Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

dodržujete ty 2 hod kynutí na plechu? když se použije pytlíkový droždí, tak to stějně kyne až v trobě, ne?

Odesláno

Na plechu to nechavam kynout max 30-40 minut. Akorat na peceni je sundavam na papire do trouby, kde mam nahratou samotovou desku. Stejne tak i chleba.

 

7957a733041f60b6d46fa4c2358a5ac3.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Poraďte, dostal jsem 2 bazanty, uz visej na terase, ale co pak s nima? Stáhnout a udelat jen prsa a nohy nebo neco jiného?

Diky

Odesláno

15 hodin pečená kachna na pomerančích. Ke konci jsem k ní šoupl ještě kuře ať jí v troubě není tak smutno. Oba ptáci jsou domácí od známejch ze dvorku.

319bc19a79fa10f9b5de45d62678c101.jpg

d3b3440c8b77a0e768af2bb0b7588cba.jpg

 

Na večer mám týden se koupající tvarůžky v pivu, tak čerstvej pivní chlebík nemůže chybět.

 

4e3d63870cbf60c802757db6f0f36d92.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...