Maxel Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Jako alternativa k panence by šla švestkovka celkem dobře ke kachním prsům. K tomu šťouchačky, žraso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Šťouchačky jsou jasná volba. Na tu panenku jsem vyloženě dostal chuť, takže moje milá nastávající má smůlu, nedám jí na vybranou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Hele kuře sladkou úpravu snese. Ale nesmí bejt utahaná, těžká. Já bych to kuře vzal, cibuli na hrubo, nějaká nakyslá jablíčka na osminky, trošku chilli, na proužky nakrájený zázvor, pár švestek a šup do trouby. Po upečení bych to propasíroval, uvařil basmati rýži a hotovo.Imho důležité by bylo, aby tam byla sladká i nakyslá chuť a aby to bylo pikantní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2015 Romane díky, píšu si pro příště, kuře děláme celkem často. Omáčka právě dobublala, švestky se začaly tvářit, že do zítřka v dobré náladě nevydrží... Jo a malou chilli papričku jsem do toho hodil taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2015 Švesťáky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2015 Dnes taková ta sázka na jistotu - farmářský kuře s bramborama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Zeptej se toho farmare, proc ma ctyri stehna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 A ještě se mi zdálo jedno prso větší než druhy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 (upraveno) A ještě se mi zdálo jedno prso větší než druhy Tato asimetrie je zcela normální, nemá na funkci vliv a z lékařského hlediska není jakkoli nebezpečná. Upraveno 4. října 2015 uživatelem JPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Diky za inspiraci_mamina se vzdelava a mi mame panskou jizdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Diky za inspiraci_mamina se vzdelava a mi mame panskou jizdu :-)IMG_20151004_091959.jpg IMG_20151004_101747.jpgmy máme .... tohle tluče do oci i z dálky. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Jiste, omlouvam se za svou nepozornost.Snad jsem tim nikomu nezkazil chut k nedelnimu obedu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 no mě tedy určitě ne, právě jsem doobalil květák a cuketu..............už se to smaží.......už to voní..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 no mě tedy určitě ne, právě jsem doobalil květák a cuketu..............už se to smaží.......už to voní.....Tak prima :-) Dobrou chut.Smazeny ja rad, tuze rad. A to i v pripade, ze se pod trojobalem nenachazi maso :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Květák jsme měli včera. Zkusil jsem ho strčit do trouby místo smažení na pánvi, a šlo to. Výhoda je, že se nemusí předvařit. Dneska oběd u našich, segedínský guláš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 ajo segeďáček, už ho plánuji na tento týden.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 (upraveno) vcerejsi obhlidka zahrady.. snad jeste babi leto chvilku vydrzi.. Upraveno 5. října 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Hovězí vypadá skvěle, ohněm jen tak lehce ošlehlé aby se neřeklo Tak to mám taky rád!Já dnes 2x home-made pizza, šunková pro drahou polovičku a bolognese pro mně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Kdybych si vybíral, tak bych vzal bych tu sunkovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Já klidně tu druhou, tak kdy máme čekat zvonek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se