Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Hele kuře sladkou úpravu snese. Ale nesmí bejt utahaná, těžká. Já bych to kuře vzal, cibuli na hrubo, nějaká nakyslá jablíčka na osminky, trošku chilli, na proužky nakrájený zázvor, pár švestek a šup do trouby. Po upečení bych to propasíroval, uvařil basmati rýži a hotovo.

Imho důležité by bylo, aby tam byla sladká i nakyslá chuť a aby to bylo pikantní

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...