Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

No těbůch...zase jsem zmítán nejistotou zda-li utratit 50 káčé za něco z ostrovní kuchyně, ke které nemám ani špetku důvěry.

A to od té doby, co jsem si jako milec máty pořídil (a bohužel ochutnal) mátovou omáčku k masu.  :rolleyes:  :)  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No rozmysli se, nerad bych tě navezl do něčeho, z čeho dostaneš křeč do jazyka  :yucky:

Ty jo, Filipe, tak marmite byla jedna z věci, kterou jsem poprvé objevil v UK a přišlo mi to jako strašná sr...a :) hlavne ze Anglanum se hnusilo kdyz jsme měli na talíři i tatarku i kecup :).

Ale nekteré věci se daly, treba javorovy sirup a opecena sunka byly ok

Odkaz ke komentáři

Ty jo, Filipe, tak marmite byla jedna z věci, kterou jsem poprvé objevil v UK a přišlo mi to jako strašná sr...a :) hlavne ze Anglanum se hnusilo kdyz jsme měli na talíři i tatarku i kecup :).

Ale nekteré věci se daly, treba javorovy sirup a opecena sunka byly ok

No jo, ještěže každý má ty chutě jinačí a dá se vybrat  :) Mě ta pasta na boty prostě hned od začátku nadchla - zase mi třeba kromě ryb nic neříkají mořské potvory. Zkoušel jsem to několikrát, chobotnice i krevety, co na tom labužníci mají, a prostě mi to nesedí. Na humra mám problém chytnout... asi jsem fakt spíš na to bukkake než na vysokou kulinařinu  :blush02:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...