mondeo2 Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Normální pornofotky todlecto..........
Návštěvník km.kmk Odesláno 15. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2015 Až na ten krvavej hrnec. Nevíš co je dobrý ho. ..:-)
roura74 Odesláno 17. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Domácí šunka a opět rohlíky, vše s láskou dělané. Žere se to samo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 to vypadá luxusně, na ty rohlíky dycky koukám, dával jsi sem recept?
roura74 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Recept jsem asi daval, ale pro jistotu:http://www.dohnalka.cz/clanky/rohliky--dalamanky--croissanty--bagety/rohliky-ala-80.-leta---varianta-z-kvasku-i-drozdi.html Jeste finta na motani testa cca od ctvrte minuty: Sent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 díky moc, Tvoje rohlíčky jsou výrazně hezčí a vypečenější;-))
Radik Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Podle stejnýho youtubího videoreceptu jsem se je před časem taky naučil. A dneska mám v plánu péct taky, protože 12ks z pondělí už zmizelo
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 dodržujete ty 2 hod kynutí na plechu? když se použije pytlíkový droždí, tak to stějně kyne až v trobě, ne?
roura74 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Na plechu to nechavam kynout max 30-40 minut. Akorat na peceni je sundavam na papire do trouby, kde mam nahratou samotovou desku. Stejne tak i chleba. Sent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 kdes kupoval tu šamotovou desku?
roura74 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 Tchibo. Sent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2015 to sem objevil, už je vyprodáno
gandalf Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Dnešní dýňová polévka /osmaženou housku jsem nefotil :-)/ Taky jsem si objednal dýňový koláč a dost mile mně překvapil.
Filip.J Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2015 Taky jsem se dnes pustil do dýně, k té rybě mi to i docela sedlo...
Moty Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Poraďte, dostal jsem 2 bazanty, uz visej na terase, ale co pak s nima? Stáhnout a udelat jen prsa a nohy nebo neco jiného?Diky
Skalamander Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Já mám rád bažanta na smetaně, v podstatě jako svíčkovou.
Moty Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 a dáš tam všechny části těla? nakládáš přes noc?
roura74 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 15 hodin pečená kachna na pomerančích. Ke konci jsem k ní šoupl ještě kuře ať jí v troubě není tak smutno. Oba ptáci jsou domácí od známejch ze dvorku. Na večer mám týden se koupající tvarůžky v pivu, tak čerstvej pivní chlebík nemůže chybět. Sent from my iPhone using Tapatalk
rolas Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Roura74, nic proti, ale toto je urážení ostatních členů tohoto fóra , vypadá to fakt dobře a věřím, že to i tak chutnalo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se