Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

s tím s Tebou souhlasím do posledního, sám se v restauracích nestravuju, když vidím jaký čuňata tam vaří.

To si radši dám klidně suchej chleba k obědu (to beze srandy), ale musí bejt dobrej, nejlíp z nějakého menšího pekařství, ale i takovej slunečnicovej Lidlu není špatnej a dá mi to daleko víc než nějakej smažák ve 4. cenový ...

Cece zkus nekdy topinku, vyjde to sice na peknou dardu ale je to vo neco lepci.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s tím s Tebou souhlasím do posledního, sám se v restauracích nestravuju, když vidím jaký čuňata tam vaří.

To si radši dám klidně suchej chleba k obědu (to beze srandy), ale musí bejt dobrej, nejlíp z nějakého menšího pekařství, ale i takovej slunečnicovej Lidlu není špatnej a dá mi to daleko víc než nějakej smažák ve 4. cenový ...

A ty si fakt myslíš, že menší pekaři nepoužívají velkovýrobně namíchané chlebové směsi s pěnidly místo kvásku? Snad jediný rozdíl je v tom, že je to více propečené, protože to pečou delší dobu. Ale důležité lákty, které vznikají při přirozeném kynutí chleba v tom nejsou /jen barviva/.

edit.: někdo mi ukradl písmenko

Upraveno uživatelem gandalf
Odkaz ke komentáři

A ty si fakt myslíš, že menší pekaři nepoužívají velkovýrobně namíchané chlebové směsi s pěnidly místo kvásku? Snad jediný rozdíl je v tom, že je to více propečené, protože to pečou delší dobu. Ale důležité lákty, které vznikají při přirozeném kynutí chleba v tom nejsou /jen barviva/.

edit.: někdo mi ukradl písmenko

ano,

tak naivní zase nejsem, ale chce to jedině zkoušet a zjistit kde ten chlebík chutná nejlíp.

Taky je pravda, že zmražený a rozpečený polotovar leckdy chutná lépe než rádoby čerstvý chléb.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Připomíná mi to kamaráda a jeho oblíbené heslo: "Na čo chleba, jebať treba" :D

chleba to akorát brzdí. Ideální poměr na 300 gramů Csabaie je max! půl krajíčku chleba na otření prstů!

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

chleba to akorát brzdí. Ideální poměr na 300 gramů Csabaie je max! půl krajíčku chleba na otření prstů!

moja rec!

chlapci, toto som ani nemal otvorit, zase mam hlad?. ach jo!

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...