Kalifx Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 S tim asi nemas problem Omyl Dane. Takhle upravený škvarky (vlastně můžeme to rozšířit na jakékoli škvarky) jsem nejedl minimálně 18 let. Proto jsem taky psal, že "..táta tam přilil..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 no popravdě řečeno, ono se to přejí dost rychle, je to tak mastné že se toho nedá sníst moc. Ale není problém dát zmrazit a pak kdykoliv ohřát v mikrovlnce nebo jen tak na pánvi. Nebo umlít v mlýnku na maso a použít jako základ do nějaké pomazánky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Teplý škvarky mě naučil jíst děda. Miluju je. A ty co zbydou nedáváme do pomazánky, ale manželka peče škvarkové pagáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) škvarky bych si dal , hlavně dneska ráno po včerejším srazu Romane jak dopadla husa, nebyla moc vysušená, když popraskala kůže? Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 (upraveno) Romane jak dopadla husa, nebyla moc vysušená, když popraskala kůže? Byla vynikající. Z křídel, krku, žaludku a srdíčka jsem udělal kaldoun, zadělávanou polívku, uvařil jsem vývar, slil a obral maso. Na trošce sádla z pečení jsem orestoval zeleninu, zasypal moukou, zalil vývarem a povařil. Dochutil pepřem a muškátovým oříškem. když trochu vystydla, sebral jsem to sádlo z vrchu. byla mastná až běda. Na husu jsem aplikoval postup Condrada s pečenou kachnou. Čtyřkilovou jihočeskou husu jsem dělal přikrytou asi 7 hodin horkovzdušnou troubou na 100 stupňů. Důležité bylo, že jsem ji nechal potom v pekáči odpočnout asi hodinu ve vychládájící troubě. Po otevření poklopu se vyvalila pára a maso bylo úžasně šťavnaté. Enem jsme neměli maso na kostech. Skelet jsem vytáhl rukou z pekáče a maso odpadalo. Tchýně s tchánem přinesli kyselé i sladké zelí a bramborové špalíčky. Víno byla mülerka a portugal martinské od Tetoura Upraveno 13. listopadu 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 čéče Romane, nechceš někdy husu upéct na sraz, dlouho jsem u vás nebyl a perníkovou vlajku na svých ramenou jsem ti dávno odpustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Byla vynikající. Z křídel, krku, žaludku a srdíčka jsem udělal kaldoun, zadělávanou polívku, uvařil jsem vývar, slil a obral maso. Na trošce sádla z pečení jsem orestoval zeleninu, zasypal moukou, zalil vývarem a povařil. Dochutil pepřem a muškátovým oříškem. když trochu vystydla, sebral jsem to sádlo z vrchu. byla mastná až běda. Na husu jsem aplikoval postup Condrada s pečenou kachnou. Čtyřkilovou jihočeskou husu jsem dělal přikrytou asi 7 hodin horkovzdušnou troubou na 100 stupňů. Důležité bylo, že jsem ji nechal potom v pekáči odpočnout asi hodinu ve vychládájící troubě. Po otevření poklopu se vyvalila pára a maso bylo úžasně šťavnaté. Enem jsme neměli maso na kostech. Skelet jsem vytáhl rukou z pekáče a maso odpadalo. Tchýně s tchánem přinesli kyselé i sladké zelí a bramborové špalíčky. Víno byla mülerka a portugal martinské od Tetoura Já měl takovou pomazánku z řepy. Byla dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 ja mel spagety se slavkama na vine, dobry k tomu Gavi, jsem nacpany na dva dny a mam 20 dkg nadvahu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 ja mel spagety se slavkama na vine, dobry k tomu Gavi, jsem nacpany na dva dny a mam 20 dkg nadvahu ... a jéjé, to zas budeš celý týden cvičit, abys ty deka shodil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Smejde jeden instalatersky jdu jen v pondeli, utery, patek a nedeli, tak ne.ser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 ja mel spagety se slavkama na vine, dobry k tomu Gavi, jsem nacpany na dva dny a mam 20 dkg nadvahu ... Hele, tak si vyndej z kapsy mobil a šrajtofli, když lezeš na váhu ... A už seš zase v limitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 staci sundat hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Sem dneska vyzkoušel recept z pořadu V kuchyni s Italem a bylo to fakt bomba. Dršťky po toskánsku v mé úpravě Kup předvařené proprané dršťky(já měl nějaký zmrzlý z Globusu), řapíkatý celer, mrkev, cibuli, máslo, olivový olej, plechovku loupaných rajčat, parmezán, sůl, pepř, chilli paprika a já tam ještě picnul nějaký bio koření z Taliánska (základ rajčata, česnek, rozmarýn atd.) V kastrolu jsem na oliváči a másle orestoval mrkef, cibuli nadrobno a centimetrový špalíčky řapíkatého celeru. Přihodil jsem dršťky a restoval dál, zasypal přiměřeně tím kořením a fláknul do toho pixslu oloupaných rajčat. Dolil vřelou vodou, aby to celé bylo potopené, ale nebyla z toho polívka. Na mírným plameni jsem to hodinu vařil, nakonec osolil, opepřil, sundal pokličku a redukoval vývar. Když byly dršťky měkké, ale ne na bláto, nalil jsem to do talíře, zasypal mocně parmezánem, posypal nasekanou chilli paprikou (já měl habanero), zakrojil tmavej chleba a nabral.... V hubě mě explodovalo peklo i ráj současně. Hrozně dobrý..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Měl jsem přes den práci, tak jsem se k pečení dostal až večer. Výsledek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 (upraveno) Ja, kdyby mi nekdo neuvaril, tak jsem o houskach... Upraveno 17. listopadu 2010 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Dneska jsem poprvé v životě pekl něco sladkého, jak jsem teď pořád doma, začíná mi hrabat Ale bylo to celkem dobrý.A včera jsem konečně sehnal ančovičky, takže zítra budou noblesní špagety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 to sa da seriozne zjest? pre kolko osob? mna zabija len ten pohlad tolko kalorii som snad ani pohromade este nevidel v kombinacii so starbucksom v pozadi je to teda slusny zabijak Měl jsem přes den práci, tak jsem se k pečení dostal až večer. Výsledek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 @Sureshot ve dvojko bych to viděl na jedno večerní posezení @Kamile moc pěkné, přeji dobré trávení ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 řepa navždy... pečení jsem zvládl, dnes jsem se vrhl do vaření kvaziboršče ve vegetariánské úpravě, jehož je řepa hlavní a nedílnou součástí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 (upraveno) když je teď ta řepa v kursu, ZDE je jeden recept pro řepomily na carpaccio z řepy Upraveno 22. listopadu 2010 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se