Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum

Doporučené příspěvky

Mám pocit, že VS nemá na mysli "tlakový hrnec", ale skutečně "parní hrnec" (taky jsem chtěl napsat, že friťákem papiňák fakt nenahradíš). A co se parního hrnce týká, myslím, že výsledek bude prakticky stejný v parním hrnci, friťáku s vodou nebo hrnci s pařáčkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám pocit, že VS nemá na mysli "tlakový hrnec", ale skutečně "parní hrnec" (taky jsem chtěl napsat, že friťákem papiňák fakt nenahradíš). A co se parního hrnce týká, myslím, že výsledek bude prakticky stejný v parním hrnci, friťáku s vodou nebo hrnci s pařáčkem.

to ano, v tom případě došlo k nedorozumění.

Odkaz ke komentáři

Nemělo by to bejt víc červený než šedivý náčelníku?

Taky mi to připadá víc pečené, než sušené. Ale to je zrada elektrické trouby, taky jsem na to doplatil, když jsem po uzení salámu místo vaření použil troubu na 90 st. Ten prostor má sice danou teplotu, ale foukaný vzduch je horký, takže lokálně peče. Z těch salámů se komplet vyškvařilo sádlo.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Nemělo by to bejt víc červený než šedivý náčelníku?

To mělo, pravdu díš. Proč to dopadlo takhle, vlastně pořádně nevim - asi ta směs to obarvila (sojovka, worcestr... všechno tmavý).

Příště snad budem moudřejší, resp. vyzkoušíme jinou polevu.

Pár jsem jich vzal do práce a docela to má úspěch. Takže jen doladit "správný" vzhled a strukturu, chuťově je to dobrý.

Odkaz ke komentáři

Ve vodní lázni zahřát na 80, tak na 40 minut a potom do sušičky. Nebo průvanem, velký objem průtoku vzduchu, na teplotě až tak potom už nezáleží.

Jak rozmrazujete mrazák? Hrnec s horkou vodou na 2 hodiny, jako všichni? Zkuste půlmetrový ventilátor se studeným vzduchem. Za 15 minut rozmrazeno 2 cm ledu.

Napíchat na anténu v autě, projet se po dálnici a je to :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...