Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Tak já jedu od rána také. Dal jsem tam 90 stupnů a tedy těch jeho 90 minut, abych to prohřál aspoň na těch 60 stupňů ( teploměr mám), musel jsem ještě hodinu přihodit. Teď je venku a 45 min odpočívá...

 

To jsem zvědavej jak to dopadne...

 

 

Tak to ten Anglan jedl syrove? To moje je navic mensi, nez to jeho na tom videu. Kurnik. Ted jsi me zviklal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to ten Anglan jedl syrove? To moje je navic mensi, nez to jeho na tom videu. Kurnik. Ted jsi me zviklal.

 

90°C na 90 minut funguje, když chcete teplotu masa 60°C. Pokud chcete dosáhnout 75°C, což je doporučená "bezpečná" teplota, trvá to mnohem déle.

Pokud to budou jíst děti nebo rodina, asi by bylo lepší těch 75°C dodržet, i když o tom, co je vlastně bezpečná teplota masa u drůbeže jsou spory a ta teplota je asi nadsazená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze, status update. Hotovo, snezeno, celou rodinou, i synem. Bylo to famozni. Struktura a stavnatost vypadala uplne presne, jako na tom videu, tak stavnata prsa jsem jeste nemel. Rozpadalo se to az ke kosti, citronova prichut byla zrejma jen tam, kde se to dotykalo, stehna jim nesla citit vubec. Prosolene to bylo idealne. Tedy, pres noc v soli 60g/l, dve a ctvrt hodiny pri 95, 45 minut venku, 20 minut pri 225, prubezne mazani vypekem. Bramborova kase, merunkovy kompot.

 

2asy9e4a.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Takze, status update. Hotovo, snezeno, celou rodinou, i synem. Bylo to famozni. Struktura a stavnatost vypadala uplne presne, jako na tom videu, tak stavnata prsa jsem jeste nemel. Rozpadalo se to az ke kosti, citronova prichut byla zrejma jen tam, kde se to dotykalo, stehna jim nesla citit vubec. Prosolene to bylo idealne. Tedy, pres noc v soli 60g/l, dve a ctvrt hodiny pri 95, 45 minut venku, 20 minut pri 225, prubezne mazani vypekem. Bramborova kase, merunkovy kompot

Gratuluju!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze, status update. Hotovo, snezeno, celou rodinou, i synem. Bylo to famozni. Struktura a stavnatost vypadala uplne presne, jako na tom videu, tak stavnata prsa jsem jeste nemel. Rozpadalo se to az ke kosti, citronova prichut byla zrejma jen tam, kde se to dotykalo, stehna jim nesla citit vubec. Prosolene to bylo idealne. Tedy, pres noc v soli 60g/l, dve a ctvrt hodiny pri 95, 45 minut venku, 20 minut pri 225, prubezne mazani vypekem. Bramborova kase, merunkovy kompot.

 

2asy9e4a.jpg

 

Tak pane Hasňo, tohle vypadá opravdu výborně. S drobnou korekcí v postupu, ale naopak odpovídající mírou kreativity... Myslím, že to byl správnej přístup. Kterej se navíc, jak vidno, vyplatil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...