tombed Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 njn, zase ušetříš za lanýže, takže se ti to skoro vyrovná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2013 Včera jsem se potřeboval odměnit a tak jsem skočil k řezníkovi a koupil něco málo z el Cerdo Ibérico. Na večeři jsem si udělal dvě kotlety na houbách s kaštany. Kotlety nakrojjit aby se nekroutily, na rozpálenou pánev, 3 minuty, obrátit, sůl a pepř. 3 minuty a na 5 minut šup do alobalu, nechat odpočinout. Kousek másla a houby na pánev kde byly kotlety. Šup na talíř (kaštany dokola) a sežrat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Včera jsem se potřeboval odměnit a tak jsem skočil k řezníkovi a koupil něco málo z el Cerdo Ibérico. Na večeři jsem si udělal dvě kotlety na houbách s kaštany. Kotlety nakrojjit aby se nekroutily, na rozpálenou pánev, 3 minuty, obrátit, sůl a pepř. 3 minuty a na 5 minut šup do alobalu, nechat odpočinout. Kousek másla a houby na pánev kde byly kotlety. Šup na talíř (kaštany dokola) a sežrat.dobrá práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 To jsou šitake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2013 Ano, měl jsem je prvně a moc dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 kdysi tady nekdo delal veprove nozicky.. nemuzu to najit, nevi nekdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Totok? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16900-kulinarium-chronomagicum/?p=703020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 j, dekuju .. uz to pecu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel FK Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 Dneska upeču bůček s jablky a medem na rozmarýnu. To můžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 To zní zajímavě, bude postup s fotodokumentací? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 Vcera Indie - Kure Jalfrezi, mango chutney a domaci cesnekovy naan :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 Ježíšek mi nadělil obě parádní kuchařky od Romana Vaňka a tak se o víkendech pouštím do vaření. Posledně to byl králík na česneku, ježíš to byla dobrota. Včera večer mě honila mlsná a tak jsem si udělal takovou rychlou chuťovku k pivu. Morkové kosti na 15 minut na 200°C do trouby, mezitím udělat nasucho pár topinek a oloupat česnek. Kosti ven, nechat vychladnout. Morek na očesnekovanou topinku, sůl, pepř. Lahoda. Topinky fakt nasucho, poněvadž morek je fakt mastný a s mastnou topinkou už by se to nedalo. Sorry za upatlaný talíř a celkově neestetickou fotku. Jakožto člověk, který si nemůže vzpomenout, jestli někdy v životě vůbec jedl morek, jsem to dneska vyzkoušel - je to mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 morek je známá delikatesa, to už věděli i lovci mamutů je dobrej i na obyčejným chlebu lehce posolen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Dneska jsem si zablbnul u sporáku. Kachna na zázvoru a jablkách.... Kachnu mrskni do pekáče, vycpi okrájenými a vyjádřincovanými jablky, proužky zázvoru. Upeč. Místo klasického zelí udělej jablka. Vem jabka, oloupej, nakájej na osminky. Do malého hrnce vhoď 2 lžíce cukru, zalej vodou, přidej trochu chilli a udělej karamel, do karamelu vlej skleničku bílého vína a rozpusť. Přidej jablka. 5 minut podus a nech odpočinout. K tomu bramborový knedlík. Výsledek - kachna voní zázvorem, jablka jako čatní v sobě mají karamelovou chuť se štiplavostí chilli a lehce nakyslým tónem bílého vína. Jde to k sobě. Ten knedlík je najednou jen takový chudý vzadu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Jak dlouho peces? A na kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Já jsem dnes dělal jehněčí na majoránce /cibule, česnek, majoránka, čerstvý zátvor/ a brambor. K tomu míchaný salát z polníčku, dubáčku a rukoly. Prej výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Jak dlouho peces? A na kolik?Hlineny pekac 2,5 h. na 170 a 45 min. odkryte na 180 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Hezka barva, musim to vyzkouset uplne se mi sbihaji sliny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Já dnes klasickou velikonoční nádivku, pečené brambory. Dokonce i pár mladých kopřiv do nádivky se podařilo najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 1. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2013 Jo, to jsem dělal taky, říkáme tomu "sekanina". Kopřovy, pažitka, popenec /nejsou, musel jsem nahradit/, v mléce namočená žemle, uzený, vařený vepřový, žloutky, sníh z bílků, koření .... . K tomu míchaný zelený salát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se