Moty Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) měl jsem nějakej italskej víkend, takže v pátek penne s pancettou a rajčatovou omáčkou, dneska domáci gnocchi s hráškem a tymiánem a včera lasagne al forno a hlávkový salát s vinaigrette, bylo to super:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Máme doma wok od Greenpan a je to BOMBA. V životě jsem neměl lepší kus nádobí, chystám se pořídit další kousky. Jedna z mála věcí, kterou bez obav doporučím. Pro představu http://www.greenpanve.cz. Já to kupoval v Praze na Andělu.Pánev od týhle firmy jsem nedávno vyhodil, furt se na ní něco připejkalo. Nejblbější pánev, co jsem kdy měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Máme doma wok od Greenpan a je to BOMBA. V životě jsem neměl lepší kus nádobí, chystám se pořídit další kousky. Jedna z mála věcí, kterou bez obav doporučím. Pro představu http://www.greenpanve.cz. Já to kupoval v Praze na Andělu. To teď dávaj nějak grátis v Albertu ne ? Někde jsem viděl leták.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Pánev od týhle firmy jsem nedávno vyhodil, furt se na ní něco připejkalo. Nejblbější pánev, co jsem kdy měl.Tobě se něco připeklo na keramické pánvi ? Mám naprosto opačnou zkušenost, naprosto nepřilnavý povrch, díky kterému se to i skvěle myje. A proč si to nereklamoval? Je na to záruka 5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 To teď dávaj nějak grátis v Albertu ne ? Někde jsem viděl leták..netuším, já ji mám už dva roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tobě se něco připeklo na keramické pánvi ? Mám naprosto opačnou zkušenost, naprosto nepřilnavý povrch, díky kterému se to i skvěle myje. A proč si to nereklamoval? Je na to záruka 5 let. Zkus si najít nějaké zkušenosti na netu, nebyl jsem zdaleka sám. Prostě se na tom po cca půl roce začalo všechno připejkat. Možná, že jsme ji zahřáli na sucho, nebo moc rychle nebo nevím. Já to nádobí, který má nějaký složitý postupy používání, nenávidím. Do myčky jsme ji nedávali, ničím kovovým nedrbali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Není pánev jako pánev, říkával mi děda, když mi bylo čtrnáct. Asi myslel sousedky z ulice, ale já dopadl takhle Le creuset - litina, smalt, na steaky, na zatažení masa před pečením. Ryba na ní jde blbě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Le creuset - litina, smalt palačinky, ta nebyla mytá snad od prvních palačinek. jen ji otřu ubrouskem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. skeppshult lívanečník. litina U nás jede jak nasladko, tak v kauflandu mají cizrnovou mouku a z té lívance s brynzou a kysanou smetanou atakují jedno z nejblíbenějších jídel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ballarini - na vše ostatní, neskutečný pracant Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Zkus si najít nějaké zkušenosti na netu, nebyl jsem zdaleka sám. Prostě se na tom po cca půl roce začalo všechno připejkat. Možná, že jsme ji zahřáli na sucho, nebo moc rychle nebo nevím. Já to nádobí, který má nějaký složitý postupy používání, nenávidím. Do myčky jsme ji nedávali, ničím kovovým nedrbali.No já tomu žádnou zvláštní péči nedávám, mám to rád asi jako Ty. Koukám jak puk. Koupil jsem to vlastně náhodou, chtěl jsem původně wok od Tefalu, z té série J. Olivera, protože jsem měl nějaké další kusy a byl jsem spokojenej. No a Tefal wok nebyl ale v tom krámě měli tohle, tak jsem to zkusil a jak píšu, jsem nadšenej a nejen já, žena to nadšení sdílí. No nic, mé doporučení sice stále trvá a já si od nich opravdu pořídím něco dalšího ale to co píšeš je jistě nutné vzít do úvahy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) Romane hod sem prosim recept na ty livance s cizrnovou moukouDiky Edit: kde se dá podívat, idealne u Prahy, na Skeppshult, vsechno sou jen e-shopy Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Romane hod sem prosim recept na ty livance s cizrnovou moukouDiky Jéžiši, aby nedošlo k mejlce. Doma cizrnovou mouku neděláme, ani nepatláme těsto. Koupíme tenhle zázrak, von vobsahuje jen cizrnovou mouku, bramborový škrob, sůl, sušený česnek a cibuli, majoránku. Naděláme z toho lívance, vezmu brynzu, tu máme v mrazáku vždycky májovou, za rok ji zlikvidují děti tak 3 kg, zakysanou smetanu, smíchám do hladka, ozdobím nějakým zeleným bordelem a za 20 minut teplá večeře a užrat se můžou všichni. Zdravé to je, minimum tuku (oliváč nebo na podzim, v zimě husí sádlo) rodinná pohoda jak cyp. