Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 Jojo, kus peceneho bucku, ten neurazi :-)Ideální dieta :-). Příští sobotu je na nasem Menu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 já pekl žemlovku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 No počkej, to je všecho?? Já jí znám s jablky, tvarohem .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 však to tam všechno je :-)p?t vrstev housek proložených dv?ma vrstvama tvarohu a dv?ma vrstvama jablek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 26. dubna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 U nás se jako poslední vrstva dává smíchaný zbytek jablek a tvarohu, by ty horní housky nebyly jako topinky. však to tam všechno je :-)p?t vrstev housek proložených dv?ma vrstvama tvarohu a dv?ma vrstvama jablek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 U nás zase sníh z bílků, tuhle část žemlbáby mám nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 já právě ten zapečený bílek nemám rád, ble :-)nejlepsi jsou prave ty "topinky" nacucane mlekem, mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Tak promiň, mně zarazily ty "topinky" navrch - holt jiný kraji - jiný nemrav Já už litoval hradečáky jak na ně dopadla krize a odbývají se v jídle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 já jsem pražák, v Hradci jen bydlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 Vždycky když už nevím co nervama, tak se chodím uklidnit k nám do hotelu Aplus. Posledně měli grilovaná kachní prsa s bramborovou terinkou a konfitovanými višněmi ve víně Marsala. Nejlepší podnik v okruhu 50 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2013 IMG_5285.JPGAbrakadabraIMG_5290.JPGTo já když peču bůček, tak ho postavím na půlky cibulí, aby se neválel ve výpeku, a po dopečení ty cibule mixnu s výpekem.Ale ten tvůj vypadá přeluxusně . . . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 27. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2013 Dneska fastoudurfút. Tož, dobré to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Dostal jsem od Maroshe a Tombeda lehkýho čouda, že nevařím, respektive nepostuju ty nezdravý žrádla. Tak hoši gastronomický porno speciál jen pro vás Najdi v mrazáku půlku husy. Čum na ni a přemýšlej, kam s ní? Rozhodni se pro experiment. Čapni hus, ořež sádlo, stáhni kůži, odlož. Vykosti zbytek. Skelet vnoř do vody, dodejj cibuli, sůl a pepř, vytvoř vývar. Trochu ho budeš potřebovat k vařbě hned, zbytek zmraz. Maso nakrájej na kostičky. Udělej marinádu na husí ragú. Červené víno, mrkef, celer, bobkový list, tymián, česnek, pepř, jalovec. Smis a nech marinovat tak 2 hodinky. Na porno scénu přichází ingredience nejhorší - sádlo. Nakrájej na kostičky, kůži nakrájej na čtverečky. Vměť do litinového hrnce, podlej vodou, dus, Po hodině sundej poklici, a odpař vodu, kůže se před tvýma očima mění v škvarky. Občas potřes, aby se propekly všechny kousky. Zezlátly. Nastává vyvrcholení. Vlej trochu méka. sádlo začne prudce bublat a škvarky se mění v křupavý orgasmus. Přiklej poklicí. Lehce vychladlé přelej do rustikálního hrníčku. zrnité, lehce vláčné vypečené husí sádlo a uvnitř škvarky. V chmurném dni pomaž chleba, osol, pažitku nebo šalotku a trochu vína.Gastronomický porno herec nekončí jedním číslem. V hrnci po vyškvařeném sádle ti zbylo trochu omastku a přípečky. Rozfajruj pod tím, vhoď cibuli. Vyber z marinády maso a orestuj, Podlej červeným vínem s kořením a dus. Po hodině a půl odeber poklici a šťávu zredukuj. Ozdob petrželkou. Uvař rýži. Podávej s frankovkou, která tě doprovázela při vaření. Fotit se mi nechtělo, omáčka vypadá jako omáčka, ale něco pro oko jsem přeci jen blejsknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Romane, pro mě jsi bůh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 (upraveno) Dnešní sladká tečka. Upraveno 28. dubna 2013 uživatelem heboš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 kurwa Romiku opět jsi ve mně vyvolal Pavlovův reflex, naslintal jsem do klávesnice!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Za tejden expedice Apalucha, tak něco pro taťky na večer ke škopku, až budou prckové chrnět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Nedělali jste někdo domácí kimchi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Nedělali jste někdo domácí kimchi? Publikováno 17.říjen.2012 - 13:47Já dělávám takto a má veliký úspěch...Kamarád si dovezl recept z Koree a udělal to, naprostá lahůdka pro toho, kdo se nebojí experimentů.Je to snadné a hlavně výborné. Tam to prý jedí imrvére, prý je to zdravé a dodává to sílu... já to jím tedy jen proto, že mi to chutná.Se svolením kamarád dávám recept na vyzkoušení a foto pro inspiraci.? 1 čínské zeli rozkrojit podélně na osminky? prosolit všechny listy ? hrnkem soli (já používám 2 dcl hrnek) ? nechat to stát 1 až 1,5 hodiny (pusti vodu) pak vymačkat vodu z listí? ve zvlášť misce smíchej ?omáčku? ? ? hrnku sójove omáčky? 4 stroužky prolisovaného česneku? 3 ? 5 čajových lžiček palivé papriky (nebo nakombinovat s chilli)? hrnek na tenké nudličky nakrájené bíle ředkve? hrst/pul sáčku vařené vidličkou rozmačkané rýze? po 1 ? 1,5 hodině vymačkat ze zelí vodu? zeli promazat připravenou omáčkou? takto promazané zeli dat do pokojové teploty na 3 ? 5 dnu ? po této době dát do lednicky a vydrží to kliďo i měsíc Ještě foto a dobrou chuť. Přiložený obrázek (y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2013 Ja jsem to zkousel podle nejakeho navodu na internetu a nedalo se to jist. Ale zkusim jeste jednou podle tohoto receptu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se