tombed Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Nepochybuji, že bude výborná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 To se uvidí zítra v hospodě na testovacím sezení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Omáčka je vynikající, ale slabá. On to Gandalf dělá pro normální lidi. Já na běžné použití kupuju v Sapě Sriracha chili sauce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pro sebe mám trochu jiné grády. Tady je moje momentální zásoba extra pálivých omáček. V té domací, kterou si míchám sám, jsou nakrájené v současnosti nejpálivější papričky na světě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Švagrovi letos muška přeje...zítra bude kančí gulášek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Kamile ale ty nejsi člověk, rozměrově myslím, nás sušinky by to zabilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 večeře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 (upraveno) Mirek: Brácha taky mířil správným směrem. Sehnal dalšího účastníka našeho chronoskizájezdu do Val Gardeny. Muflonka už bydlí rozbouraná v mrazáku a těší se, až ji pod Saslongem připravíme. Upraveno 6. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Já jsem tyhle Morugy letos taky sklidil, ale nechutnají mi, protože jen pálí jako bejk. Příště ti dám sušený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Mirek: Brácha taky mířil správným směrem. Sehnal dalšího účastníka našeho chronoskizájezdu do Val Gardeny. Muflonka už bydlí rozbouraná v mrazáku a těší se, až ji pod Saslongem připravíme. Jo tak to bude taky velká dobrota... Já si nedokážu představit žádnej ski-zájezd bez domácího uzenýho a slivovice/meruňky... mufloní je ale taky super varianta ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Pomalá šunka v pomalém hrnci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Vypadá luxusně.. slintám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Něco k tomu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Pomalá šunka v pomalém hrnci.To jsi dělal v šunkovaru? Hoď recept a postup vaření, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) To jsi dělal v šunkovaru? Hoď recept a postup vaření, prosím.Kilo masa, pokrájet na kostičky, 18 g soli, lžíce cukru, lžíce kmínu, lžíce papriky, lžíce vody, hrst nakrájených listů čerstvé bazalky. 10 minut pořádně promačkat v míse, naplnit do plastového střeva na tlačenku a nechat 24 hodin odležet v ledničce. Pak to nacpu do šunkovaru a 3 hodiny ohřívám ve vodní lázni na max. 90 stupňů. Nesmí to vařit. Proto používám pomalý hrnec, ten se o teplotu postará. Po uvaření nechat zchladit, rozbalit a nakrájet. Jde to i bez šunkovaru jen v tom igelitu, ale když to není stlačené, rozpadá se to a blbě to jde krájet.Tak mě napadá, že místo šunkovaru by šlo použít ten válcový obal na 100 a více CD/DVD. Akorát to chce vyřezat pohyblivé dno a pružinu na přítlak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Díky za recept. Šunkovar mám, z bazaru za 50,- :-D Na zkoušku jsem v tom dělal šunku z králíka, ale měl jsem to málo uvařený. Maso se může odležet i v tom šunkovaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 to je des, todle jist.. neni nakej pust, zrovna? .. suchej rohlik s cajem je daleko vetsi pochoutka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Milý ježíšku, je mi jasný že tohle pod stromečkem nenajdu.Ale kdyby náhodou, zkus mi předtím ještě napsat mejla,přece jenom se za ty love dají pořídit zajímavý tikající věci Pro zvídavé kterým se nechce hledat: nesmuk.detento konkrétní kousek 5000 EUR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) ... aaaach edt.: s tim bych si vubec neumel predstavit neco v kuchyni delat... uz takhle muj socka damaskovej nuz od bökeru vetsinou odpociva na magnetu... todle bych asi dal do proskleny vitriny se stalou teplotou a vlhkosti a chodil se k tomu kazdy vecer modlit... Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 a dokonce to nepotřebuje vrtič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Jsem si v pátek naložil romadůr, teď jsem to otevřel, celý jsem to snědl a fakt dobrý. Akorát doma to smrdí jak když v Jakartě vybuchne septik.Fotku žádnou nemám, bo mi právě umřel fotoaparát, ale ten smrad to stejně zatím neumí reprodukovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se