kejklik Odesláno 6. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 A ještě jedna hláška byla dobrá: "Tohle kuře bylo levnější, než je cena slušný psí konzervy." Polreich: "Já mám kočku a ta by to nejedla." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 jj..... A mimochodem,ta prsa,které servíroval Zdeneček,byla polosyrová......fujtajcl,to by se mu stávat nemělo !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2010 Možná to bude někoho zajímat - kurz vaření v Plzni 11.9.. Jak je kvalitní netuším, ale zase je zadarmo http://forum.vitalia.cz/index.php?topic=340.msg934;topicseen#new Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2010 Kněžmostská španělská uzená žebra na cibulce s brkaší Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 jsi mi udělal pěkný chutě....nějaký žebra mám v mrazáku(jasně,nebude to ouplně vono).....ale už vím,co budu večeřet!!!! Vobědvat nebudu,jdu spát,mám po službě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 A nedám pokoj. Tady je můj dnešní výtvor, sklenice vepřových výpečků. To jsem si tak včera ráno četl apetit, a prostě jsem neodolal. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 PRASKNI !!!!! :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 SE POSERES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Když to sní stylem Tada(tzn.bez chleba),tož zcela jistě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Akorát žena mě furt okřikuje, ať to neužírám, že za chvíli k obědu budou španěláci. Ale ono to nejde, to je takový žraso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Sklidil jsem první plody chili Habanero Red a dozrává i Jolokia. Musím říci, že ta ostrost je opravdu ochromující. Jsem zvědav, jak to budu používat do jídla. Jestli máte nějaké nápady, tak ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 (upraveno) Sklidil jsem první plody chili Habanero Red a dozrává i Jolokia. Musím říci, že ta ostrost je opravdu ochromující. Jsem zvědav, jak to budu používat do jídla. Jestli máte nějaké nápady, tak ..... Naga a Habanero, to už je pořádnej nářez. Určitě udělej tohle, osobně do toho přidávám ještě klasicky dva bobkový listy, dvě koule novýho koření a pár kuliček celýho pepře na litrovou sklenici Upraveno 12. září 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 prosurfoval jsem se na tyto stránky a dostal takový hlad, že jsem sežral poslední bresaolu, co ještě zbyla, posypanou hoblinami parmazánu, rukolou a zakapanou olivovým olejem, s bílým pečivem, k tomu červené primitivo... hned je na světě líp hele to je naprosto uzasnej kram. otevreli ho hned vedle me a je to peknej pruser. uz si delam legraci s majitelem, ze bych jim zridil inkaso na muj ucet. maji tam uzasny veci, cerstvy sejry, vyborny vina...kdyz tam sednes na bar, nakraji t prosuto, suncicku, daji vino, syr a vubec se ti nechce domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 hele to je naprosto uzasnej kram. otevreli ho hned vedle me a je to peknej pruser. uz si delam legraci s majitelem, ze bych jim zridil inkaso na muj ucet. maji tam uzasny veci, cerstvy sejry, vyborny vina...kdyz tam sednes na bar, nakraji t prosuto, suncicku, daji vino, syr a vubec se ti nechce domu To mně povídej... já to mám jenom přes benzinku. Naposled jsem tam byl ve čtvrtek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 To mně povídej... já to mám jenom přes benzinku. Naposled jsem tam byl ve čtvrtek... tak to se tam nekdy muzeme potkat a dat sklenku nebo tu jejich obri bagetu. mam to nekdy misto obeda. stejne se flakas a kreslis v praci bolka, lolka )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Ja jsem tam jeste nebyl, ale potkat se tam nekdy muzem, co treba v pondeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Ja jsem tam jeste nebyl, ale potkat se tam nekdy muzem, co treba v pondeli? Že bych si udělal výlet do Prahe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Udelej, mensi setkani u dobreho jidla by nemuselo byt spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Jděte do háje, já musím hubnout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 12. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2010 Jděte do háje, já musím hubnout! Tebe taky nikdo nezval :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se