Gilius Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 čéče, to bych asi nedal... No, kecal bych, kdybych řekl, že je to pohoda. Někdy je to těžké. Ale co, aspoň si posiluju vůli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 od včerejška zbyla nějaká ryba, tak jsem se pustil do něčeho na způsob "halászle" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2011 Poklona, pane !!!! Vypadá to úchvatně !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Přátelé, Ježíšek ocenil mé dosavadní kuchařské výkony a nadělil mi pár potřeb do kuchyně. Kudličku i plynový hořáček uživím, nicméně sada pro parní vaření mi nic moc neříká.Vařit bez tuku , na páře, čili zdravě je tak pro holky a nebo pro ty úplně na konci....Nicméně, pokud máte někdo zkušenost či recept na něco , co může být stále i chutné, pak každou radu přivítám a snad se něčemu novému i přiučím :-) Prosím - žádné teorie, pouze odzkoušené věci !!!:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 já nerad řízky bez tuku /promiň brette za OT/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Naše štědrovečerní večeře. Siven jen na másle a kmíně, polévka z hlavy kapří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Přátelé, Ježíšek ocenil mé dosavadní kuchařské výkony a nadělil mi pár potřeb do kuchyně. Kudličku i plynový hořáček uživím, nicméně sada pro parní vaření mi nic moc neříká. Vařit bez tuku , na páře, čili zdravě je tak pro holky a nebo pro ty úplně na konci.... Nicméně, pokud máte někdo zkušenost či recept na něco , co může být stále i chutné, pak každou radu přivítám a snad se něčemu novému i přiučím :-) Prosím - žádné teorie, pouze odzkoušené věci !!! :-) mnoo ano tento výrobek je hitem letošních vánoc, stejně jako před čtyřmi lety, zkus rýži zeleninu, brambory, ochutnal jsem i rybu a je to takový mnoo nemastný neslaný.. ale zeleninu a rýži to umí výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 brett: máme parní hrnec dva roky a manželka si ho nemůže vynachválit. Hlavně při přípravě jídel pro děti: jedno patro ryba, další zelenina, třetí brambory. Vše za 20 min. hotové, bez solení a koření. Jiná chuť (hlavně u té ryby) než je člověk zvyklý, ale dá se a třeba zrovna ta zelenina je fakt dobrá. A hlavně - má to být i zdravé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 brett: máme parní hrnec dva roky a manželka si ho nemůže vynachválit. Hlavně při přípravě jídel pro děti: jedno patro ryba, další zelenina, třetí brambory. Vše za 20 min. hotové, bez solení a koření. Jiná chuť (hlavně u té ryby) než je člověk zvyklý, ale dá se a třeba zrovna ta zelenina je fakt dobrá. A hlavně - má to být i zdravé... Přesně těchto reakcí jsem se obával. Asi budu mít parní hrnec na prodej :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 A na co všechno se dá použít ta malá letlampa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Přesně těchto reakcí jsem se obával. Asi budu mít parní hrnec na prodej :-( U nás se to k ničemu jinému než k vaření pro děti nepoužívá. Ale třeba se tu někdo najde a hodí "pořádnej" recept. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Přátelé, Ježíšek ocenil mé dosavadní kuchařské výkony a nadělil mi pár potřeb do kuchyně. Kudličku i plynový hořáček uživím, nicméně sada pro parní vaření mi nic moc neříká. Vařit bez tuku , na páře, čili zdravě je tak pro holky a nebo pro ty úplně na konci.... Nicméně, pokud máte někdo zkušenost či recept na něco , co může být stále i chutné, pak každou radu přivítám a snad se něčemu novému i přiučím :-) Prosím - žádné teorie, pouze odzkoušené věci !!! :-) Ten je naprosto ideální k napařování knedlí, když ti přijede na oběd 20 lidí. Jinak jsem pro něho nenašel uplatnění, jídlo dělaný na páře je o ničem, pokud teda není hodně kořeněný. Na ty knedle ho použiju cca dvakrát do roka, jinak je ve sklepě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 4 Brett - něco jsem sem už dával a něco ještě dám ( teď ale ne, už skoro nevidím. Jsem po noční, celej den po návštěvách a mám dost ).Mně ježíšek nadělil dvě hluboké pánve, to se bude kuchtit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 Tohle měla firma na stánku v Holešovicích,dávali ochutnat a byl jsem nalomen.Druhý den jsem koupil pěknou kotletu,zašel tam,byla tam fronta somráků kteří čekali na trochu brambor A ZELENINY ZADARMO,TU JSEM VYSTÁL,POLOŽIL JSEM NA PULT KOTLETU A ŘEKL TOHLE MI UDĚLEJTE,BUDE LI TO DOBRÉ KOUPÍM TO. VYZVALI MĚ ABYCH PŘIŠEL ZA 15 MINUT DOSTAL JSEM TALIŘ BRAMBORY ZELENINU KOTLETU,LIDÉ ZA MNOU ŘVALI JAKTO,ŽE TEN PÁN DOSTAL KOTLETU A MY JEN ERTEPLE,ZAČAL JSEM JÍST,COŽ O TO BYLO TO MĚKKÉ,ZCELA BEZ CHUTI S TÍM BY ANI GANDALFOVO CHILLI NIC NESVEDLO, NAZVAL BYCH TO A ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ VLÉVÁME DO ZÁCHODU.NEPOUŽÍVEJ TO A AŽ SE BUDE NĚKDO ZE ZNÁMÝCH ŽENIT,MÁŠ SVATEBNÍ DAR,VĚTŠINA NOVOMANŽELEK STEJNĚ UMÍ JEN ČAJ PRO 6 OSOB OMLOUVÁM SE ZA CAPS LOCK BLBNE MI A NECHCE SE MI TO PŘEPISOVAT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 26. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2011 A na co všechno se dá použít ta malá letlampa? ta se používá tuším na Cr?me br?lée na takouvu tu krustičku na povrchu... ještě jsem to ale nechutnal, jenom viděl v televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 A na co všechno se dá použít ta malá letlampa? já mám podobný kapesní švajcaparát už hodně dlouho a používám to jako...kupodivu letlampu, výkonný zapalovač a podobně. Že se taková věc používá v kuchyni k něčemu jinému než k roztápění grilu jsem zjistil teprve nedávno, někde v televizi. Ale nezkoušel jsem to na ničem, čistě prakticky by to mělo fungovat když je potřeba na něčem udělat trošku kůrčičku a přitom to moc neprohřát dovnitř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 A na co všechno se dá použít ta malá letlampa? Mě napadá flambování, opékání paprik, když mám v listopadu husu, tak opálit brka, možná nějakou štětinu u prasete apak už nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 čistě prakticky by to mělo fungovat když je potřeba na něčem udělat trošku kůrčičku a přitom to moc neprohřát dovnitř. to nebude fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 Mě napadá flambování, opékání paprik, když mám v listopadu husu, tak opálit brka, možná nějakou štětinu u prasete apak už nic No a pak se ještě dá použít tahle letlapmpa, kleště a pár zfetovanejch negrů na malej filmovej piknik podle Marselluse Wallace :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2011 No a pak se ještě dá použít tahle letlapmpa, kleště a pár zfetovanejch negrů na malej filmovej piknik podle Marselluse Wallace :D už k tobě nikdy nepřijdu na návštěvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se