Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kubo, jak to jede u Vás v kuchyni?

Vše podle plánu?

Teď to tam má vonět jako ve zhmotnění božské many.

 

Finálové foto nutné.

 

probíhá to? no vlastně nevím :) ale voní úžasně, finále je plánováno na 13:00 CET, zde poslední zprávy z hrnce:

post-11-075906900 1329041649.jpg

 

 

 

Odesláno (upraveno)

Jo, a maximálně kuřecí nebo krůtí maso. O víkendu klidně bůček, zelí a knedlík...

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

probíhá to? no vlastně nevím :) ale voní úžasně, finále je plánováno na 13:00 CET, zde poslední zprávy z hrnce:

post-11-075906900 1329041649.jpg

 

dobře Kubo, podlévat jen vínem, pak vyházet do koření a tu omáčku vyvařit do podoby řídce kašovité. Nesmí to bejt jako guláš. držím palce
Odesláno

Jo, a maximálně kuřecí nebo krůtí maso. O víkendu klidně bůček, zelí a knedlík...

 

Tyjo. No že by kuře mohlo dělat někomu dobře, to pochybuju, při tom, jak je chudáky pěstujou. A to takhle děláš furt nebo jen teďka...?
Odesláno

U nás dnes maximální jednoduchost. Mladší kluk celou noc problinkal, teď je s ním manželka na pohotovosti.....asi zas nějakej roťák, kua, už mne to sejří. Rodiče posílaj nemocné děti do školky a pak to odsíraj i ty ostatní mrňousci.

 

Takže....kuřecí maso se šunkou na pórku + rejže

 

post-1110-027099400 1329042480.jpg

Odesláno (upraveno)

No už delší dobu, a na váhu to je super, přitom se neokrádám o to, co má rád......

 

Já s tím mám problém logisticky - prostě nezorganizuju si to tak, abych měl nějakou zeleninu v pravej čas po ruce, ev. si ji moh nějak připravit... Pak mám hlad a žeru po hospodách všelijaký syfly. Upraveno uživatelem Princ Milis
Odesláno

Já s tím mám problém logisticky - prostě nezorganizuju si to tak, abych měl nějakou zeleninu v pravej čas po ruce, ev. si ji moh nějak připravit... Pak mám hlad a žeru po hospodách všelijaký syfly.

 

u mě stejně Princi, ráno snídaně, přes den nic, někdy debilní krokodýl sendvič na pumpě, navečer vlčí hlad, po příjezdu domů sežeru, co vidím v ledničce, pak v sedum večeře a večer se plížím s nožem po bytě podříznout nějakou klobásu. Cajthamlová by mě asi zabila. Jen o tom víkendu jím tak nějak normálně.
Odesláno

Já jsem to dnes odbyl segedínským gulášem s těstovinami a chilli /jsem línej/. Ale prý byl výborný. Polévka byla bramborová s hlívou a žampiony.

 

Já se právě chystám na vynikající svíčkovou od mojí ženy.

Odesláno

Já jsem to dnes odbyl segedínským gulášem s těstovinami a chilli /jsem línej/. Ale prý byl výborný. Polévka byla bramborová s hlívou a žampiony.

 

Všechno beru, ale segedín s těstovinami :eek:

Odesláno

dobře Kubo, podlévat jen vínem, pak vyházet do koření a tu omáčku vyvařit do podoby řídce kašovité. Nesmí to bejt jako guláš. držím palce

 

tak nevím, zatím je omáčka poněkud bez chuti, mám podezření esli ta rulanda neměla být raději polosladká? nic, Vatel Posted Image ze mě asi nebude, ještě že se živím něčím jiným hehe
Odesláno

Dneska na moju dietu,cholesterol,triglyceridy-Kačka s lokšami...aj ked najlepsia kačka je stejne trt......:smile_anim:

 

Jé lokše jsem neměl ani nepamatuji, ty bych si taky dal.Dneska plněné paprikové lusky v rajské omáčce s knedlíkem

Odesláno

Jé lokše jsem neměl ani nepamatuji, ty bych si taky dal.Dneska plněné paprikové lusky v rajské omáčce s knedlíkem

 

 

Rajsku som kedysi nenavidel a teraz....???Mnamiky mnam,celkovo omacky-rajska,koprovka,svieckova a krenovka s platkom udeneho jazycka,alebo pajšel na smotane....:clap: .

Odesláno

V neděli byla k obědu kachna. Nestih jsem fotit, nicméně byla skvělá. Dal jsem jí osolenou a okmínovanou nasucho do zavřenýho pekáče prsama nahoru. Troubu nastavil na 80°C, vrazil to tam cca ve 20:00, nad ránem v cca 6:00 jsem teplotu zvednul na 120°C a stále přikrytou pek do 11:00. Pak jsem jí odklopil, slil výpek, trochu výpeku smíchal s medem a tím jsem kačenku potřel rovnoměrně. Mezi tím se mi trouba vyhřála na 180°C, dal jsem tam odklopenou kachnu a nechal dopéct do zlatova (cca 10-20minut). Doporučuju pekáč, do kterýho je vidět - sklo. podávat s knedlíkem a zelím dle chuti, my jsme dělali bramborový a bílý zelí.

Zapíjet pivem.

Naprostá lábuž, ještě jsem nejedl lepší kachnu. A recept je opakovatelnej, což je pro mě velikej přínos.

 

Nezkoušeli jste někdo dělat takto dlouhodobě třeba vepřové koleno, bůček, krček nebo jinou prasárnu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...