Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Milisi, jestli jsi dělal ty buchty s řepou a brokolicí, tak z hrobu vstane naše krajanka Magdalena Dobromila a kopne tě do kou. Do kolena. A já jí budu držet palce. Tvůj punkový pohled snesu na hodinky, na finance, na kolo, možná i na mě, ale tohle s českou kuchyní nedělej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hned ráno zlikviduju č. 2,3,4,5 z druhý řady svrchu, dělaj mně ostudu. Nikdo to stejně nechce žrát, to sou ty řepový. 

 

Jé, hele, řepánky! Jednou jsem se pustil do jejich výroby také. Jedl jsem je několik dní, páč mne celá rodina s mým výtvorem poslala kamsi....  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem dlouho nepřispěl svou troškou do mlýna, tak taková dnešní grilovací rychlovka...

 

začalo to brambůrkama a posléze kukuřičkou

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

posléze přibyly i další "komponenty"

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

vogrilovaly se

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

a takhle mi to skončilo na talíři ...

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

no a takhle to dopadlo :-)

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

 

Edit: zapomněl jsem ...  Bon apetit!

:-)

Upraveno uživatelem brett
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu prvni letošní grilování- stehenní kureci, včera krkovicka, dneska jen klobasky :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zpracováváme úrodu, nakrájej kilo jahod, přidej půl kila želírovacího cukru, vraž to do domácí pekárny a za hodinu je hotovo. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...