Krakonosh Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Bob123: to ovšem vypadá famózně. Vždycky, když tohle vidím ( a taky občas praktikuju), utápím se ve falešném opojení představou, že bychom to my chlapi bez těch bab klidně dali ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Jo to jo, chvili by to slo, ale po 14 dnech by mi zacaly dochazet cisty tricka :-) Jinak to neni z fotky videt, ale jeden z tech syru je s cernym lanyzem - fakt mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Vcera jsem byl sam doma, tak jsem si udelal lehkou veceri :-) Kdyby ses chtěl po.... Já jsem tady o starým chlebu s margarínem. Poněvadž jsem línej si dojít nakoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2014 Je mi to jasny :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 ...předrm před večeří(dva dny tomu nazad) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...večeře se peče, griluje, dusí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ...hotovo, dobrota. Hrvatsko Peka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 dnes jsme zkusili konfitovaného králíka. Normálně porce osolit, okořenit dle vkusu každého soudruha, nechat chvíli odležet. Pak dát do hrnce a zalít olejem úplně kompletně až do naprostého potopení. Pak to dát do trouby asi 120°C teplé na takové 3 hodiny. Je to jemné, samá chuť, šťavnaté, což bývá u králíka problém že je suchý. Použitý olej není přepálený, jde to uschovat v ledničce a použít znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Dovolím přidat doporučení ohledně konfitování, a to hned dvě Použít sádlo, chuť je výrazně lepší než při používání oleje, husí je super, ekonomičtější ke vepřové, chuťově obojí o třídu nad olejem. Teplotu ideálně pod bod varu, někde okolo 85 až 95 stupňů a úměrně tomu delší doba přípravy.Nasolení klidně až dva dny předem a nechat v lednici proležet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 ...předrm před večeří(dva dny tomu nazad) DSC_0567.JPG ...večeře se peče, griluje, dusí DSC_0570.JPG ...hotovo, dobrota. Hrvatsko Peka. DSC_0571.JPGTen jejich ajvar z prvni fotky beznadejne miluju. Vzdy ho musim koupit domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Konfitovaného králíka jsem měl minulý týden prvně v životě, zatím nejlepší úprava toho masa, kterou jsem měl! A zkuste si králičí játra na cibulce s liškama, dělané na másle. Jen trocha pepře a soli, nejlíp vybírat z talíře čerstvým pečivem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Cela kachynka v CB :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Cela kachynka v CB :-)image.jpgAle to je móóóc hezká práce..... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 22. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2014 Trocha domácího pečení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2014 Včerejší pivokulinárium chronomagicum. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 žádná vysoká kulinařina to neni.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 No vidíš jak se Ti to ranní vstávání vyplatilo ........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2014 prej pečenej bůček nemůžu to mi doktor zakázal, tak jsem ho semlel, o sekaný nic neříkal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Prave jsem dodelal Chili con carne na zitra, ale uz se mi nechce fotit, tak jedna z pripravy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Prave jsem dodelal Chili con carne na zitra, ale uz se mi nechce fotit, tak jedna z pripravy.máš to hezký, ale takový moc sterilní, nechceš nám namluvit, že při vaření neděláš žádnej bordel....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Prave jsem dodelal Chili con carne na zitra, ale uz se mi nechce fotit, tak jedna z pripravy. to hovězí vypadá suprově, já jsem dnes díky virtuální hospodě kuchtil nanoc lečo a pořídil jsem i fotodokumentaci, tak se taky pochlubím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 máš to hezký, ale takový moc sterilní, nechceš nám namluvit, že při vaření neděláš žádnej bordel....... Nedelam. Dokonce moje zena a potom i nova partnerka mely pri vareni vetsi bordel nez ja. O tchyni s jejim milionem naspinenyck talirku a kastrulku ani nemluvim. Jsem vytrenovanej z mladi od mamy. Zezacatku jsme bydleli v jedne mistnosti, zachod a voda na chodbe spolecne. Na Zizkove. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se