou nduju:A jako bonus je recept na medvědí klobásky: Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 (upraveno) Maso od čtvrtku v mořidle, teď předáno do pekáče......doufám, že nezapomenu vyfotit i finální verzi Upraveno 20. listopadu 2011 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Soutěž o plechovou hubu v pojídání chilli http://life.ihned.cz/jidlo/c1-53717850-plechova-huba-podivejte-se-jak-se-soutezi-v-pojidani-chilli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 tombed: Páčil sa mi tam výraz, že gastronomický masochizmus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 ...jsem právě čet ve Foodu, že na Smíchově ve winemarketu otevírají tržnici s rybama a sezónní zeleninou a hlavně italský buffet se sicilskou kuchyní a sicilským kuchařem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2011 Teď jsem dodělal náplň do tortill. Manželka neodolala, tož jedna pro ní.....sorry za fotku, trochu se mi hnula ruka a znovu fotit nebudu : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Dnešní večeře.....vepřová panenka se šunkou na zelenině : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Dnešní večeře.....vepřová panenka se šunkou na zelenině : Ty di taky do kytek,jak mi bylo celý večer dobře,říkám si ani nemám hlad ale jen do tý doby než jsem kouknul na tvoji véču Tak teď jdu vyplenit ledničku chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 A já chudák jsem se odbyl topinkami se sýrem, smaženým vajíčkem a chilli omáčkou Evah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 A já chudák jsem se odbyl topinkami se sýrem, smaženým vajíčkem a chilli omáčkou Evah. zásilka dnes dorazila. Díky moc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 zásilka dnes dorazila. Díky moc:-) A chutná?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 než jsem kouknul na tvoji véču ehm....já to k večeři neměl, je tam hrášek a cibule, to nesmím. Pošmákl si zbytek rodiny. Já měl rejži s mrkví ( to jsem sem fakt nedával ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 ehm....já to k večeři neměl, je tam hrášek a cibule, to nesmím. Pošmákl si zbytek rodiny. Já měl rejži s mrkví ( to jsem sem fakt nedával ) . Aha tak to promiň,rejže s mrkví to snad ani nejde ne ?Já zlikvidoval zbytek od neděle (br,knedlík červ zelí a vepřovou krkovičku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Chci zkusit doma sušený maso, máte někdo zkušenost nebo ověřený návod? Jaký maso? Marinovat /nemarinovat? Složení koření? Mám horkovzdušnou troubu která dá min. teplotu 50°C, neni to hodně? Nechce se mi kupovat sušička ovoce, další krám do baráku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Chci zkusit doma sušený maso, máte někdo zkušenost nebo ověřený návod? Jaký maso? Marinovat /nemarinovat? Složení koření? Mám horkovzdušnou troubu která dá min. teplotu 50°C, neni to hodně? Nechce se mi kupovat sušička ovoce, další krám do baráku.. Je hromada způsobů i receptů, jen si vybrat jaký Ti bude vyhovovat: http://clanky.vareni.cz/susene-maso-aneb-co-bychom-meli-vedet/ http://syry.phorum.cz/forum/index.php?topic=6.0 http://www.survivor.cz/suseni-masa.html http://www.globalsoftgames.com/text.php?typ=122 http://www.jahodapetr.cz/susene-maso.html http://www.maarty.cz/?p=10 http://forum.osvalech.cz/viewtopic.php?f=10&t=550 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 sušené maso ( ověřený recept ) KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 A chutná?? já nic nezkoušel:-) já to předám dál, já si jen čichl, prohlídl a zase zabalil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Je hromada způsobů i receptů, jen si vybrat jaký Ti bude vyhovovat: http://clanky.vareni.cz/susene-maso-aneb-co-bychom-meli-vedet/ http://syry.phorum.cz/forum/index.php?topic=6.0 http://www.survivor.cz/suseni-masa.html http://www.globalsoftgames.com/text.php?typ=122 http://www.jahodapetr.cz/susene-maso.html http://www.maarty.cz/?p=10 http://forum.osvalech.cz/viewtopic.php?f=10&t=550 Díky něco jsem si předtím taky našel, šlo mi spíš o zkušenosti, pročtu to a o víkendu zkusim experimentovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 koukam že tenhle víkend nikdo nevařil, tak aspoň moje troška do mlýna, kuřecí přírodní se zeleninou a kuskusem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 Ale vařil...dělal jsem plněnou sekanou - bohužel u nás doma nikdo nejí/nesmí vejce, takže je bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se