kubson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Kubo, jak to jede u Vás v kuchyni? Vše podle plánu? Teď to tam má vonět jako ve zhmotnění božské many. Finálové foto nutné. probíhá to? no vlastně nevím ale voní úžasně, finále je plánováno na 13:00 CET, zde poslední zprávy z hrnce: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Princi půst si dávám přes týden, jeno zeleninu, o víkendu cokoliv na co mám chuť........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Princi půst si dávám přes týden, jeno zeleninu, o víkendu cokoliv na co mám chuť........ Jako že přes týden jíš JENOM zeleninu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Jo, a maximálně kuřecí nebo krůtí maso. O víkendu klidně bůček, zelí a knedlík... Upraveno 12. února 2012 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 probíhá to? no vlastně nevím ale voní úžasně, finále je plánováno na 13:00 CET, zde poslední zprávy z hrnce: dobře Kubo, podlévat jen vínem, pak vyházet do koření a tu omáčku vyvařit do podoby řídce kašovité. Nesmí to bejt jako guláš. držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Jo, a maximálně kuřecí nebo krůtí maso. O víkendu klidně bůček, zelí a knedlík... Tyjo. No že by kuře mohlo dělat někomu dobře, to pochybuju, při tom, jak je chudáky pěstujou. A to takhle děláš furt nebo jen teďka...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 U nás dnes maximální jednoduchost. Mladší kluk celou noc problinkal, teď je s ním manželka na pohotovosti.....asi zas nějakej roťák, kua, už mne to sejří. Rodiče posílaj nemocné děti do školky a pak to odsíraj i ty ostatní mrňousci. Takže....kuřecí maso se šunkou na pórku + rejže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 No už delší dobu, a na váhu to je super, přitom se neokrádám o to, co má rád...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) No už delší dobu, a na váhu to je super, přitom se neokrádám o to, co má rád...... Já s tím mám problém logisticky - prostě nezorganizuju si to tak, abych měl nějakou zeleninu v pravej čas po ruce, ev. si ji moh nějak připravit... Pak mám hlad a žeru po hospodách všelijaký syfly. Upraveno 12. února 2012 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Já s tím mám problém logisticky - prostě nezorganizuju si to tak, abych měl nějakou zeleninu v pravej čas po ruce, ev. si ji moh nějak připravit... Pak mám hlad a žeru po hospodách všelijaký syfly. u mě stejně Princi, ráno snídaně, přes den nic, někdy debilní krokodýl sendvič na pumpě, navečer vlčí hlad, po příjezdu domů sežeru, co vidím v ledničce, pak v sedum večeře a večer se plížím s nožem po bytě podříznout nějakou klobásu. Cajthamlová by mě asi zabila. Jen o tom víkendu jím tak nějak normálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Já jsem to dnes odbyl segedínským gulášem s těstovinami a chilli /jsem línej/. Ale prý byl výborný. Polévka byla bramborová s hlívou a žampiony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Já jsem to dnes odbyl segedínským gulášem s těstovinami a chilli /jsem línej/. Ale prý byl výborný. Polévka byla bramborová s hlívou a žampiony. Já se právě chystám na vynikající svíčkovou od mojí ženy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Já jsem to dnes odbyl segedínským gulášem s těstovinami a chilli /jsem línej/. Ale prý byl výborný. Polévka byla bramborová s hlívou a žampiony. Všechno beru, ale segedín s těstovinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Všechno beru, ale segedín s těstovinami A proč ne? Nechtěl jsem se patlat s knedlíkem a taky knedlíky moc nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 dobře Kubo, podlévat jen vínem, pak vyházet do koření a tu omáčku vyvařit do podoby řídce kašovité. Nesmí to bejt jako guláš. držím palce tak nevím, zatím je omáčka poněkud bez chuti, mám podezření esli ta rulanda neměla být raději polosladká? nic, Vatel ze mě asi nebude, ještě že se živím něčím jiným hehe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Dneska na moju dietu,cholesterol,triglyceridy-Kačka s lokšami...aj ked najlepsia kačka je stejne trt...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Dneska na moju dietu,cholesterol,triglyceridy-Kačka s lokšami...aj ked najlepsia kačka je stejne trt...... Jé lokše jsem neměl ani nepamatuji, ty bych si taky dal.Dneska plněné paprikové lusky v rajské omáčce s knedlíkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Jé lokše jsem neměl ani nepamatuji, ty bych si taky dal.Dneska plněné paprikové lusky v rajské omáčce s knedlíkem to je moje zamilovaný jídlo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Jé lokše jsem neměl ani nepamatuji, ty bych si taky dal.Dneska plněné paprikové lusky v rajské omáčce s knedlíkem Rajsku som kedysi nenavidel a teraz....???Mnamiky mnam,celkovo omacky-rajska,koprovka,svieckova a krenovka s platkom udeneho jazycka,alebo pajšel na smotane.... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 15. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2012 V neděli byla k obědu kachna. Nestih jsem fotit, nicméně byla skvělá. Dal jsem jí osolenou a okmínovanou nasucho do zavřenýho pekáče prsama nahoru. Troubu nastavil na 80°C, vrazil to tam cca ve 20:00, nad ránem v cca 6:00 jsem teplotu zvednul na 120°C a stále přikrytou pek do 11:00. Pak jsem jí odklopil, slil výpek, trochu výpeku smíchal s medem a tím jsem kačenku potřel rovnoměrně. Mezi tím se mi trouba vyhřála na 180°C, dal jsem tam odklopenou kachnu a nechal dopéct do zlatova (cca 10-20minut). Doporučuju pekáč, do kterýho je vidět - sklo. podávat s knedlíkem a zelím dle chuti, my jsme dělali bramborový a bílý zelí. Zapíjet pivem. Naprostá lábuž, ještě jsem nejedl lepší kachnu. A recept je opakovatelnej, což je pro mě velikej přínos. Nezkoušeli jste někdo dělat takto dlouhodobě třeba vepřové koleno, bůček, krček nebo jinou prasárnu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se