Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

Omáčka je vynikající, ale slabá. :D  On to Gandalf dělá pro normální lidi. Já na běžné použití kupuju v Sapě Sriracha chili sauce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pro sebe mám trochu jiné grády. Tady je moje momentální zásoba extra pálivých omáček. V té domací, kterou si míchám sám, jsou nakrájené v současnosti nejpálivější papričky na světě. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mirek: Brácha taky mířil správným směrem. Sehnal dalšího účastníka našeho chronoskizájezdu do Val Gardeny. Muflonka už bydlí rozbouraná v mrazáku a těší se, až ji pod Saslongem připravíme.

Jo tak to bude taky velká dobrota... Já si nedokážu představit žádnej ski-zájezd bez domácího uzenýho a slivovice/meruňky... mufloní je ale taky super varianta ;-)

Odkaz ke komentáři

To jsi dělal v šunkovaru? Hoď recept a postup vaření, prosím.

Kilo masa, pokrájet na kostičky, 18 g soli, lžíce cukru, lžíce kmínu, lžíce papriky, lžíce vody, hrst nakrájených listů čerstvé bazalky. 10 minut pořádně promačkat v míse, naplnit do plastového střeva na tlačenku a nechat 24 hodin odležet v ledničce. Pak to nacpu do šunkovaru a 3 hodiny ohřívám ve vodní lázni na max. 90 stupňů. Nesmí to vařit. Proto používám pomalý hrnec, ten se o teplotu postará. Po uvaření nechat zchladit, rozbalit a nakrájet. Jde to i bez šunkovaru jen v tom igelitu, ale když to není stlačené, rozpadá se to a blbě to jde krájet.

Tak mě napadá, že místo šunkovaru by šlo použít ten válcový obal na 100 a více CD/DVD. Akorát to chce vyřezat pohyblivé dno a pružinu na přítlak :)

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

... aaaach

edt.: s tim bych si vubec neumel predstavit neco v kuchyni delat... uz takhle muj socka damaskovej nuz od bökeru vetsinou odpociva na magnetu... todle bych asi dal do proskleny vitriny se stalou teplotou a vlhkosti a chodil se k tomu kazdy vecer modlit...

Upraveno uživatelem montemar
Odkaz ke komentáři

Jsem si v pátek naložil romadůr, teď jsem to otevřel, celý jsem to snědl a fakt dobrý. Akorát doma to smrdí jak když v Jakartě vybuchne septik.

Fotku žádnou nemám, bo mi právě umřel fotoaparát, ale ten smrad to stejně zatím neumí reprodukovat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...