Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já gentlemansky počkám, jestli se Povidláčkovi ozve ten dotyčný, co to napsal první - jinak se té bašty s radostí ujmu.

Odesláno

Ondráši, mezi omáčkama, stejný regál jako Tabasco, nakládané papričky, chilli pasty a tak...

Teď už vím, proč jsem to nenašel. Hledal jsem mezi hodinkama.

Odesláno

Docela mě ten Marmite začíná zajímat,podle toho co píšete by se hodil k Laphroigu.Ten už jsem tam párkrát koupil.

Odesláno (upraveno)

Marmite je neskutecnej humus

To uz si muzete rovnou mazat na chleba drozdi

Upraveno uživatelem Bob
Odesláno

Ten asfalt je ale fakt trochu jinej, Tondo, bacha na to!  :lol: Mně to spíš připomíná přesolený silně koncentrovaný zeleninový bujón s Maggi...

Odesláno

No těbůch...zase jsem zmítán nejistotou zda-li utratit 50 káčé za něco z ostrovní kuchyně, ke které nemám ani špetku důvěry.

A to od té doby, co jsem si jako milec máty pořídil (a bohužel ochutnal) mátovou omáčku k masu.  :rolleyes:  :)  :)

Odesláno

No rozmysli se, nerad bych tě navezl do něčeho, z čeho dostaneš křeč do jazyka  :yucky:

Ty jo, Filipe, tak marmite byla jedna z věci, kterou jsem poprvé objevil v UK a přišlo mi to jako strašná sr...a :) hlavne ze Anglanum se hnusilo kdyz jsme měli na talíři i tatarku i kecup :).

Ale nekteré věci se daly, treba javorovy sirup a opecena sunka byly ok

Odesláno

Byla to dobrota:-)

Zapeceny zampiony, domaci chleba a lahvinka bileho.

post-7085-0-01196600-1440948670_thumb.jpg

Po obede udelala manzelka zmrzlinu z domaciho jogurtu a vlastnich tresni :-D

Odesláno

Ty jo, Filipe, tak marmite byla jedna z věci, kterou jsem poprvé objevil v UK a přišlo mi to jako strašná sr...a :) hlavne ze Anglanum se hnusilo kdyz jsme měli na talíři i tatarku i kecup :).

Ale nekteré věci se daly, treba javorovy sirup a opecena sunka byly ok

No jo, ještěže každý má ty chutě jinačí a dá se vybrat  :) Mě ta pasta na boty prostě hned od začátku nadchla - zase mi třeba kromě ryb nic neříkají mořské potvory. Zkoušel jsem to několikrát, chobotnice i krevety, co na tom labužníci mají, a prostě mi to nesedí. Na humra mám problém chytnout... asi jsem fakt spíš na to bukkake než na vysokou kulinařinu  :blush02:

Odesláno

Není to sice home-made, ale bylo to žraso. Včera jsme po dlouhé době zase zašli se ženou do oblíbené řecké restaurace na mořské potvory (a nějaký ten gyros no) :)

post-37766-0-94507800-1440967572_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...