Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Dostal jsem chuť na českou klasiku, ale zamíchanou dohromady z druhého dne, jako jsem míval zamlada od mámy. Tak jsem koupil maso, upekl, podusil zelí, nakrájel bramborové knedlíky, smíchal všechno dohromady a sežral.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co to? Kde to?

Nevypadá to zle... A je-li to v Praze, budu za tip více než povděčen...

  

Bob je v Thajsku.

Jj MBK Bangkok, uzasny jidlo pro dva za 400 Kc vcetne asi 1,5 l piva coz bylo nejdrazsi :-)) kdyby bylo neco takovyho v Praze jsem tam jednou tydne :-)

 

Ad hraskovy pyre ja taky 1:1 a pasirovani je nezbytny, zaklad cibulka na masle + domaci vyvarovy koncentrat pro chut ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostal jsem chuť na českou klasiku, ale zamíchanou dohromady z druhého dne, jako jsem míval zamlada od mámy. Tak jsem koupil maso, upekl, podusil zelí, nakrájel bramborové knedlíky, smíchal všechno dohromady a sežral.

Celé, sám, na posezení... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky přidám něco málo vysoké gastronomie.

 

Základ jsou čerstvé ryby, kvalitně vybavená kuchyně a tabule prostřená na úrovni..... :cheff:

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K obědu byly buřty na pivě, ty se z talířů odpařily tak rychle, že jsem je nestihl vyfotit, tak dávám aspoň fotku pekelně zdravého paliva na zítřek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem zpět a s hlavou vzpřímenou představuji  :evil:

 

polévka a vařené maso s jablečným křenem

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

karabáček na hovězí po burgundsku

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

 

osso buco rodinná milovaná pochoutka z Milána

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

plec na guláš

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

 

líčka na kořenové zelenině s bramborovou kaší

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

 

a závěr patří mistrům veverka na hanger steak

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

 

vše darováno tímto krasavcem v bio kvalitě. Hrozně se těším.  Zítra rumpsteak z roštěnce (bez fota) a o víkendu líčka pro rodinu

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem zpět a s hlavou vzpřímenou představuji  :evil:

 

polévka a vařené maso s jablečným křenem

 

attachicon.gifhrudí.JPG

 

karabáček na hovězí po burgundsku

 

attachicon.gifkarabáček.JPG

 

 

osso buco rodinná milovaná pochoutka z Milána

 

attachicon.gifossobuco.JPG

 

plec na guláš

 

attachicon.gifplec na guláš.JPG

 

 

líčka na kořenové zelenině s bramborovou kaší

 

attachicon.giflíčka.JPG

 

 

a závěr patří mistrům veverka na hanger steak

 

attachicon.gifveverka.JPG

 

 

vše darováno tímto krasavcem v bio kvalitě. Hrozně se těším.  Zítra rumpsteak z roštěnce (bez fota) a o víkendu líčka pro rodinu

 

attachicon.gifstahování.jpg

stihnes to sezrat cerstvy, nebo mrazis?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové zkuste toto 

http://nejedle-recepty.blogspot.cz/2013/04/plneny-lilek-imam-bayildi.html

Sice delší příprava a je to bez masa, ale stojí to za to !

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stihnes to sezrat cerstvy, nebo mrazis?

Zijeme v prumerné rodine a opravdu nejsme schopní spořádat cca 10 kg hovězího. Možná, kdybychom pozvali výsadkářský pluk z chrudimi, ale nemám to v plánu. Takže samozřejmě většinu zamrazím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zijeme v prumerné rodine a opravdu nejsme schopní spořádat cca 10 kg hovězího. Možná, kdybychom pozvali výsadkářský pluk z chrudimi, ale nemám to v plánu. Takže samozřejmě většinu zamrazím

 

Romčo, ach...

 

Nadchl si opět, máš hezký program na víkend, nejraději bych sedl na zug a vystoupil v tom městě perníku...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem si pro Vás pánové dovolil připravit takový malý výcuc ze Srí Lanské kuchyně :-) Jídla mají dobrá, ale kuchyně jako taková není příliš pestrá. Jejich kuchařka by byla hubenější než cikánský zákoník práce :D

 

Snídaně - hoppers z rýžové mouky + sambol ( strouhaný kokos + chilli + limetka)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Kalamáry

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Želví vejce - udělali jsme je normálně míchaný

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Krab

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Humr

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Kari - nejtypičtější pokrm na Srí Lance - kopec rýže + mistíčky se vším možným ( po třech týdnech už jsem to nemohl ani vidět )

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Barakuda

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Ciwe krab dobrej dost, ty klepeta, a ta barakuda. Ja dnes prvne v zivote roastbeef a hned se poved, nic lepsiho jsem dlouho nejed. Photo nebude, jsem slameny vdovec a ziju v doslova otresnych podminkach, nechci si delat ostudu.

 

PS: Kdyby jel nekdo zejtra za Slunecnikem, rad se pridam. Vim, kde bydli a slusne se orientuju v jeho dome, resp. byte.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...