Návštěvník km.kmk Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Povedlo se... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Normální pornofotky todlecto.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2015 Až na ten krvavej hrnec. Nevíš co je dobrý ho. ..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2015 Domácí šunka a opět rohlíky, vše s láskou dělané. Žere se to samo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 to vypadá luxusně, na ty rohlíky dycky koukám, dával jsi sem recept? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Recept jsem asi daval, ale pro jistotu:http://www.dohnalka.cz/clanky/rohliky--dalamanky--croissanty--bagety/rohliky-ala-80.-leta---varianta-z-kvasku-i-drozdi.html Jeste finta na motani testa cca od ctvrte minuty: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 díky moc, Tvoje rohlíčky jsou výrazně hezčí a vypečenější;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Podle stejnýho youtubího videoreceptu jsem se je před časem taky naučil. A dneska mám v plánu péct taky, protože 12ks z pondělí už zmizelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 dodržujete ty 2 hod kynutí na plechu? když se použije pytlíkový droždí, tak to stějně kyne až v trobě, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Na plechu to nechavam kynout max 30-40 minut. Akorat na peceni je sundavam na papire do trouby, kde mam nahratou samotovou desku. Stejne tak i chleba. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 kdes kupoval tu šamotovou desku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tchibo. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 to sem objevil, už je vyprodáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Dnešní dýňová polévka /osmaženou housku jsem nefotil :-)/ Taky jsem si objednal dýňový koláč a dost mile mně překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Taky jsem se dnes pustil do dýně, k té rybě mi to i docela sedlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Poraďte, dostal jsem 2 bazanty, uz visej na terase, ale co pak s nima? Stáhnout a udelat jen prsa a nohy nebo neco jiného?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Já mám rád bažanta na smetaně, v podstatě jako svíčkovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 a dáš tam všechny části těla? nakládáš přes noc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 15 hodin pečená kachna na pomerančích. Ke konci jsem k ní šoupl ještě kuře ať jí v troubě není tak smutno. Oba ptáci jsou domácí od známejch ze dvorku. Na večer mám týden se koupající tvarůžky v pivu, tak čerstvej pivní chlebík nemůže chybět. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Roura74, nic proti, ale toto je urážení ostatních členů tohoto fóra , vypadá to fakt dobře a věřím, že to i tak chutnalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se