roura74 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 K uspokojení pavlovova reflexu při výrobě utopenců jsem si udělal kyselý studený oběd. Ta tláča se na mě ráno u řezníka tak smála. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 Zítra má miniMax dva roky a na rodinou slezinu, co jiného... Globus šunka. Vedle toho se tam válela anglická, tak jsem jí zkusil hodit taky na pekáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 ta GLOBUS party sunka je tak dobra, az si nekdy rikam, jestli je to vubec mozny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2016 K té šunce jsou super višně nebo brusinky s koňakem udělaný jako dip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Dajte mi nejaké návrhy prosím vás, akú prílohu spraviť ku steaku.. Rozmýšľam nad klasickým zemiakovým pyré s jarnou cibuľkou alebo pečenými zemiakmi s tymiánom. Čerstvý tymián samozrejme a hovädzí queensland steak z predstehna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 (upraveno) Za mě nejlíp jen grilovanou zeleninu, jinou přílohu k tomu ani nepotřebuju. Když už to musejí být brambory, tak mám raději šťouchaný s něčím (cibulka, špek, bylinky, česnek, ...) a nebo ty opečený a k tomu ideálně omáčku - například pepřovku, nebo z hřibů, pokud jsou čerstvý k mání... Upraveno 14. října 2016 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Podobně jak Lamiczka. Buďto grilovaná zelenina (zakápnutá tmavou balzamikovou redukcí). Nebo zmíněné pečené brambory s tymiánem, občas tak dělám hranolky v troubě.Nebo dělam následující salát a vždycky měl zatim úspěch - baby špenát (nakrájet na jemno), sušená rajčata (na kousky), pazmazán, trocha oleje z rajčat, sůl/pepř. Simple & delicious. K tomu max. čerstvá bageta.Výborná je taky vařená kukuřice s máslem a solí (kupuju v Lidlu dvě v balení).Případně něco netradičního, červená čočka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedAce666 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 "Brkaši" mám k masům hodně rád a děláme ji často, tak jsem poslední dobou vymýšlel různé variace a ke steakům se mi osvědčilo k bramborám přidat ještě něco dalšího a až pak to rozkašit. Pečená dýně, batáty, celer, mrkev - fantazii se meze nekladou a tymiánem to můžeš taky určitě doladit. Obecně mi vyhovují sladší varianty - dobře to to výrazné maso doplní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Ke kvalitnímu steaku si jako přílohu dávám výhradně pečivo (chleba, bagetka) - po letech experimentování mi přijde, že konkrétně erteple (v jakékoliv formě) z toho vytáhnou všechnu zbývající chuť... Z omáček a zelenin se dá zneužít kde co - z pikantních věcí můžu (i samostatně) zelené fazolové lusky na slanině s pepřovkou - ale mile mě překvapila i sezónní kombinace s bílým chřestem a holandskou omáčkou PS: Sakra, že já sem sem zas lez, mám Pavlovův reflex jaxsviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Keby som mal viac času na nákup a prípravu, určite by som tam pridal aj nejakú zeleninu... Aj ten chlebík je fajn ale to mi zase prišlo dnes príliš obyčajné a k takému dobrému steaku "oničom". Tak nakoniec klasicky spravený medium rare Queensland steak (nekoreniť, rock salt na záver, len na troche olivového oleja osmažiť, pridať maslo, čerstvý tymián a strúčik cesnaku). Zemiaky predvariť, soľ, korenie, trošku chilli a dnuka na pol hodinu, medzitým si v miske pripraviť olivový olej, tymián a strúčiky cesnaku. Po tej pol hodine ich potrieť touto zmesou, cesnaky tak isto dnu na takých 20 min. Klasika, nič zložité Od kedy som sa vrátil z kuchyne v UK pred 4 mesiacmi, prvý dokonalý steak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 14. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2016 Vypadá to výborně, jen z té fotky vypadá spíš medium well, ale možná to zkresluje. Sakra já mám hlad a krmím se tu mrkví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 15. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2016 Špagety s boloňským ragů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 (upraveno) Nečekal jsem, že skrze hodinkové forum se dostanu ke kuchtění. Žena vaří fantasticky a tak nezbývá prostoru na kreativitu mou (prostě sem línej) .... ale nebyla doma, tak sem si vypůjčil troubu na 12 hodin a ... :-) Upraveno 17. října 2016 uživatelem Lukyn63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Seru na karmu. Kdyby to malinky kure bylo chytrejsi nez ja, pece si ted v remosce rozplaclyho vono me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopsler Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Před spaním super video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) WoodFoodPorn Díky! Upraveno 18. října 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Ten kanál je celej dobrý porno...díky moc za inspiraci, v noci se sem fakt nevyplácí chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Dcera měla dneska svátek, takže jsem na večeři spáchal její oblíbený maglajz na bázi kuřecího, slaniny, žampiónů, gorgonzoly, smetany, karíčka a Lidlových "tricolore" nočků - a v rámci mentálního tréninku na víkendové školení už jsem se dokonce přemohl i k opakovanému vytažení mobilu z kapsy... Akorát moment mezi finálním dozdobením naloženými rajčaty s kapary a sežráním jsem opět fotograficky propásl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Hlavně jestli chutnalo dceři Vypadá to dobře, tyhle smetanovo-x-kuřecí směsi maj doma taky úspěch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Dávat sem fotku jak se v púl dvanáctý cpu moravským brabcem s chlebem a kyselou okurkou asi nemá smysl.........žejo.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se