Frostie Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 +1, já taky. a už ho nestihnete vyfotit.přesně to se stalo s bůčkem, omlouvám se. Vyfoceno bude holt tedy další brzké opakování. Použity bylo tyto teploty: nejdříve zatáhnutí na 200 - 30 minut, 3,5 hodiny pozvolné pečení bez odklápění při cca 120°C a na závěr, kvůli kůrce odkryté při 180°C posledních 30 minut. Takže doba přípravy 4,5 hodiny, doba konzumace max 15 minut...
USER47 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 (upraveno) Bůček je nejlepší upéct s kmínem a česnekem a pak konzumovat za studena s chlebem:). Upraveno 7. listopadu 2015 uživatelem USER47
Frostie Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Bůček je nejlepší upéct s kmínem a česnekem a pak konzumovat za studena s chlebem:).však to taky tak bylo. Sůl, kmín, paprika, česnek, cíba, vychladnout moc nestačil
USER47 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 To je právě škoda, vychladlej je nejlepší. A to sádlo s výpekem pak poslouží dalších pár dní.
Frostie Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Sádlo s vypekem a cibulkou bylo dáno do sklenic a použije se jako pomazánka...
Maxel Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Jelikož s našima nemůžeme být, máme Svatomartinskou husu už dnes Husa pečená s cibulí a jablky - 10h na 90st. zakrytá, pak 3h na 120st. a nakonec odkrytá cca hodinku na 180st. K tomu červené zelí s brusinkami a lokše. Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem Maxel
Maxel Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Finále. Nebe v hubě Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem Maxel
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Finále. Nebe v hubě Vypadá to nádherne
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Dneska jsem uvařil vepřové na divoko, recept podle Dity P. Nebylo to vůbec špatné Nachystané maso, víno a zelenina Maso ( den bylo ve směsi drceneho kořeni - černý pepř, hřebíček, jalovec, mořská sůl, postupně orestovat na troše olivového oleje a odložit. Potom orestovat cibuli, česnek a chilli papričku, zalít vínem a nechat projít varem. Maso vrátit zpět a dát do to trouby na 160 C na 3 hodiny, potom vytáhnout, maso dát zvlášť , do omáčky přidat drcený rozmarýn, česnek, víno a červený vinný ocet, redukovat. Maso vrátit zpět, nechat zakryté odpočinout a podávat s chlebem a vínem.
mlsoun1 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Vypadá to moc dobře Ondřeji.Klidně bych si ještě jeden oběd dal.Příští týden to vyzkouším,díky
mondeo2 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 A hele žampiony, tak to mě nikdy nenapadlo..............to budu muset vyzkoušet.
Filip.J Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Hm, už vím, co bude k obědu ve čtvrtek. Díky Montemare!
montemar Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 .,,dnesnich, typicky listopadovych 19st C neslo vyuzit jinak, nez rozehratim grilu...
mondeo2 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2015 .,,dnesnich, typicky listopadovych 19st C neslo vyuzit jinak, nez rozehratim grilu...tvl a já tady tlačím kuřecí tlačenku...........tak to ne....
montemar Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) tlacenka? .. jeden z nejuzasnejsich ceskych napadu.. a navic je i zdrava.. vareny maso, kolagen.. edt.: mluvim spise o domaci, veprove Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem montemar
roura74 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Protože jsem ve čtvrtek dovezl 16 domácích kuřat, tak nemáme svatomartinskou husu, ale kuřátko. Je pečené na medu s citronovou kůrou. Recept je od Pohlreicha a asi naše nejoblíbenější příprava kuřete. V rámci nepřežrání jsem je zbavil kůže, protože ji vždycky sežeru. Jsem jedinej kdo ji jí a znám se. Kaše je s řapíkatým celerem a petrželí. Sent from my iPhone using Tapatalk
Frostie Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Vypadá to, a věřím, že i chutná velmi dobře :-)!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se