Filip.J Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Já gentlemansky počkám, jestli se Povidláčkovi ozve ten dotyčný, co to napsal první - jinak se té bašty s radostí ujmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Hosi, kde v tesku bych to mel presne hledat, at tam nelitam jak idiot...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Ondráši, mezi omáčkama, stejný regál jako Tabasco, nakládané papričky, chilli pasty a tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Ondráši, mezi omáčkama, stejný regál jako Tabasco, nakládané papričky, chilli pasty a tak...Teď už vím, proč jsem to nenašel. Hledal jsem mezi hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Tak to já zas v Tescu nikdy nenatrefím na žádný hodinky. Ale takovej Lidl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Docela mě ten Marmite začíná zajímat,podle toho co píšete by se hodil k Laphroigu.Ten už jsem tam párkrát koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 (upraveno) Marmite je neskutecnej humusTo uz si muzete rovnou mazat na chleba drozdi Upraveno 30. srpna 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Taky že mažeme, Bobe: http://www.apetitonline.cz/recepty/4228-drozdova-pomazanka.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Tak a rozhodnuto.Drožďovou pomazánku jsem svého času miloval, takže si ten asfalt z Tesca koupit musím..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ten asfalt je ale fakt trochu jinej, Tondo, bacha na to! Mně to spíš připomíná přesolený silně koncentrovaný zeleninový bujón s Maggi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 No těbůch...zase jsem zmítán nejistotou zda-li utratit 50 káčé za něco z ostrovní kuchyně, ke které nemám ani špetku důvěry.A to od té doby, co jsem si jako milec máty pořídil (a bohužel ochutnal) mátovou omáčku k masu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 No rozmysli se, nerad bych tě navezl do něčeho, z čeho dostaneš křeč do jazyka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 No rozmysli se, nerad bych tě navezl do něčeho, z čeho dostaneš křeč do jazyka Ty jo, Filipe, tak marmite byla jedna z věci, kterou jsem poprvé objevil v UK a přišlo mi to jako strašná sr...a hlavne ze Anglanum se hnusilo kdyz jsme měli na talíři i tatarku i kecup . Ale nekteré věci se daly, treba javorovy sirup a opecena sunka byly ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Byla to dobrota:-)Zapeceny zampiony, domaci chleba a lahvinka bileho. Po obede udelala manzelka zmrzlinu z domaciho jogurtu a vlastnich tresni :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ja zdrave:-). Brambory na páře, kuřecí prsicka na kousky a mozarella light s peprem. Nic zázračného, ale vyborne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ty jo, Filipe, tak marmite byla jedna z věci, kterou jsem poprvé objevil v UK a přišlo mi to jako strašná sr...a hlavne ze Anglanum se hnusilo kdyz jsme měli na talíři i tatarku i kecup . Ale nekteré věci se daly, treba javorovy sirup a opecena sunka byly okNo jo, ještěže každý má ty chutě jinačí a dá se vybrat Mě ta pasta na boty prostě hned od začátku nadchla - zase mi třeba kromě ryb nic neříkají mořské potvory. Zkoušel jsem to několikrát, chobotnice i krevety, co na tom labužníci mají, a prostě mi to nesedí. Na humra mám problém chytnout... asi jsem fakt spíš na to bukkake než na vysokou kulinařinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Krevety maj hodne cholesterolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Není to sice home-made, ale bylo to žraso. Včera jsme po dlouhé době zase zašli se ženou do oblíbené řecké restaurace na mořské potvory (a nějaký ten gyros no) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Supr Zmizíku, teď si tuhle nechuť můžu racionalizovat, díky! Teda pokud se bavíme o LDL cholesterolu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Jasne, LDL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se