Návštěvník Zmizík Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 s tím s Tebou souhlasím do posledního, sám se v restauracích nestravuju, když vidím jaký čuňata tam vaří.To si radši dám klidně suchej chleba k obědu (to beze srandy), ale musí bejt dobrej, nejlíp z nějakého menšího pekařství, ale i takovej slunečnicovej Lidlu není špatnej a dá mi to daleko víc než nějakej smažák ve 4. cenový ...Cece zkus nekdy topinku, vyjde to sice na peknou dardu ale je to vo neco lepci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 (upraveno) s tím s Tebou souhlasím do posledního, sám se v restauracích nestravuju, když vidím jaký čuňata tam vaří.To si radši dám klidně suchej chleba k obědu (to beze srandy), ale musí bejt dobrej, nejlíp z nějakého menšího pekařství, ale i takovej slunečnicovej Lidlu není špatnej a dá mi to daleko víc než nějakej smažák ve 4. cenový ...A ty si fakt myslíš, že menší pekaři nepoužívají velkovýrobně namíchané chlebové směsi s pěnidly místo kvásku? Snad jediný rozdíl je v tom, že je to více propečené, protože to pečou delší dobu. Ale důležité lákty, které vznikají při přirozeném kynutí chleba v tom nejsou /jen barviva/.edit.: někdo mi ukradl písmenko Upraveno 23. září 2014 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 A ty si fakt myslíš, že menší pekaři nepoužívají velkovýrobně namíchané chlebové směsi s pěnidly místo kvásku? Snad jediný rozdíl je v tom, že je to více propečené, protože to pečou delší dobu. Ale důležité lákty, které vznikají při přirozeném kynutí chleba v tom nejsou /jen barviva/.edit.: někdo mi ukradl písmenkoano,tak naivní zase nejsem, ale chce to jedině zkoušet a zjistit kde ten chlebík chutná nejlíp.Taky je pravda, že zmražený a rozpečený polotovar leckdy chutná lépe než rádoby čerstvý chléb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 no neke Zmizíku, díky za radu, to by mě nenapadlo ... Cece zkus nekdy topinku, vyjde to sice na peknou dardu ale je to vo neco lepci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 A milionáři si prej dávají na topinky česnek!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 to jsem taky slyšel a dokonce čínskejA milionáři si prej dávají na topinky česnek!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Dneska jsme si na oběd uvařili václavkový guláš a k tomu kváskový žitno pšeničný chleba z místní pekárny a samosebou radegast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 v makru maj nadherny zebirka wagyu.. a ani nejsou za raketu, kolem 3oo/kg, coz, vezmeme-li v uvahu cenu masa na steaky kolem 25oo/kg je fajn... zitra je asi hodim na gril, ma byt hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Dnes kacena s zelim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 gde máš knedlík a máš to nějak utopený ale jinak KRÁSA, mám rád tyto domácí jídla, hned bych si dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Knedlik?Nebudu si zbytecne zasirat zaludek .Utopeny?Ve stave je sila,to me ucila babicka .Ne,jsem hodne stavovej a na knedlik uz nebylo misto,toto je treti porce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 hezký třetí porce, tak to má být......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2014 Knedlik?Nebudu si zbytecne zasirat zaludek .Utopeny?Ve stave je sila,to me ucila babicka .Ne,jsem hodne stavovej a na knedlik uz nebylo misto,toto je treti porce . Připomíná mi to kamaráda a jeho oblíbené heslo: "Na čo chleba, jebať treba" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Připomíná mi to kamaráda a jeho oblíbené heslo: "Na čo chleba, jebať treba" chleba to akorát brzdí. Ideální poměr na 300 gramů Csabaie je max! půl krajíčku chleba na otření prstů! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Dneska jsme čerpali inspiraci na Karlovickém gastrofestivalu. Jídla, jako kohout na víně v hotel Babská nebo jehněčí kýta v Lanterně od R. Pauluse byla vynikající Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 chleba to akorát brzdí. Ideální poměr na 300 gramů Csabaie je max! půl krajíčku chleba na otření prstů!moja rec! chlapci, toto som ani nemal otvorit, zase mam hlad?. ach jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. O víkendu jsem dostal chuť na číze . 200g hovězího, sýr slaninka a rucola. Doma na grilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Houby jsou prej na noc těžký, ale vážil jsem je a je to necelejch 80 gramů ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 hle to jsem měl dneska taky, smážu prostě můžu noc nenoc............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2014 poridil jsem fondue.. ma nekdo zkusenost, jaky syr dobre funguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se