Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

+1, já taky.

 

a už ho nestihnete vyfotit.

přesně to se stalo s bůčkem, omlouvám se. Vyfoceno bude holt tedy další brzké opakování. Použity bylo tyto teploty: nejdříve zatáhnutí na 200 - 30 minut, 3,5 hodiny pozvolné pečení bez odklápění při cca 120°C a na závěr, kvůli kůrce odkryté při 180°C posledních 30 minut. Takže doba přípravy 4,5 hodiny, doba konzumace max 15 minut...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož s našima nemůžeme být, máme Svatomartinskou husu už dnes :)

 

Husa pečená s cibulí a jablky - 10h na 90st. zakrytá, pak 3h na 120st. a nakonec odkrytá cca hodinku na 180st. K tomu červené zelí s brusinkami a lokše.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem uvařil vepřové na divoko, recept podle Dity P. Nebylo to vůbec špatné :)

 

Nachystané maso, víno a zelenina

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Maso ( den bylo ve směsi drceneho kořeni - černý pepř, hřebíček, jalovec, mořská sůl, postupně orestovat na troše olivového oleje a odložit.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Potom orestovat cibuli, česnek a chilli papričku, zalít vínem a nechat projít varem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Maso vrátit zpět a dát do to trouby na 160 C na 3 hodiny, potom vytáhnout, maso dát zvlášť , do omáčky přidat drcený rozmarýn, česnek, víno a červený vinný ocet, redukovat. Maso vrátit zpět, nechat zakryté odpočinout a podávat s chlebem a vínem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky pánové. Dá se to jíst :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože jsem ve čtvrtek dovezl 16 domácích kuřat, tak nemáme svatomartinskou husu, ale kuřátko. Je pečené na medu s citronovou kůrou. Recept je od Pohlreicha a asi naše nejoblíbenější příprava kuřete. V rámci nepřežrání jsem je zbavil kůže, protože ji vždycky sežeru. Jsem jedinej kdo ji jí a znám se. Kaše je s řapíkatým celerem a petrželí.

 

055e83df5d99f2241db146414c53795b.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...