gandalf Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Tak jsem dnes vysel 17 druhů chilli. Od pekelných až po "okrasný". Ještě mám v rezervě asi 10 odrůd, ale nevim, kam to dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 (upraveno) kachnička Upraveno 27. ledna 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 a dnes lasagne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 27. ledna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Tak jsem dnes vysel 17 druhů chilli. Od pekelných až po "okrasný". Ještě mám v rezervě asi 10 odrůd, ale nevim, kam to dát. Není ještě brzo? Kdy vysazuješ do skleníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Ne ne je nejvyšší čas. Potom 2x - 3x přesadit, aby sazenice zesílily a tak v květnu budu sázet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Dnes tak nějak obyčejně. Hovězí polévka a krůtí prsa s houbiškami, pestem a těstoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.951 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Dneska vynikající nadívaná vepřová pečeně s rozmarýnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Já dnes nic, tvrdnu v práci. Ale....po víkendu, nebo jak to půjde, spáchám TOHLE . Už se těším !! A nejlepší na tom všem je, že to budou moct jíst úplně všichni bez omezení . Hurááááá !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Sakra,Gilie,to bych si dal taky.Už jsi to někdy spáchal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Mě skolila chřipka tak byl jen dovoz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Mě skolila chřipka tak byl jen dovoz. Ty vypadají pěkně. Co to je za společnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 jelenia svieckova na smotane... este teraz sa neviem pohnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Ty vypadají pěkně. Co to je za společnost? Papa Cipolla Ty moje jsou mexická a pikantní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 28. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2012 Papa Cipolla Ty moje jsou mexická a pikantní. Dobrý výběr, zvlášť při chřipce je chili potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Sakra,Gilie,to bych si dal taky.Už jsi to někdy spáchal? ještě ne, ale je to tak "blbuvzdorně" popsané, že to snad ani nejde pokazit. Chystám se na to !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Papa Cipolla V naší městské části jsou také a mohu jedině doporučit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 To zas byl recept, na tu kachnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 To zas byl recept, na tu kachnu. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 (upraveno) ?? Pražená kachna. Něco bylo někde blbě. Začlo to tím, že mu řikám: Kup mně chlazenou kachnu, tu nejdražší, co tam maj. A von: Tady sem ti přines tu mraženou kachnu. 2,5kg za 160,-Kč. Upraveno 29. ledna 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2012 Pražená kachna. Něco bylo někde blbě. Začlo to tím, že mu řikám: Kup mně chlazenou kachnu, tu nejdražší, co tam maj. A von: Tady sem ti přines tu mraženou kachnu. 2,5kg za 160,-Kč. to by chtělo vyhodit komorníka, princi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se