Zmizík Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Hned ráno zlikviduju č. 2,3,4,5 z druhý řady svrchu, dělaj mně ostudu. Nikdo to stejně nechce žrát, to sou ty řepový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 za to na 1,2 vlevo dole můžeš být právem hrd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Jj, mně se líbí i ta 3. vlevo dole. Není vyloženě rachitická, spíš taková štíhlá, sportovní typ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 A víš že máš pravdu, 4. je taky fajn, spolu s 3. jsou taková atletická dvojčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Ty jsou obě s brokolicej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 To se hned pozná, ty s řepoj vypadaj jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2013 Milisi, jestli jsi dělal ty buchty s řepou a brokolicí, tak z hrobu vstane naše krajanka Magdalena Dobromila a kopne tě do kou. Do kolena. A já jí budu držet palce. Tvůj punkový pohled snesu na hodinky, na finance, na kolo, možná i na mě, ale tohle s českou kuchyní nedělej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Hned ráno zlikviduju č. 2,3,4,5 z druhý řady svrchu, dělaj mně ostudu. Nikdo to stejně nechce žrát, to sou ty řepový. Jé, hele, řepánky! Jednou jsem se pustil do jejich výroby také. Jedl jsem je několik dní, páč mne celá rodina s mým výtvorem poslala kamsi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Teď jen čekám, že Milisák přejde na náhražky i v hodinkách. To je svět ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2013 Tak dneska dieta, Morsky vlk a mini cocka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Už jsem dlouho nepřispěl svou troškou do mlýna, tak taková dnešní grilovací rychlovka... začalo to brambůrkama a posléze kukuřičkou posléze přibyly i další "komponenty" vogrilovaly se a takhle mi to skončilo na talíři ... no a takhle to dopadlo :-) Edit: zapomněl jsem ... Bon apetit!:-) Upraveno 16. června 2013 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2013 Dneska jsem zkusil mini cheesecake s pekanovými ořechy a karamelem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2013 V sobotu prvni letošní grilování- stehenní kureci, včera krkovicka, dneska jen klobasky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Má drahá mi udělala tvarohové knedlíky s jahodami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Zpracováváme úrodu, nakrájej kilo jahod, přidej půl kila želírovacího cukru, vraž to do domácí pekárny a za hodinu je hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 23. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2013 teď už jenom vyndat z pece a bude oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 (upraveno) yummy Upraveno 24. června 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Hej,Ol-Nano, ta kudrnka na pastě?! Za to se tady už léta pranýřuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 (upraveno) @marosh: hah já vím, nedávno to tu někdo taky tak měl a hned ho zdupali...ale prostě kudrnka RULEZZZ joo montemar to byl, už jsem to našel... Upraveno 24. června 2013 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Ale jo, podle chuti každého soudruha: do svíčkové vanilka, do thai povidla, atd... Však jsme všichni tak trochu Babicovi brachanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se