carpaccio Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Svět je nespravedlivý místo... Už už jsem si myslel, že je v ČR nějaký zbytečně nearizovanej čínskej podnik, o kterém jsem se z neznámých důvodů nedozvěděl - a zase prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Dostal jsem chuť na českou klasiku, ale zamíchanou dohromady z druhého dne, jako jsem míval zamlada od mámy. Tak jsem koupil maso, upekl, podusil zelí, nakrájel bramborové knedlíky, smíchal všechno dohromady a sežral. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Co to? Kde to?Nevypadá to zle... A je-li to v Praze, budu za tip více než povděčen... Bob je v Thajsku.Jj MBK Bangkok, uzasny jidlo pro dva za 400 Kc vcetne asi 1,5 l piva coz bylo nejdrazsi :-)) kdyby bylo neco takovyho v Praze jsem tam jednou tydne :-) Ad hraskovy pyre ja taky 1:1 a pasirovani je nezbytny, zaklad cibulka na masle + domaci vyvarovy koncentrat pro chut ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Kamile, dát do toho zbytky husy, nebo kachny, to je bašta /říká zbytek rodiny, já bych to radši obral za studena a nemazal nádobí :-)/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 (upraveno) Jj mlynarina, ani mi o ni v asii nemluv, za moravskyho vrabce bych dal 50 dolacu :-) Upraveno 19. února 2014 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Tady tomu říkáme "kočičí tanec". Proč? To netušim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Dostal jsem chuť na českou klasiku, ale zamíchanou dohromady z druhého dne, jako jsem míval zamlada od mámy. Tak jsem koupil maso, upekl, podusil zelí, nakrájel bramborové knedlíky, smíchal všechno dohromady a sežral.Celé, sám, na posezení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Taky přidám něco málo vysoké gastronomie. Základ jsou čerstvé ryby, kvalitně vybavená kuchyně a tabule prostřená na úrovni..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Vlastní lov ? Jinak vypadá to dobře a věřím, že to bude i velmi chutné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2014 neco malo z hoveziho.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 K obědu byly buřty na pivě, ty se z talířů odpařily tak rychle, že jsem je nestihl vyfotit, tak dávám aspoň fotku pekelně zdravého paliva na zítřek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Ta červená řepa s kozím sýrem je fakt gastroporno! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 tak jsem zpět a s hlavou vzpřímenou představuji polévka a vařené maso s jablečným křenem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. karabáček na hovězí po burgundsku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. osso buco rodinná milovaná pochoutka z Milána Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. plec na guláš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. líčka na kořenové zelenině s bramborovou kaší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a závěr patří mistrům veverka na hanger steak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. vše darováno tímto krasavcem v bio kvalitě. Hrozně se těším. Zítra rumpsteak z roštěnce (bez fota) a o víkendu líčka pro rodinu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Seš ďábel !!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 tak jsem zpět a s hlavou vzpřímenou představuji polévka a vařené maso s jablečným křenem hrudí.JPG karabáček na hovězí po burgundsku karabáček.JPG osso buco rodinná milovaná pochoutka z Milána ossobuco.JPG plec na guláš plec na guláš.JPG líčka na kořenové zelenině s bramborovou kaší líčka.JPG a závěr patří mistrům veverka na hanger steak veverka.JPG vše darováno tímto krasavcem v bio kvalitě. Hrozně se těším. Zítra rumpsteak z roštěnce (bez fota) a o víkendu líčka pro rodinu stahování.jpgstihnes to sezrat cerstvy, nebo mrazis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Pánové zkuste toto http://nejedle-recepty.blogspot.cz/2013/04/plneny-lilek-imam-bayildi.htmlSice delší příprava a je to bez masa, ale stojí to za to ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 stihnes to sezrat cerstvy, nebo mrazis?Zijeme v prumerné rodine a opravdu nejsme schopní spořádat cca 10 kg hovězího. Možná, kdybychom pozvali výsadkářský pluk z chrudimi, ale nemám to v plánu. Takže samozřejmě většinu zamrazím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Zijeme v prumerné rodine a opravdu nejsme schopní spořádat cca 10 kg hovězího. Možná, kdybychom pozvali výsadkářský pluk z chrudimi, ale nemám to v plánu. Takže samozřejmě většinu zamrazím Romčo, ach... Nadchl si opět, máš hezký program na víkend, nejraději bych sedl na zug a vystoupil v tom městě perníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Já jsem si pro Vás pánové dovolil připravit takový malý výcuc ze Srí Lanské kuchyně :-) Jídla mají dobrá, ale kuchyně jako taková není příliš pestrá. Jejich kuchařka by byla hubenější než cikánský zákoník práce Snídaně - hoppers z rýžové mouky + sambol ( strouhaný kokos + chilli + limetka) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kalamáry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Želví vejce - udělali jsme je normálně míchaný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krab Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Humr Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kari - nejtypičtější pokrm na Srí Lance - kopec rýže + mistíčky se vším možným ( po třech týdnech už jsem to nemohl ani vidět ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Barakuda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 (upraveno) Ciwe krab dobrej dost, ty klepeta, a ta barakuda. Ja dnes prvne v zivote roastbeef a hned se poved, nic lepsiho jsem dlouho nejed. Photo nebude, jsem slameny vdovec a ziju v doslova otresnych podminkach, nechci si delat ostudu. PS: Kdyby jel nekdo zejtra za Slunecnikem, rad se pridam. Vim, kde bydli a slusne se orientuju v jeho dome, resp. byte. Upraveno 6. března 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se