Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Já ho jenom trochu potřu oliváčem v dlaních, jinak olej nedávám vůbec. Ale když rozpálím tu pánev, tak mi prostě i ta trocha prská na tu sklokeramickou desku a pak prská ta moje a najednou je po chuti k jídlu :D

Dělám ho už roky podle návodu jako je tento:  http://life.ihned.cz/c1-53614070-jak-pripravit-stavnaty-steak-zapomente-na-olej-v-panvi-pripravujte-ho-na-sucho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Babica: příště mi vypíchněte oči a udělejte něco s ušima, dobytkové  :lol2:

steak: ano, steak se dává pod pokličku, ale ne při vlastním dělání. To prskat bude vždy, všude a za každých okolností. Steak se dává pod pokličku po odstavení z ohně, aby si odpočinul

Odkaz ke komentáři

Babica: příště mi vypíchněte oči a udělejte něco s ušima, dobytkové  :lol2:

steak: ano, steak se dává pod pokličku, ale ne při vlastním dělání. To prskat bude vždy, všude a za každých okolností. Steak se dává pod pokličku po odstavení z ohně, aby si odpočinul

Jo, Romane, tak to teď dělám. Jen jsem chtěl eliminovat to prskání. No když to nejde, tak to nejde. Aspoň můžu doma říct, že jsem pro to udělal maximum :D

Odkaz ke komentáři

tak jsem hodil k večeři na wok kuřecí prsa, sem tam nějakou omáčku, byliny z mrazu, voňavý  houby, osmahnul, podusil, uvařil rýži. Z dvacet minut hotovo. Pak jsem čistou vodou vymyl wok, natřel ho sezamovým olejem, podíval se na něj a von ten wok je tak krásnej, jak je zajetej. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...