Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tak je to v troube. Na 95. Dam tomu dve a neco hodky a uvidime. Verim Anglanovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Kodet taky dával bolševikovi dva roky, tak snad nedopadneš jako lib... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Snad ne. Ale nemam teplomer, musim verit tomu, ze za dve hodiny to jedenapulkilove (To se pise dohromady, nebo zvlast?) kuratko prohreje az na kost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tak drzim pesti! Anglan to ale měl 90 na 90. Zrejme az tolik duvery nema, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 To nebude, simysim.Já dnes dělám dršťkovou, pak vokážu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tak to ten Anglan jedl syrove? To moje je navic mensi, nez to jeho na tom videu. Kurnik. Ted jsi me zviklal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tak já jedu od rána také. Dal jsem tam 90 stupnů a tedy těch jeho 90 minut, abych to prohřál aspoň na těch 60 stupňů ( teploměr mám), musel jsem ještě hodinu přihodit. Teď je venku a 45 min odpočívá... To jsem zvědavej jak to dopadne... Tak to ten Anglan jedl syrove? To moje je navic mensi, nez to jeho na tom videu. Kurnik. Ted jsi me zviklal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 (upraveno) Dve hodiny a neco pri necelych 100. Necham to tak. Ted 45 minut venku a pak 20 minut na max. Sirove to nevypada. Uvidime. Upraveno 3. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tak to ten Anglan jedl syrove? To moje je navic mensi, nez to jeho na tom videu. Kurnik. Ted jsi me zviklal. 90°C na 90 minut funguje, když chcete teplotu masa 60°C. Pokud chcete dosáhnout 75°C, což je doporučená "bezpečná" teplota, trvá to mnohem déle.Pokud to budou jíst děti nebo rodina, asi by bylo lepší těch 75°C dodržet, i když o tom, co je vlastně bezpečná teplota masa u drůbeže jsou spory a ta teplota je asi nadsazená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 (upraveno) Pana Prachaře bych podepsal.Syrové to asi nebude, ale úplně k jídlu? Bojím se. Upraveno 3. listopadu 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Dve hodiny a neco pri necelych 100. Necham to tak. Ted 45 minut venku a pak 20 minut na max. Sirove to nevypada. Uvidime.Jo, to nevypada tak hrozne, jak jsem to měl ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Ty se máš, já měl zase dýňovou ochucenou dýňovým olejem a chilli. Holt se urodily ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 (upraveno) Takze, status update. Hotovo, snezeno, celou rodinou, i synem. Bylo to famozni. Struktura a stavnatost vypadala uplne presne, jako na tom videu, tak stavnata prsa jsem jeste nemel. Rozpadalo se to az ke kosti, citronova prichut byla zrejma jen tam, kde se to dotykalo, stehna jim nesla citit vubec. Prosolene to bylo idealne. Tedy, pres noc v soli 60g/l, dve a ctvrt hodiny pri 95, 45 minut venku, 20 minut pri 225, prubezne mazani vypekem. Bramborova kase, merunkovy kompot. Upraveno 3. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Tak jsem se mýlil. Vypadá to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 IMG_7299.JPGPolévka z froté ručníků :-), vypadá báječně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Takze, status update. Hotovo, snezeno, celou rodinou, i synem. Bylo to famozni. Struktura a stavnatost vypadala uplne presne, jako na tom videu, tak stavnata prsa jsem jeste nemel. Rozpadalo se to az ke kosti, citronova prichut byla zrejma jen tam, kde se to dotykalo, stehna jim nesla citit vubec. Prosolene to bylo idealne. Tedy, pres noc v soli 60g/l, dve a ctvrt hodiny pri 95, 45 minut venku, 20 minut pri 225, prubezne mazani vypekem. Bramborova kase, merunkovy kompotGratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Takze, status update. Hotovo, snezeno, celou rodinou, i synem. Bylo to famozni. Struktura a stavnatost vypadala uplne presne, jako na tom videu, tak stavnata prsa jsem jeste nemel. Rozpadalo se to az ke kosti, citronova prichut byla zrejma jen tam, kde se to dotykalo, stehna jim nesla citit vubec. Prosolene to bylo idealne. Tedy, pres noc v soli 60g/l, dve a ctvrt hodiny pri 95, 45 minut venku, 20 minut pri 225, prubezne mazani vypekem. Bramborova kase, merunkovy kompot. Tak pane Hasňo, tohle vypadá opravdu výborně. S drobnou korekcí v postupu, ale naopak odpovídající mírou kreativity... Myslím, že to byl správnej přístup. Kterej se navíc, jak vidno, vyplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Korekce byla takova bezpecnostni pojistka. Nemam ten pichaci kuchynsky teplomer, tak jsem to nechtel riskovat. Delal jsem to poprve a bylo to skutecne prekvapive dobre. Jenom brambory nebyly moc kvalitni, takze nasledne ani kase nebyla zcela dokonala. Dobra, ale uz byla i lepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Asi jsem Te trochu vystrasil, ze? Kdyz se nevedlo ANI MNE ....., tak ses trochu lekl, no, to je pochopitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se