Frostie Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Se pochlub těmi, do kterých se pouštíš.Co jsem projel Tvé příspěvky tady, tak komentovat Ti už jde, zkusil bych to posunout na další úroveň.a to máš na mysli co, tím dalším levelem? Že začnu vyrábět titanové hodinky? Upraveno 15. července 2016 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Fenks! Byl jsem mimo domov. Dontvory, už se nikam nechystam. Dneska sem koupil v Lidlu novej gril (za vosmikilo sem ho tam nemoch nechat) a pěkné steaky, tak se na to zítra vrhnu. Akorát nvm, co k tomu - myslel jsem hříbkovou omáčku a domácí hranolky. Furt teď ale do všeho s*ru smetanu, tak bych si nechal poradit co místo toho.Neco z cervenyho vina nebo demi glace. Pripadne bych zkusil neco ve stylu domaciho ajvaru, sezona na papriky a rajcata zrovna je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 a to máš na mysli co, tím dalším levelem? Že začnu vyrábět titanové hodinky?Pročs tam nenechal ten původní post? Si ani sám nestojíš za tím, co píšeš. Reakce na něj: Přesně jsem věděl, že budeš zmiňovat věk, nic jinýho ani neumíš. Jinak dalším levelem bylo myšleno přestat žvanit, něco uvařit a pochlubit se. Nakonec bude nejlepší, když na mé příspěvky nebudeš reagovat vůbec. Asi jsem Ti posledně přes SZ šlápnul na bebíčko a řekl pravdu, kterou nechceš slyšet. To je mi líto, ale stále si za tím stojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Neco z cervenyho vina nebo demi glace. Pripadne bych zkusil neco ve stylu domaciho ajvaru, sezona na papriky a rajcata zrovna jeJo, červený víno - dobrej nápad! DíkyAjvar tu mam načnutej, sice ne domácí, ale zkusim ho tam asi zakomponovat taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Pročs tam nenechal ten původní post? Si ani sám nestojíš za tím, co píšeš.Reakce na něj: Přesně jsem věděl, že budeš zmiňovat věk, nic jinýho ani neumíš. Jinak dalším levelem bylo myšleno přestat žvanit, něco uvařit a pochlubit se. Nakonec bude nejlepší, když na mé příspěvky nebudeš reagovat vůbec. Asi jsem Ti posledně přes SZ šlápnul na bebíčko a řekl pravdu, kterou nechceš slyšet. To je mi líto, ale stále si za tím stojím.Nevím, co tě opravňuje k takové drzosti a namyšlenosti, ale budiž. A ano, máš pravdu, od lidí o generaci mladších opravdu očekávám jiné reakce než to, že mi budou určovat, co mohu a nemohu komentovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Kuci nic proti, ale nechcete si to vyrikat po SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Maxeli: hod prosím fotku toho grilu. Že bych si zitra udělal taky výlet do Lidlu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) http://www.cadacinternational.com/products/camping-range/safari-chef/?variant=safari-chef-lp Díky za odkaz. To se mi líbí. Upraveno 15. července 2016 uživatelem Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Maxeli - klidne tu hŕíbkovou omáčku udělej. Ale tentokrát, jak radí Lamiczka, udělej pro ni základ z odvaŕeného červeného. Jestli chceš, na závěr trochou smetany zakápni, ale stejnou službu udělá i máslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Mimochodem, kvůli žebrům v nové "lokomotivě" jsem poŕídil tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Kruci, nejde mi to editovat. Tak tyhle omáčky přidávám trochu i k steakům těsne před dokončením. Výsledek stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 Steaky z Lidlu jsou super, jak CZ tak UK, naposledy jsem je potrel olivakem, morska sul a 4pepre z mlynku na hrubo, hura na panev, behem odpocinuti ma nahratem taliri do vypeku kousek masla, nasekane cherry rajcata, trochu metaxy a vyvaru a bylo to cesky ale dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2016 (upraveno) Maxeli: hod prosím fotku toho grilu. Že bych si zitra udělal taky výlet do Lidlu. DíkyNa webu Lidlu jsem to nenašel a na obstojnou fotku už je pozdě. Je to ale tenhle a dneska jich tam (Letňany) měli ještě pár kousků. http://silvercrest.6f.sk/2016/07/01/stolovy-gril-silvercrest/ @Wagoneer: Díky za tip, zkusim to jak píšeš. Jinak omáčky JD taky můžu, přidávám je do jídla nebo marinád celkem často. Upraveno 15. července 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Zatím to na fotce nevypadá nic moc, ale zítra na večeři to bude lahůdka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 (upraveno) Zatím to na fotce nevypadá nic moc, ale zítra na večeři to bude lahůdka :-) Tohle mě zajímá, máme ten hrnec doma a skoro ho nepoužíváme:-) Upraveno 16. července 2016 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Tak po dvou hodinách v troubě hotovo. Nepoužívám ty hrnce na nic speciálního, normálně v nich peču místo pekáče :-) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Včera k veceri jsem dělal salát z čočky, fazoli, čerstvého sýra, bylinek a cherry+zálivka Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 už se těším na sezónu paprik a na vaření leča, letos jsme toho dovalili asi pět kilo, a ještě ajvar v malým balení, ke stejkům neznám nic lepšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 Na to tvoje lečo si pamatuju, jen už si neuvědomuju, tu panchetu dáváš tuším na kostičky, že Jsem zvědav, co se nám letos na zahrádce urodí, jestli vůbec něco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2016 (upraveno) Ajvar je gut, jen ho nejim s masem, ale mazu si ho na "suche" topinky z toustovace. Upraveno 17. července 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se