Geodet Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Montemar - Loužná je kousek vedle nás. Jak u nich nakupuješ? Já když jsem tam byl, tak měli všechno vyprodaný. Prej všechno na objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 (upraveno) Jerky batch no. 1 done. Celkové scóre: necelých 9h v troubě, 1.500g před vs. 730g po, chuťově oproti originálu 3.5 z 5, vizuálně 1.8 z 5. Upraveno 9. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Jerky batch no. 1 done. Celkové scóre: necelých 9h v troubě, 1.500g před vs. 730g po, chuťově oproti originálu 3.5 z 5, vizuálně 1.8 z 5. Není to tím, že jsou ty kousky dost široký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Montemar - Loužná je kousek vedle nás. Jak u nich nakupuješ? Já když jsem tam byl, tak měli všechno vyprodaný. Prej všechno na objednávku... sice to do loužné taky nemám daleko, ale tohle bylo z makra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 (upraveno) @BrotHell: Jo, je to klidně možný. Fakt nvm... Ale chutná to dobře. Upraveno 9. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Mně se ty jerky kousky zdají zbytečně velké, dělal jsem to doma několikrát, vždycky menší a byly výborné. I vizuální dojem byl v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Má to cenu, kupovat parní hrnec nebo stačí nalít do friťáku vodu místo oleje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Má to cenu, kupovat parní hrnec nebo stačí nalít do friťáku vodu místo oleje?vyfukováním tabákového kouře do vody zlato nevznikne, takže bych si ten papiňák koupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Mám pocit, že VS nemá na mysli "tlakový hrnec", ale skutečně "parní hrnec" (taky jsem chtěl napsat, že friťákem papiňák fakt nenahradíš). A co se parního hrnce týká, myslím, že výsledek bude prakticky stejný v parním hrnci, friťáku s vodou nebo hrnci s pařáčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Mám pocit, že VS nemá na mysli "tlakový hrnec", ale skutečně "parní hrnec" (taky jsem chtěl napsat, že friťákem papiňák fakt nenahradíš). A co se parního hrnce týká, myslím, že výsledek bude prakticky stejný v parním hrnci, friťáku s vodou nebo hrnci s pařáčkem.to ano, v tom případě došlo k nedorozumění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Myslel jsem skutečně parní hrnec, ne papiňák. Vyzkouším ten friťák a uvidím. Co jsem koukal, tak ty parní hrnce mají navíc jen časovač a kontrolu, že došla voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Jerky batch no. 1 done. Celkové scóre: necelých 9h v troubě, 1.500g před vs. 730g po, chuťově oproti originálu 3.5 z 5, vizuálně 1.8 z 5.Nemělo by to bejt víc červený než šedivý náčelníku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 (upraveno) Nemělo by to bejt víc červený než šedivý náčelníku?Taky mi to připadá víc pečené, než sušené. Ale to je zrada elektrické trouby, taky jsem na to doplatil, když jsem po uzení salámu místo vaření použil troubu na 90 st. Ten prostor má sice danou teplotu, ale foukaný vzduch je horký, takže lokálně peče. Z těch salámů se komplet vyškvařilo sádlo. Upraveno 10. října 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Nemělo by to bejt víc červený než šedivý náčelníku? To mělo, pravdu díš. Proč to dopadlo takhle, vlastně pořádně nevim - asi ta směs to obarvila (sojovka, worcestr... všechno tmavý).Příště snad budem moudřejší, resp. vyzkoušíme jinou polevu. Pár jsem jich vzal do práce a docela to má úspěch. Takže jen doladit "správný" vzhled a strukturu, chuťově je to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Zajímá mě to, chtěl bych to též vyzkoušet. Klobouk dolů, co tady předvádíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Díky! Chtělo by to sušičku, tam to bude zas jiný, viz. co píše VS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 (upraveno) U sušičky pozor na teplotu. Ani náhodou nedosáhne 71 stupňů. Mám sušičku, kde se nastavuje teplota do 60, ale během sušení nevylezla přes 40. Ta odpařovaná voda to dost ochlazuje. Upraveno 10. října 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Přesně tak.Ja tam mám maximalku 75,ale myslím si,že můžu být rád tak za 50.Taky to chilli susim přes celý víkend. Maso bych do toho nedával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Pak nevim, jak to doma vymyslet líp. Chtělo by to sušit vyzařovaným teplem, ne horkým vzduchem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2016 Ve vodní lázni zahřát na 80, tak na 40 minut a potom do sušičky. Nebo průvanem, velký objem průtoku vzduchu, na teplotě až tak potom už nezáleží.Jak rozmrazujete mrazák? Hrnec s horkou vodou na 2 hodiny, jako všichni? Zkuste půlmetrový ventilátor se studeným vzduchem. Za 15 minut rozmrazeno 2 cm ledu.Napíchat na anténu v autě, projet se po dálnici a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se