TomCZ Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 Tuším, že ho dovezl táta z dovolené v Toskánsku. Jistej si úplně nejsem. Hledal jsem ve sklepě něco "hutnějšího" a volba padla na tuhle flašku. Volba to byla, ale dobrá. Sent from my iPhone using TapatalkTo si myslím mmch odkud ze Sudet (když tak SZ) ? Dle Römerstadtu (Janowitz), který jsi uváděl, jsi asi za kopcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Po návštěvě SAPY jsem krájel jak o život směs (petržel, koriandr, řeřicha, paederia, mladá cibulka, sojové klíčky a chilli) na polévku Pho, kterou si dělám sám. Rozdělím na servírovací porce a do mrazáku. Pak bujón a nudle z Tamda Food, maso na velmi jemné plátky chvíli povařím s bujónem, přidám nudle a nechám přejít varem. Do toho mix zeleniny a je hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Paráda. Vypadá to skvěle. Hele, nechceš se ještě naučit Tom Kha Gai? Prosím ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Vitamíny na zimu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 (upraveno) Vitamíny na zimu........jsem si vzpoměl na dětství, na to jak na podzim rodiče taky krouhali a nakládali zelí do kaměňáku, jo jo to byly krásný časy....... Upraveno 24. října 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Vitamíny na zimu. Taky mně to čeká - jen se zeptám, nemáš problém s tou žulou ?Mně to jednou vyplavilo zrníčka do láku, ale na chuti to nebylo naštěstí poznat a nevrzaly mezi zubama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Je vonku krasne, tak daco nekomplikovane... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 (upraveno) Po návštěvě SAPY jsem krájel jak o život směs (petržel, koriandr, řeřicha, paederia, mladá cibulka, sojové klíčky a chilli) na polévku Pho, kterou si dělám sám. Rozdělím na servírovací porce a do mrazáku. Pak bujón a nudle z Tamda Food, maso na velmi jemné plátky chvíli povařím s bujónem, přidám nudle a nechám přejít varem. Do toho mix zeleniny a je hotovo. Pho je úžasná záležitost, během cesty po Vietnamu jsme si to taky zamilovali a občas ji doma děláme. Jinak s tím masem jen taková zajímavost - často (ne vždy) jsme se tam setkali s tím, že maso Ti dali vybrat až když byla nabraná polívka do misky, přičemž Ti ho tam hodili syrový. Polívka byla tak horká a maso na tak tenký plátky, že sa maso udělalo takřka okažitě aniž by se muselo standardně vařit. Je vonku krasne, tak daco nekomplikovane... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkTo vypadá skvěle, co tam všechno dáváš? Upraveno 24. října 2015 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Taky mně to čeká - jen se zeptám, nemáš problém s tou žulou ?Mně to jednou vyplavilo zrníčka do láku, ale na chuti to nebylo naštěstí poznat a nevrzaly mezi zubama Žulu používám pořád a zatím drží. Nikdy z ní nic neodpadávalo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Dnesni obed. Domaci testo zadelavane uz vcera, bazalka z truhliku a zbytek co lednice dala. Osvedcil se na peceni derovany plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Taky mně to čeká - jen se zeptám, nemáš problém s tou žulou ?Mně to jednou vyplavilo zrníčka do láku, ale na chuti to nebylo naštěstí poznat a nevrzaly mezi zubama pokud ta žula není nějaká zvětralá, nemělo by z ní nic odpadávat. Ale pokud chceš mít jistotu, můžeš tu kostku zabalit do mikroténového sáčku.Jo, jistě, někteří lidi tvrdí že plast neé ale myslím si že by to uškodit nemělo. Já mám letos část zelí v igelitu, zkrátka se to do soudečku nevešlo a tak zbytek šel do pytle. Uvidíme jak to dopadne, soused to v pytli dělá běžně a funguje to. Naopak často propagované cpaní do velké sklenice se nám neosvědčilo. Často se to místo kvašení zkazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Jinak s tím masem jen taková zajímavost - často (ne vždy) jsme se tam setkali s tím, že maso Ti dali vybrat až když byla nabraná polívka do misky, přičemž Ti ho tam hodili syrový. Polívka byla tak horká a maso na tak tenký plátky, že sa maso udělalo takřka okažitě aniž by se muselo standardně vařit. Já maso taky krájím hodně tence a vařím 2-3 minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Ještě přidám dnešní várku podmáslových rohlíčků. Abych nepřipisoval zásluhy jen sobě, já zadělávám těsto s kváskem, žena šoulá výsledný tvar a já pak peču. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Pánové poslední dobou jsem byl kuchařsky jalový. Pokazil jsem Milisovi kapra na kysaném zelí a ani další jídla nebyla špatná, ale žádná pecka. Dodneška. Doma v lednici se bál zbytek BBQ marinády Stubbs. I koupil jsem kus krkovice a napatlal na ni marinádu a nechal dva dny uležet. Dnes jsem osolil a vrazil do trouby na 180'. Teď přijde to mirakulum. Podlil jsem to půl litrem coca coly. Po 3 hodinách jsem vyjmul kouřící kus masa s lepkavou sladko pálivou omáčkou a krajel jsem ho vidličkou. Orgasmus v hubě. Vše hrálo, nebyl tam jediný falešný tónChilli, limeta, coke vole. Na povrchu masa takové ty připálené kousíčky.... Lepší kus vepřového jsem asi v životě nejedl. Fotky jsem nedělal, kus opečené krkovice není vizual sexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Tak nějak. Připočti ještě antibiotika ve vepři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 .. po prečtení tohoto článku mi dnešní steak z roštěnce, rožnutý venku na dřevěném uhlí pěkně zhořknul v ústech... :(.. http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=384394&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Roman a ješče rum a máta...ledová tříšť už by byla kontraproduktivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Roman a ješče rum a máta...ledová tříšť už by byla kontraproduktivní.Tvl. Mně to přišlo jako debilita, kdyz jsem to uslysel, než jsem ochutnal grilovaná žebra marinovaná v kole. V hospodě. Byla moc dobrá. Začal jsem se pídit po těch internetech a tam tenhle recepis byl několikrát zmíněný. Dobré to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Já v tom vidím nějakou propagandu (vegetariánskou?). Kvůli tomu žrát maso nepřestanu.jestli da WHO pick a parmskou sunku na pyramide nejvetsich sajrajtu na uroven arsenu a azbestu, tak se nad tim clovek chte nechte bude muset malinko zamyslet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Ať jdou s takovým doporučením do zadele. V dnešní době vychází takové množství studií o škodlivosti čehokoliv, že by se nesmělo strčit do huby už vůbec nic. Takže ani tento článek nezmění nic na faktu, že půjdu co nevidět vyzkoušet tu krkovici s colou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se