Sabbath Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Globus mám z českých marketů nejraději, především řeznictví je ucházející. Oproti takovému Tescu je rovnou znamenité. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Já taky, jen tam vždycky necham majlant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 Kolem globusu zejtra jedu, po cem koukat? To je doma nejak dodelavany, nebo to tam tak koupim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 (upraveno) Je to v podstatě hotové, dá se jíst jak to koupíš - vyuzená "Párty šunka". Maj to na začátku masného pultu, jak jsou nabalíčkovaná masa a salámy z řeznictví. Dopečené nám to chutná víc, kůrčička a tak. Navíc to při tom pomazávám takovou super tajnou směsí na sladko (rozpuštěné máslo+džem+kardamon+pepř). Bašta!Jen malé upozornění - šunka je dost, ale fakt dost slaná. Nvm, kolem kterého jedeš, ale u nás v Čakovicích mají i výborně ryby a mořské potvory. Upraveno 11. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2015 (upraveno) Dik, prubnu to Jo, pojedu kolem cakovickyho. Globus mam rad, kdyz to srovnam s jinyma suprmarketama, tak je to favorit, ikdyz ma taky svy mouchy Upraveno 11. června 2015 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Včera jsem objevil, že v brněnským Globusu dělají domácí sušený hovězí maso. Dostal jsem od obsluhujícího pána ochutnat a hned na čundr nabral 20dkg jen tak na chuť. Naprosto famózní, jak domácí a za pro mě za neuvěřitelnou cenu 48,- za 100g - indian jerky který mě tak nechutná stojí to stejný za 25g Šel jsem pro čistý hovězí, že si nasuším sám a už mám hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 To je asi docela věda ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 To by mě taky docela zajímalo, poděl se o postup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) No je to celkem jednoduchý, stačí na to horkovzdušná trouba a čistý hovězí - svalovina bez tuku, takže kotleta a v globusu jak jsem zjistil to dělají z pleckaV okruhu známých už několik lidí sušilo a vždy v pohodě - jak v troubě, tak sušičce Chtěl jsem postupovat dle tohoto receptu http://dadala.hyperlinx.cz/hov/hovr0050.html Maso:Hodit maso na chvíli do mrazáku aby se lépe krájelo na tenké plátkyNakrájet na tenké plátky cca 3mm tlusté, ostatní rozměry jsou asi fukNamíchat si směs koření - worchester, česnek, sůl, pepř, ... a maso v tom nechat uležet v lednici přes nocNapíchat na šlejle (špízové jehly) a pověsit do trouby - věšel bych to na rošt a pod to dal plech, ať to má kam případně kapat. Teoreticky by se to mohlo rovnou pověsit na rošt, tak to asi dělají v Globusu vzhledem k výslednému tvaru... Sušení:Maso by mělo kvůli zdravotní nezávadnosti projít teplotou přes 71 stupňů celsia, takže to chce ideálně teploměr (trouba sama měří dost blbě) a na 15 minut nechat prohřát na cca 75 stupňů, ať se zničí bakteriePak nechat cca 8-10 hodin sušit horkým vzduchem na 55 - 60 stupňů Zkušenost kamarádky, co na má trochu lepší sušičku co umí i maso, tak říkala 4-5 hodin v sušičce. Chce to vyzkoušet a kontrolovat, ať nemáte pak maso moc tvrdý Upraveno 15. června 2015 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Díky za návod! Vidim to tak, že dnes po práci směr Globus a jdu to prubnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Díky za návod! Vidim to tak, že dnes po práci směr Globus a jdu to prubnout Tak se pak nezapomeň pochlubit, jak to dopadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Nedělní, nadívaná holoubata, neuvěřitelná mňamka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Když jsou ty jahodyZatím to tuhne, zítra dam rez Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 co to je, prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Dnes jen zlehka pasta s houbovou omáčkou k bílému.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Moty, radši ne jinak sežeru monitor. Tyhle ovocno - tvarohovo - želatinový buchty za studena můžu v každou denní i noční hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 co to je, prosim?http://hobby.idnes.cz/recept-na-italsky-jahodovy-dort-dnr-/hobby-domov.aspx?c=A150608_140317_hobby-domov_mce Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Asi dietní chyba, ale jahoďáky s tvarohem, jahodama a zakysankou mám rád z mísy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Pánové, nám děláte jahodové chutě! Ale jde Vám to... Edit: Já to dnes nestihl blejsknout, ale bylo to KUNG PAO. Upraveno 15. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se