Moty Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Česnek tam je celej a je pod hladinou, mělo by se to rozpadnout na prvocinitele, a výsledek by měl byt něco jako bolonsky králík, na závěr do toho nastrouhas cedar nebo parmasan a jako přílohu těstoviny, dam další foto až to bude Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Moty a taky přidej recept, vypadá to fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Ještě 8,5 hod a jedna s česnekem pro Kamila, recept dam večer Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 ... mělo by se to rozpadnout na prvocinitele ... Česnek a cibule se neloupou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 V tomhle receptu ne, pak se to rozebere až to bude hotovy a ty slupky vyhodis Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 tak tady máte chlapci recept na Boloňského králíka ? 3 plátky uzené prorostlé slaniny, nahrubo nakrájené ? 2 čerstvé bobkové listy (dal jsem sušené) ? 2 větývky rozmarýnu ? 1 celý králík, bez kůže, klidně i s játry, ledvinky a tak ? 1 celý česnek, jen očistit vnější slupku ? 2 pórky, nakrájet ? 2 mrkve, nakrájet ? 2 stonky řap. celer, nakrájet ? 2 červené cibule, nechat šlupku, omýt, nekrájet ? 20 g sušené hříbky - maj v kaufalndu ? 2 x 400 g plechovky s krájenými rajčaty ? 1 x 500 ml - použil jsem ALE od Bernarda nebo tak něco, ne ležák ? 2 lžíce rajského protlaku ? 1 celý muškátový oříšek, nastrouhat ? nastrouhaná kůra z ? citronu ? parmezán nebo čedar sýr, na strouhání ? Několik snítek tymiánu 1. Předehřej troubu na 110 ° C / plyn ?. Dej si největší hrnec (s poklicí půjde do trouby) na mírný oheň a přidej olivový olej a slaninu. Až slanina zezlátne, přidej bobkový list a rozmarýn a přidej králíka v kuse a vnitřnosti polož na něj. 2. přidej celý česnek spolu s pórkem, mrkev, celer a cibuli, přidej hříbky, konzervovaná rajčata, pivo, rajčatový protlak a jen tolik vody, aby jsi to přelil(cca 1 l). Přiveď k varu a dochut hodně solí a pepřem, nastrouhej celý mušk. oříšek, zakryj poklicí dej do trouby a nech vařit po dobu 12 hodin. Občas promíchej. 3. Po uvaření nech směs trochu vychladnout pak si vezmi další hrnec/pánev. Přebírej směr rukama a odstraň všechny kosti, zbytky koření a šlupky od cibule, česneku a tak. Mezi prsty rozmělni vše aby vznikla konzistentní směs s kousky všeho. Nezkoušel jsem mixovat, ale maso je tak rozpadlé, že by asi nešlo snadno ze směsi vyndat a po rozmixování vrátit. 4. Přidej zbylou šťávu ke směsi a znovu překontrolujte, že tam nejsou již žádné kosti. V případě potřeby dochuť. Přidej citronovou kůru a několik větývek tymiánu. 5. Buď rozděl do pytlíků a zamraz na později nebo nastrouhej řádnou porci parmezánu, důkladně promíchej a přidej uvařené těstoviny i s trochou vody z nich 6. Před servírováním ještě postrouhej sýrem, zakápni oliv olejem a odob. čerstvým tymiánem. P.S: Ač se to má ještě více jak 4 hodiny vařit tak jsem už nevydržel nátlak manželky a kus jí nandal, olízla všech 20:-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Tak hotovo, vyndat všechny králíci kosti bylo z celého vaření nejpracnejsi Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Já se pustil do dýňové polévky a měl jsem prudkou chuť na řízky s br. kaší /ty jsem nefotil/. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 .. ja udelal z pulky kurete polivku, druhou upekl.. hlavu s perim a zobanem jsem radsi ufik, ale paratek byl nam nam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 K těm pařátům - kdysi jsem byl v rodině známých v Budapešti pozván na oběd a už polévka mně šokovala, byla z těch kuřecích pařátů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 K těm pařátům - kdysi jsem byl v rodině známých v Budapešti pozván na oběd a už polévka mně šokovala, byla z těch kuřecích pařátů.na Slovensku taky normálka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Přítelkyně dnes udělala k rýži a masu ještě celerové hranolky.. nakrájela celer na hranolky, dala na plech, chilli, sůl, pepř, pokapala oliváčem a nechala grilovat. Luxusní záležitost, ani jsem nestihl vyfotit, hned byly pryč. Nevěřil bych, ale fakt pecka! Dneska jsme je udělali jako přílohu k obědu, k tomu "tatarku" z bílého jogurtu (povánoční linie ), hořčice, sůl, pepř, okurek a v mimibazar slengu jsem to hodnotil na "manža si čvachtá". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 zacinam se ucit steaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 zacinam se ucit steaky Na to, že se začínáš učit, je ta pánev správně "zajetá", s takovou pánví nemůžeš mít problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 (upraveno) pánev správně "zajetá"jo. drzim se doporuceni vyrobce i kdyz se to ne uplne shoduje s moji dosavadni predstavou umyteho nadobi... ale je fakt, ze maso (a nejen maso) bylo skvely... Upraveno 25. ledna 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Nevěřil bych, ale fakt pecka! Dneska jsme je udělali jako přílohu k obědu, k tomu "tatarku" z bílého jogurtu (povánoční linie ), hořčice, sůl, pepř, okurek a v mimibazar slengu jsem to hodnotil na "manža si čvachtá".Hehe taky jsme k tomu měli stejnou pseudotatarku. Holt jsem se přes vánoce, s dovolením, vyžral jak to prase.. Tak teď musí sádlo zase pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2015 jo, tu miluju, už se na ní chystám dlouho, ale rozbil se mi jako na potvoru tyčovej mixerto hnědý navrchu je dýňový olej? Já se pustil do dýňové polévky a měl jsem prudkou chuť na řízky s br. kaší /ty jsem nefotil/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Život je hořký, Bohu dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 jo, tu miluju, už se na ní chystám dlouho, ale rozbil se mi jako na potvoru tyčovej mixerto hnědý navrchu je dýňový olej?Jj dostávám ho z rakous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 (upraveno) Život je hořký, Bohu dík! Pěkné jednnoduché ............prostě večeře šampiónů............ Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se