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Luxusní, hned zitra koupim a diky moc za doporučení Skeppshultu, uz to studujem a proběhne obměna hrncu a pánvi, urcite palacinkova, pak asi i 2 hrnce a pánev abych ji mohl dávat do trouby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 panev BALLARINI (bilou) mam taky a je fajn. ... jinak vyborny jsou medeny panve, treba v makru je maj za slusnou cenu. tahle na obrazku - MAUVIEL je o neco drazsi..... jsem ted na...nej jak jsem se spalil s hrncem carl victor, priste budu urcite pecliveji vybirat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Luxusní, hned zitra koupim a diky moc za doporučení Skeppshultu, uz to studujem a proběhne obměna hrncu a pánvi, urcite palacinkova, pak asi i 2 hrnce a pánev abych ji mohl dávat do troubyTa litina je super, ale s hrncema bych nejančil. Litině dlouho trvá, než se rozjede a pak dlouho drží teplotu, takže na kratší vaření imho není to nejlepší. Já mám litinový hrnec doma jeden, Le creuset round doufeu, von má zajímavou prohlubeň na poklici a ještě zajímavější čupliky na spodku poklice. Princip je ten, že do prohlubně dáš led nebo studenou vodu a jdeš kuchtit na malinkým plamínku. Maso podlíváš jen minimálně. No a všechno, co se odpaří, kondenzuje na těch čuplíkách a sprchuje maso zpátky. Poklice je těžká, skvěle těsní, nic neuteče pryč. Takže maso se opravdu dusí ve ve vlastní šťávě. Guláše, perkelty, kuře na paprice nebo hovězí po burgundsku z toho lezou fantastický. Dělám v tom boloňskou omáčku na špagety z dvou kil hovězího, perfektně zvládnul rilletes. Jinak normálně vařím na nerezu s tlustým dnem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ] Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Hmm, taky hezkej system, akorat jsem objednal 2 skeppshulty, 1,5 a 5,5 litru, tak se tesim, mame plyn, tak to nebude tak dlouhý a navíc mame jeste totalitní Sfinxy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Aktuálně maji v Albert zbytkových surovinách ke koupi skleněnou zapíkačku. Ale má to za par peněz moc dobrý design. dá se dělat v nižší i hlubší polovině nádoby a dokonce funguje stohovací systém, tím pádem se dá vytvořit z velké a malé půlky v sobě nádoba na dušení a nebo na vodní lázeň. Kdyby to někoho zajímalo, tak tam mrkněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Nevíte někdo náhodou, kde by se dal sehnat "tekutý kouř"? V Brně, kde ho šlo sehnat, to prej hygiena zakázala prodávat v menším množství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Kde v praze kupujete maso? Hodilo by se mi nejake solidni reznictvi pobliz palmovky. Potom musim nekdy zkusit Amaso, ale nechce se mi pravidelne jezdit do centra do reznictvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Kde v praze kupujete maso? Hodilo by se mi nejake solidni reznictvi pobliz palmovky. Potom musim nekdy zkusit Amaso, ale nechce se mi pravidelne jezdit do centra do reznictvi. Můj dodavatel vozí BIO hovězí plemene Aberdeen Angus na farmářské trhy na kulaťák. Psal jsem o tom pár příspěvků zpět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Nevíte někdo náhodou, kde by se dal sehnat "tekutý kouř"? V Brně, kde ho šlo sehnat, to prej hygiena zakázala prodávat v menším množství. Myslíš tohle http://www.syridlo.cz/index.php/prirodny-tekuty-dym-a60 http://www.dobrykolonial.cz/POVRCHOVE-OSETRENI-SYRU-vakuovani-uchovavani/435-D%C3%BDm-tekut%C3%BD-uzen%C3%A9-aroma http://www.toppotraviny.cz/doporucujeme/liquid-hickory-smoke-tekuty-kour-s-aroma-hickor1 http://www.potravinydomu.cz/produkt/22757-KOUR-TEKUTY-lahvicka-180g/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Můj dodavatel vozí BIO hovězí plemene Aberdeen Angus na farmářské trhy na kulaťák. Psal jsem o tom pár příspěvků zpět...No a nějaké kamenné řeznictví kde člověk sežene každodenně kvalitní maso ? Případně kde stabilně mají oháňku, líčka, jazyk atd...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se